*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza037 spune:
neata spre buna ziua!!!!![]()
Cuscra m-ai terminat cu ceasca aia de cafea....arata demential de bine cu mult caimac asa cu imi place mie

NATY ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SA AI UN AN PLIN DE BUCURII, REALIZARI SI IMPLINIRI
LA MULTI ANI!!!!!MOVALINDA DRAGA!!!!!

Tuchi

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Olgutzika spune:
Cata, 

. Cand ai chef de vorba si de despicat firul in patru, putem palavragi. Am multe multe de spus, dar vorba lu' Zoze, suna a vorbe goale asa, si reci si seci, asa ca mai bine scriu numai atat, tot rece si sec, ce sa fac... 
Miha, tin pumnii sa fie bine. Am degetele inclestate
.
Va
Olga pe toate!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
ursuleata spune:
Clau, Amina
are dreptate, radiezi!!
cred ca Paul este "motivul", pt ca niciodata nu uita sa-ti aminteasca cat esti de frumoasa si apetisanta
.
Eu deocamdata pt relu sunt "big mama"
...dar i-am spus ca va suferi pt cuvintele astea cand ma fac manechina iar.![]()
Miha
, stai linistita, mai e putin pana la 3, sa dea domnul sa nu fie nimic rau
.
Mihutza, nu stiu daca am apucat sa te felicit!!! Sa ai o sarcina usoara si sa fie cum iti doresti tu
Clabucio, ma bucur ca ai in sfarsit net si poti vb cu noi, Clarinda este delicioasa!
Mimo, eu tare o invidiez pe Teo
, ce misto e sa ai 16 ani!!! Sa fie fericita, sa se bucure de momentele astea...care trec atat de repede
.
Bitza, Zoze, tuchi, cleme
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ursuleata spune:
Tuchi suntem alaturi de tine!
Am vrut sa scriu mai multe dar te lasam pe tine sa vb si daca vrei noi iti vom raspunde.
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ursuleata spune:
Uitati ce vb interesanta, la coffechat, daca aveti chef sa o dezbatem:
"desi se zice ca traim numai si prin copii, este de neratat clipa in care simti ca poti sa mai traiesti si pentru tine"
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
zozela spune:
Olgutz ibita(iubita
),ce faci?! Cum e cu programul cel lung? Ce face Sophie draga,draga?!
Mama ce-mi place cum zici tu,aia cu va
Olga!!

ursuletz,big mama e femeie de femeie,ai vazut!!![]()
![]()

burtoiul!!
Irina!! Ma bucur ca-ti placu aromata
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mstela spune:
NATY,SA ITI DEA DOMNUL SANATATE MAXIMA,DRAGOSTE SI FERICIRE IN FAMILIE SI NUMAI BUCURII!!

CU DRAG.

Am vazut pozici splendide cu Ili fara-caciula si Sebul cu nas rosu rosu...Mi-ar fi placut sa te vad si pe tine,macar in poze,Tuchi!
Si,Cata,o imbratisare calda si de la mine.Sunt alaturi de tine.

Naty,cu petele pe dinti si eu ma gandeam la fel.Dar,Mimo,cum sa ajunga sa se macine dintii?M-ai speriat rau si m-ai pus pe ganduri.
Eu ma gandesc ca s-au patat de la lapte
...
Kya,bine ca ai slabit ca-ti cumperi tu alti pantaloni.Si da,de la stres si alergare in stanga-in dreapta se slabeste.Mi se intampla si mie.Si doar am vazut cat te alearga Zana.
Miha,tin pumnii stransi.
Clau,chiar ca esti o dulce si radiezi pe langa frumosii tai copilasi.Si,DA,cu siguranta e meritul lui Paul.Stim toate cat inseamna atentia din partea sotului,cuvintele dragastoase...of,de-ar sti ei toate astea!!!
Ursu,cum te simti psihic?
Am avut o zi pliiiina
.
mami de TEA (1.04.08)
Simo27 spune:
Miha
,sa dea Domnul sa fie bine
!
Cata....ai doi copii frumosi si merita sa aibe o mamica fericita!Tu sti mai bine ca oricine ce sa faci,daca ..asa sau..asa!Eu sunt alaturi de tine 

Deseara va voi pune cateva poze sa vedeti ce Sot am
!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
zozela spune:
,Miha!!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@