*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Siiimooo...pozeee?!!Ieeee!! Pune Simo pooozeee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi imi pare asa de rau...ca nu esti tu impacata...sunt alaturi de tine sa stii! Ai niste copii superbi, frumosi foc si destepti

Ursulico, lasa fata, ca te faci la loc manechin, stai linistita!

Zoze, foarte frumos a mirosit cafeluta , am sorbit-o din ochi Cu putin mai mult lapte, pentru mine

Gata, am rezolvat si cu Vladutu, s-a dus cumnatica sa-l ia , ce bine e cand stam aproape si ne ajutam intre noi!

Kya, un pup mare si pentru tine , slabatura ce esti Mai, daca toate analizele sunt ok, de ce te nelinistesti? sigur e de la munca si eventual stres

Hai ca am scris de o ora si nu am dat send

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Stela, chiar acum ma gandeam ca saptaman viitoare, la ora asta o sa stau cu bebe in salon

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zozelici, e naspa cu program lung, ca stau putin cu Sof, dar am timp sa imi fac treaba si am scapat de stress ca se face ora de plecare si eu las treburi nerezolvate. Si e ok si pentru ca acum mergem amandoi sa o luam de la bunici, stam afara, ea e vesela si multumita ca ne are pe amandoi, e bine asa. Pe 2 pleaca Radul, poate ne potrivim in vreo seara la o tacla, ceva, ca acum, dupa ce culc ghiocica, stam si noi impreuna, cumintei. Pleaca el, zburd si eu

Azi si maine ling un fisier excel, sunt convinsa ca ma invidiati

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mi-e rau Olga si ghiocica Nu stiam eu de ce nu mai are timp de noi Si cand colo, ea ghiocea de zor
Edit sa ma explic Parintii Ghiocicai inteleg ca sunt si ei tot ghiocei, nu??? Ii si vad cum stau asa unul langa celalalt cu capsoarele plecate sa nu se loveasca de tavan

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai Miha cu vesti bune

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Matei cred ca inghitit o piesa mica de la Lego! Stefan a inceput sa palnga ca a pierdut piesa, apoi a inceput sa planga pentru frac-su, ca el crede ca acum e pe moarte , si sa mergem repede la raze X cu el!! Acum un minut Stefan m-a intrebat daca lumea asta "va inceta vreodata", si l-am intrebat ce vrea sa intrebe de fapt... si cica "daca va inceta sa se faca oameni". I-am raspuns ca nu stiu, iar el a concluzionat ca "Numai Dumnezeu stie!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, nu mai rade de mine, maaaaa Printre multele feluri in care o alint pe Sof, este si "ghiocica mea", ca e ca un ghiocel,asa, care abia incepe sa creasca si ridica capsorul . Sunt si eu un fel de poiata asa, in familia mea , acasa . Mai am si alte alinturi, daca esti in pana de inspiratie, spune-mi, cred ca va fi Teo foarte fericita sa le auza

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ursuleata draga de tine, de-abia acum am vazut ca o sa ai in curand inca un bebe. FELICITARI!!! Te pup cu mult drag ! Baietel parca, nu? Ce frumos, bravo voua!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oana,cu lapte sa fie!! Frumos gestul cumnatei!Ce bine e sa ai umar,la nevoie!!

Olgutz,ma bucur ca s-au asezat treburile!! Stati si voi cumintei?!Hmm..
Abia astept sa vorbim!!Ne gasim noi timp de o seara in 2ua

Mimo esti duusaa!!
Auzi,hai zi ca nu-i frumos Dominicul nostru!?!

Ursulet,ce emotii!!

Stefan e de coma!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput