*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)
Raspunsuri - Pagina 11
adriuta spune:
Helau healau helelau:)
Am vazut poze cu zapadaaaaa:(((:(( mi-e asa de dor de zapada, m-as lasa si bulgarita si frecata cu nea si tavalita...of of of
Am admirat Razvanel si Rebecutza mumosi de sa-i papi cat de mult se iubesc ei. Pe Ilincoasa cu freza de minimodel si pe Surubel i-am vizionat la zapada. Am facut cunostintza cu Misha(ce faina eeeeeesti:)) si cu Alex cel dulceeeee si Doamne ce frumosi obrajori are. Si m-am delectat cu Clarinda, papusica dragutza si frumoasa foc.
La pariuri ...poate poate nasteti vreuna pe 5 daca nu-i prea mult :P si... Simo eu vin cu propunerea Andrei sau Teodor, Gabriel,Efrem, Octavian, Silvian, Bogdan, Emanuel. Care-i secretul cu numele, il tineti secret pana se naste sau...
Si eu admit o sa fiu f dezamagita de n-o iesi cu codite..fie ea Eliana, Ayanna, Otilia, Georgia, Alida, Felicia, Viviana, Laura sau ...cum o fi dar cu codite sa fie.:D selfishhhh aiii??!!! Codite sa avem apai nume s-o gasi
mimonix spune:
Dudelle doarme, eu sunt treaza Mi-a plecat familia la scoala si la servici cu surle si trambite Apa curgea in chiuveta de ziceai ca s-a spart teava, lucrurile le scapa din mana incontinuu, sertarele de la sifonier de deschid/inchid prin "troznire" Pana la urma, noroc ca m-am trezit la timp ca fata mea pleca intr-un tricou si-o camasuta , ca doar cine-a mai pomenit Diva in plovar?
Asa ca luati aici si va rog sa-mi tineti companie
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
aliceionescu spune:
'Neata!
La multi ani, Naty! Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de cei dragi!
Cata, m-a terminat Ilinca, ce freza misto poate avea si cat de bine o prinde!!Cred ca una dintre cele mai tari tusori de-ale ei, imi place rau!! De Seb, eu tot indragostita sunt.
Adriuta, ce arsenal de nume ai! F tare, sa dea Domnul cu codite sa fie, atunci cand o fi!
Ramo, special, am inteles. Iti doresc multa bafta si in ce faci acum si in ce vei hotari sa faci apoi. Spor la invatat!
[b]Mimo, multumesc! Nu m-ar deranja sa-i blenduiesc cerealele, e o idee, voi incerca. Sa stii ca si Thea la fel se spala pe dinti: mananca pasta apoi se drege cu apa. Oh, Doame, Teo e indragostita!! Auzi, fata....tu pe mine m-ai terminat cu slabitul/ingrasatul ala...Uneori, m-as teleporta pana la tine (cu un tiramisu la purtator) sa stam noi doua la un sfat mic, asa, sa vedem de ce nu te poti tu bucura in liniste de tot ce ai, fara sa te mai cramponezi atata de lucruri marunte...
[b]Mihutz, cu olita am reusit pt ca am avut noroc, pur si simplu. Si banuiesc -doar banuiesc- ca si poate pt ca i-a placut enorm olita-broasca, cu care a facut cunostinta asta-vara, la bunici. Dar acum e f interesata de WC (doar pt pipi, ca la kk trebuie repos indelungat si sta mai comod pe olita) si imi spune ca este mare ca n personaje sau persoane pe care le place si pe care mi le enumera mereu.
Revin....sunt chemata..
Olgutzika spune:
Naty
Sa fii fericita si tot ce iti doresti, sa se implineasca!!!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Kya spune:
'Neata! Vreeeeaaaaauuuuuu muuuulta cafea!!! Ca nu mai rezist...
Nu am o stare prea vesela, asa ca zic repede ce am de zis si ma retrag, sa nu va molipsesc... Daca va vine sa credeti, printre problemele mele se numara si intrebarea "de ce slabesc atat de mult?!?" Mi-am cumparat niste pantaloni inainte de Craciun, si azi cand i-am imbracat din nou, cad de pe mine... Nu ca n-as vrea sa slabesc, dar in conditiile in care nu fac absolut nimic pentru asta, mi se pare ciudat sa intru la apa asa de repede...
Ca sa nu mai zic de niste fuste de prin toamna, pe care deja nu pot sa le mai port pentru ca sunt mult prea mari. By the way, Mimo pantalonii de ski sunt M! Intram foarte bine si in marimea S-M, dar am zis ca e prea de tot...
Deci:
La Multi Anisori Naty. Sa fii sanatoasa, vesela si fericita. Sa iti mearga toate din plin si sa ai parte numai de bucurii!!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
aliceionescu spune:
Kya, e posibil sa te ingrijorezi degeaba...Eu am slabit mereu nu in functie de ce/cat/cum mananc, ci in functie de cat de stresata, cat de mult muncesc, cat de agitata sunt. Si dc mai pierd si ceva nopti, slabesc imediat, vizibil. Poate ar fi si asta o explicatie...
Nico, da, fata mea e domnisoara, maine-poimaine primeste si ea sms-uri de la vreun iubit si fuge afara, la -20 de grade, numa-n camasa... Mi-am amintit de sofatul tau, esti tare, vad ca te descurci f bine.
Simo27 spune:
Naty,LA MULTI ANI CU FERICIRE SI IMPLINIRI!!!
Adriuta,nu e mai secret cu numele lui Micu...inca nu stim ce nume va avea,atat tot!
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"