*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Acum am vazut edit-ul . Da, suntem putin inaltuti , asa este .

Nico, daca nu s-a inecat si daca intr-adevar a inghitit chestia aia ( care cred ca daca e de plastic, nu se vede la radiografie. Cred, nu stiu! ), o vei gasi in kk, peste 24 de ore . Iti spune Olga, ca ea stie

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am uitata sa le pup pe Olgu,Ursu,Miha iti tin pumnii...sigur o sa fie bine!!!...asteptam vesti!

Simo

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma Zoze, e un scump copilul Dominic Dar povestea mea cu Dominic e urmatoarea:
Eram la botezul fetitei unor prieteni buni. Acolo, mare gasca. Ne-am intalnit cu acea ocazie alti cunoscuti din categoria "prietenii prietenilor" si neamurile lor , ca asa-i la botez. Unul dintrei ei, partener de afaceri cu Mimu, printre altele. Abia ii nascuse si lui nevasta. Si intreb si eu, ca omu' dornic de socializare : Si cum il cheama pe cel mic? La care el (pe care il stiam glumet de fel) imi zice :Dominic ! Iar eu, tuta (probabil ca deja ma cunoasteti, v-ati dat seama ) ma pun pe-un ras nebun de nu ma mai opream (am crezut ca Dominic e si el din seria "samburica", "ghiocica" etc) . Si intreb din nou: "hai ma, zi-mi cum il cheama pe copil" La care el, f serios, imi zice ca n-a glumit, asa il cheama Eu ma inrosesc (oricum eram rosie de la atata ras) si dau sa dreg busuiocul: "dar cum v-a venit draga ideea asta asa bizara...de unde Dominic?" ...la care el, f serios imi zice "pai asa-l cheama pe nasu'" Ati ghicit, nasul copilului statea chiar in fata mea la masa doar ca eu il stiam dupa porecla, habar n-aveam care e numele lui real Noroc ca lui Mimu nu i-au fost afectate afacerile de excesul de socializare al simpaticei lui sotii

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

M-am cracanat de ras!! Scrie fata o carte,e pacat sa stim doar noi,toate astea!!Prea taare!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

iote ca acu' iau si eu o gura din cafea lui zozelici ca prea frumos ne-a servit-o

mimo fata tuta mai esti...zau daca nu esti dusa rau

tuchi si daca vrei sa te descarci si nu ai cu cine sa vorbesti te asteptam cu pm ,cu adrese de mess cu tot ce vrei tu ..numai descarca-teimi esti tare draga si parca nu-mi place cand esti tristuta..nu esti tu..eu am cunsocut o alta tuchi si scuza-ma daca am fost un picutz indrazneata cu mesajul meu..sper ca nu te-am suparat

miha pentru tine si samburel si doamne ajuta sa fie bine
ursuletule io nu mai stiu cand vine bb?
in rest gata capu' la cutie ...sunt f obosita,aseara m-am culcat pe la ora 2 ,andru a avut grija sa ma odihnesc ff bine,cu 2 treziri una pentru lapte cred ca pe la 4 dimineata ,una pentru apa ..si apoi la ora 8.30 trezirea de dimineata..afara nu am iesit ca e ff frigggg,nici geamurile nu s-au dezghetat..asa ca am stat in camera ,ne-am jucat ,ne-am uitat la pro tv la emisiunea "serviti va rog"..la care andru s-a uitat cu mare placere,a vazut vaca,oaia,capra,magarul...si multa vorbarie si veselie...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ursuleata, bine Incep eu Am citit cu atentie articolul de pe cofee chat si pot sa declar cu mana pe inima ca femeia aia e "mic copil" pe langa mine care era sa-mi uit primul copil (pe Teo adicatelea) la maternitate. Coboram deja pe scari impreuna cu ta'su si ma anunta intr-o doara ca jos ne asteapta soacra-mea. Eu stupefiata DE CEEEE????? El calm, coborand in continuare: "ca sa te ajute cu copilul" ....la care era sa mor de inima , caci mi-am dat seama ca noi ieseam ca doi porumbei (ghiocei, ma rog ) asa cum intrasem in urma cu trei zile iar copilul era sus saracul, ne astepta
Asa s-a intamplat ca soacra-mea a avut o contributie activa la fericirea si integritatea familiei noastre macar o data in viata ei!
Iata deci cum A.N e o plagiatoare Ma gandesc sa-i cer drepturi de autor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Sau nu despre articolul asta doreai sa discutam? Chiar ca-s dusa

Mergi la inceput

Stela draga, acum vad ca te-am speriat N-am vrut! Nu stiu cum e cu macinatul asta al dintilor, e ciudat.Pur si simplu, nu se stie exact din ce motive, unii dintre copii au dintii din fata macinati,mancati. Eu nu stiu cum incepe asta si de ce, stiu doar ca daca ti se pare ca e ceva in neregula cu dintii ei ar trebui sa te duci sa o vada un stomatolog. Poate poti preintampina ceva, nici nu stiu daca este cazul.Daca o speli bine bine se mai vad?

Mergi la inceput