*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

fetelor am nevoie de
sangerez, la 3,30 mi-am facut programare la doctor.
naspa, in rest nu ma doare nimic

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Am fost si eu cu Vlad la gradi, Doamne, ce frig eeee , mi se lipeau narile
Acum mai stau putin si trebuie sa sunt toate neamurile, sa vad care poate sa mi-l si aduca de la gradi, ca eu nu-l scot pe Stef pe friul asta si Cata a plecat devreme azi...

Mimo, imi si inchipui ce-i la voi dimineata . Noi ne pregatim tot de seara, dar Vlad tot vorbeste tare, iar cand sa iesim pe usa, s-a trezit si Stef si s-a aruncat la el in brate sa-l imbratiseze
Ce dragut cu sms-urile

V-am zis ca ieri i-a dat Vlad lui Stef sa pape iaurt?? Eu faceam clatite, iar Stef tragea de mine "utu-utu" si Vlad a luat lingurita, i-a pus bavetica si l-a dus in scoica in sufragerie si i-a dat el Imi venea sa-i mananc de scumpi ce erau Si ce mandru era Vlad, cat l-am laudat

Misha, unde esti, fata, grasa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Neata!!

Ia fiti fete cuminti,pregatiti cestile,aveti grija ca frige..poftiti!!

Faataa,aveti grija ca Duamna draguta nu e Misha!! E trol!! www.bucataras.ro/uploads/modules/users/547/78x83_38fbda10f12ab3ce7152dc3b2a125c29.jpg" target="_blank">Aici e Misha!!

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
PS Uitai cu numele alea Mihu, Justin suna minunat , eu votez pentru !Zoze, ASHER ala si mie imi suna mai a orientul mijlociu asa , cam ca fratele lui Shlomi si varul lui Ava Naghira Nu-i urat, numa' sa nu mai vina vreun razboi ceva Bine , eu as rade la faza asta dar mi-e sa nu ma urechezi

Ia sa vezi ce arabel-Asher-fac eu!! Sa vedeti cum stati voi cu bagajele facute si cu groapa adanca in fundul curtii-pe post de adapost Ia sa vedeti voi atunci,randunici zburatoare!
Serios vorbind,las pe lista asa: Iustin,Tudor,Peter(citit exact asa),Stefan,Dominic si Darius!

Lali si printesa-2 randunici frumoaseee foc!!

Pe restul,va doar,desi as avea eu cate ceva de comentat

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Alice , te-astept cu tiramisu Clar ca la mine factorul de ingrasat e tot stresul, actioneaza cumva invers decat la oamenii normali . Si tratamentul nu e cura de slabire ci probabil mai nimerita ar fi o "conferinta" la un tiramisu Iar fata SIGUR o sa-ti fuga in camasa la intalnire, nimeni nu poate concura cu dragostea Eu sunt atat de fericita pentru ea, ma bucur de bucuria ei si-mi mai traiesc o data tineretea
Kyaiata ca exista clar si un revers al medaliei . Daca nu ti-e tie felul asa, nu te cunosti a fi genul care slabeste de stres (vezi in urma, sesiuni, examene, amoruri irosite) poate ar trebui sa-ti "cauti" tiroida.E bine cunoscut faptul ca sarcina da toti hormonii peste cap si uneori isi revin mai greu. Mai ales tiroida e responsabila cu slabiri d-astea nejustificate. Ce sa zic despre pantalonii tai S/M? Nimic

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Miha stai!!!Nu intra in panica!! Ce culoare e sangele? Cat a curs?? Nu te stresa!! Nu trebuie sa fie neaparat de rau!! Si la Mihai am sangerat si a fost ok,cu putin progesteron,no-spa si odihna,se rezolva! O sa te lamureasca medicul!!Hai ca mai e putin pana la 3!!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

e ca de prima zi de ciclu (prima zi care nu e abundenta, din aia anemica), inchis la culoare

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
e voie sa zic ca n-am chef de munca?

LA MULTI ANI, NATY!
Sa fii sanatoasa si iubita si implinita!

Nu pot sa colorez, sa editez, sa fac nik!

Miha, Doamne-ajuta!âiti tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Daca e inchis la culoare,e semn bun,totusi..Ia si un nospa,pt.orice eventualitate.Off,hai ca o sa fie bine!!Trebuie sa fie bine!! Ca si consolare,acum,la mine a fost rosu..
O sa fie bine!! Doamne-ajuta sa fie bine!!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

e ca de prima zi de ciclu (prima zi care nu e abundenta, din aia anemica), inchis la culoare

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Daca mai tii minte, si eu am sangerat prin saptamana 5-6 de am zis ca o pierd pe Sanziana...
1. Stai linistita, nu face efort mai mult decat trebuie - stai in pat!
2. Daca e maro e mai putin ingrijorator decat daca era rosu puternic.
3. Du-te cumintica la dr, si vezi ce-ti spune. Eu a trebuit atunci sa stau la pat cateva zile si sa iau utrogestan.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Miha, nu te agita ca nu iti foloseste la nimic. Asteapta si vezi cu ginecologul ce poate fi si ce se poate face.
Eu am avut hemoragie cu cheag de sange (pe care eu am considerat-o menstruatie), urmata de spotting vreo 2 saptamani, pentru care nu am facut absolut nimic (nestiind ca e sacina) si uite ca azi sunt in saptamana 18.
Din punctul meu de vedere, la saptamana asa mica, ce e sa ramana ramane...ce nu e suficient de puternic nu. Stiu ca suna tare greu dar, atata timp cat avem fiecare cate un pui sanatos acasa, inseamna ca putem sa ducem cu succes o sarcina la bun sfarsit si totul e sa ne pastram mintea lucida si speranta aproape.

Mergi la inceput