*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha, stai calma Eu zic ca nu-i bai...in popor se mai zice ca "te-a insemnat" Cine, ce , de ce...habar n-am, dar stiu ca nu-i o tragedie!Bafta, sa fie bine!
Zoze asa cafeaaa n-am mai baaaauuuutttt Si mi-a mers la suflet cu tiramisu ala al Alicei Nu va mutati voi fetelor la Bucuresti? Hai, ca vine si Nicoleta cu tortoiul ala Si ma mai mir ca nu slabesc
Asa zic si eu , ca poza adevarata a Mishei e cea postata de Zoze Ma simt deja mult mai bine in pantalonii mei de ski XXXXXL
Lista de nume ,hmmmm! Ne-am dat naibii Cum o sa sune: Sunt Mihai, vi-l prezint pe fratele meu Dominic Bine, bine....hai ca nu mai rad, dar sa stii ca Stefan e varianta optima din lista ta .Stephan daca vrei tu musai , zicem ca era primarul beat cand l-a declarat ta-su

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihatp, ei eu am avut la inceputul sarcinii niste scurgeri maronii, nu abundente si am luat utrogestan si no spa cateva zile. Stai cumintica in pat, nu fa nici-un fel de efort. Ma rog sa fie totul bine cu samburica si sa stea acolo la caldurica sa se faca mare. Fii optimista, va fi bine.

Valen, succes azi, ai o gramada de treburi.

Amina, multumesc foarte mult, fac si eu tot ce pot sa ma bucur de micile placeri ale vietii.

Mimo, m-am imbujorat toata de compliment. Venind de la frumoasa ta Teo este mare lucru. Si m-am distrat tare cu NU BAIAT MARE! Are dreptate Dudelu mah!

Si una amara pentru dimineata asta de luni, mi s-a stricat masina, cica are nu stiu ce la alternator si dureaza putin pana o face bine.

Si una dulce, Paul zice ca sunt mai frumoasa ca oricand, "buna" si apetisanta! Ce-o fi in capul lui de ma vede asa dupa nspe ani de casnicie? Zau ca e nebun, i-am zis ca-s mai grasa ca oricand ( exceptie sarcinile ) si cica, nu si nu, sunt bella, bella, bella!

NATY, LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NOROC, SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN!.

Si acum la treaba, pauza s-a terminat, cafeau la fel ...Va urez o zi minunata de luni si o saptamana fantastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, iti tin pumnii!!! Nu te speria! si mie mi s-a intamplat la Vladut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Zici bine gecko,tare bine zici!! E adevarat ca doare ca naiba,dar puiul de acasa conteaza enorm!!
Miha!!O sa fie bine!!

Maaamaa ce dulci fura baietii Oanei!! Pupici muulti,multi!!

Mimo esti de groaza!! Hai sa-ti arat un Dominic duuulce foc: uite!!

Cata!!Si puisorii frumosi!!

Si-o si pe Cllaaauuu!!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mi-am adus aminte de ce mai eram nervoasa
Ca Dudelle si-a pierdut sambata o manusa din aia cu degete si duminica nu le-a vrut sub nicio forma pe celelalte, fara degete Si aseara am plecat val vartej sa-i iau manusi ca primele (cele descompletate) din acelasi loc. NU MAI AVEAU Numai fara degete KKT de Mothercare de Romania ce este el in mama Mallului care este el ! Aduc numai 3 produse de-un fel si pe alea la de trei ori pretul de-ti vine sa Si se si uita vanzatoarele la tine de parca vrei sa cumperi diamante de la brutarie Auzi tupeu pe mine, manusi pe frigul asta, de unde nene? Fitzeee....Ca si atunci cand am cautat sanie la prima ninsoare De unde nene sanie cand ninge?? Fitze...Sau ca pampersii aia cu elastic pe care i-am vanat cu lunile fiind ambalati in acelasi fel de pungi cu cei normali Sau chilotii Pampers care au aparut dar numai in anumite magazine de trebuie sa mai alerg si dupa aia Lumea a treia nene, lumea a treia.Halal capitala Am cumparat pana la urma doua perechi de manusi :unele de fetita (cu dungi roz), unele de baiat (maron, ca daca-s de baiat asa trebuie sa fie , culoarea kkoei) ultimele perechi fiecare din alt magazin
Na, ca m-am racorit

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

sunt nelinistita e adevarat. stiu ca se poate intampla si ca nu e ceva neaparat grav.
ma gandesc de fapt ca nu am fost, ci doar a intarziat cm-ul (ca tot nu eram convinsa ca sunt ca nu simteam nimic specific). si ma curteaza dezamagirea
astazi era oricum zi de doctor sa-mi confirme sarcina.
intelegeti ceva?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ce ai mai Miha?! Test pozitiv,menstruatie intarziata-sigur e bebe!! Eu cred ca vrea sa te anunte ca-i acolo,ca tot ziceai ca n-ai niciun simptom
Pupici,pupici,pupici!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

una scurta tot pe fuga....
Ilinca sta fara caciula ca asa vrea EA, n-am nici un succes in a o acoperi.
Ma bazez pe faptul ca atunci cand e frig stie sa vorbeasca si sa ceara caciula!

Nu v-ati babit voi, ea e sora cu Teo de Mimo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

LA MULTI ANI NATY!!

Miha nu te speria ca nu-ti face bine; asteapta sa vezi ce zice doctorul si nu te gandi la ce-i mai rau. Iti tinem pumnii sa fie totul bine si sa vii cat mai curand cu vesti bune.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Eu cred ca vrea sa te anunte ca-i acolo,ca tot ziceai ca n-ai niciun simptom

hai ma, zoze, ca m-ai uns pe suflet. asta era! m-a anunta sa-l iau in serios

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput