*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Da Tuchi, mai ales ca o iubeste Teo de Mimo de numai poate Cu freza ei ciufulita cu tot si toate perlutele
Eu ieri l-am lasat pe Dudu fara manusi din acelasi motiv, ca le scotea. Si la fel m-am gandit , ca daca ii e ingheata mainile zice . Si in 5 minute a zis asa ca l-am dus acasa, ce sa-i fac. Azi are manusi noi, marfa de contrabanda
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
tuchita spune:
si pentru ca tot e pagina mea.....o sa va zic ce am pe suflet!
Ma gandeam la vorbele Ramonicii, apropos de faptul ca nu intelege ce am sau ce nu am de sunt mereu dezamagita.
DRAGOSTEA, aia imi lipseste.
Sau imi lipsea, pentru ca am gasit-o, dar din pacate nu acasa ci in alta parte.
Si tot din pacate mi se rupe sufletul ca nu pot sa le am pe toate intr-u n mod mai simplu, mai usor.
Adik si fericirea si implinirea mea si stabilitatea copiilor.
Nu stiu ce intelegeti, nu stiu daca e bine sa spun mai multe....dincolo de cuvintele mele exista multa iubire dar si multa suferinta!
mimonix spune:
Tuchi
Eu te-as incuraja sa povestesti si nu din curiozitate, ci pentru binele sufletului tau. Suna si rau si bine, intr-adevar
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Clabuc spune:
Catalina, stii bine ca aici nimeni nu judeca pe nimeni, ne intristam doar cand una dintre randunici sufera, are o stare proasta sau cand lucrurile nu-i merg asa cum ar vrea ea. Aici vei gasi mereu sprijin fara a te teme ca "spui prea mult" sau ca vei atrage o reactie nedorita. Nu te preseaza nimeni sa spui mai mult decat vrei sau sa iti spuna ca nu faci bine ce faci. Noi suntem alaturi una de cealalta "no matter what".
Asa ca, fruntea sus, uite un pupic de la mine si unul de la Clarinda si asteptam o stare mai buna, vesti promitatoare si sa gasesti echilibrul pe care-l cauti si care sa-ti dea linistea si fericirea pe care o meriti!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
mihatp spune:
tuchi
imi pare rau, stiu ca e rau sa fii rupta in doua. din pacate viata asta chiar e c_r_a ... uneori (nu-i pot zice mai frumos). uneori ne pune in situatii de alegeri dificile. si, na!, nu ni le da pe toate cate le-am dori.
din impas nu iesi daca tii in tine (numa' creste frustrarea si se adanceste prapastia), ci daca discuti, in special cu cel care este direct implicat in asta (sotul tau). ca daca nu faceti efortul in 2 pentru relatie, ea nu merge in directia buna. pare un cliseu, dar intoarce-te la ceea ce-ti placea la el cand ati decis sa fiti impreuna.
e momentul unui efort de vointa, orice decizie ai lua.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Tuchi, eu nu stiu ce sa iti spun... Cum zicea Mimo, suna si bine, si rau. Poate as inclina sa spun ca Miha ca o discutie cu sotul tau poate ar readuce fluturasii pierduti... nu stiu, dar inteleg acum de ce ai starea pe care o ai de la o vreme.
cleme spune:
LA MULTI ANI NATY!!!!!
Miha si vb Elei, bb a vrut sa-ti dea un semn ca e acolo
Tuchi offf te inteleg atat de bine... si e atat de greu sa iei o hotarare. Intr-un fel sau altul se vor aranja lucrurile
Mimo si eu sunt genul care ma ingras pe sistem nervos. Sa ma fi vazut la nunta cat de grasa eram... si Lucian ca un bat (tot de la nervi).
Pe mine ma doare bila de aseara rau de tot si am o stare de greata continua (si nu sunt gravida sigur). Nici nu stiu ce as putea sa iau ca sa ma mai lase si ma enerveaza la culme frigul asta. Si nici Diana nu tine manusile in maini, bine ieri nu am iesit sa vad daca cere dar in general nu le suporta.
zozela spune:
Da,Miha,trebuie sa-l bagi in seama,mai mult
Catalina,asta ziceam si eu mai demult,stii tu..Varsa tot,off..Dragostea e buna,oriunde ai gasi-o.E adevarat ca-s niste copilasi la mijloc,dar cu dragoste pentru ei,cumpatare si maturitate din partea adultilor casei,copii inteleg..E greu,dar se poate.Si asta numai in cond.in care,acasa,chiar nu mai e loc de dragoste..Par cuvinte goale,dar nu-s..As avea multe de zis,dar te las pe tine sa te descarci,mai intai!!Sunt alaturi de tine si te sprijin cu tot sufletul!!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@