*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Replici de agatat folosite de:

Berbec: Sunt in flacari! Pot sa trec prin stropitoarea ta?
Taur: A trebuit sa vin sa vorbesc cu tine. Dulceata e slabiciunea mea!
Gemeni: Ai vreo carte nereturnata la biblioteca?Pentru ca ai cuvantul "belea" scris peste tot!
Rac: Ai cumva o fisa? Vreau sa o sun pe mama sa-i spun ca tocmai am cunoscut persoana cu care ma voi casatori!
Leu: Este cald aici sau sunt doar eu de vina?
Fecioara: Trebuie sa fii o vrajitoare ca m-ai vrajit pe loc.
Balanta: Daca as fi avut un trandafir pentru fiecare data cand m-am gandit la tine m-as plimba prin gradina pentru totdeauna.
Scorpion: La tine sau la mine?
Sagetator: Buna, scriu un eseu despre cele mai placute lucruri in viata. Pot sa-ti iau un interviu?
Capricorn: Intotdeuna ai fost atat de dragut(a) sau a trebuit sa muncesti pentru asta?
Varsator: Esti fierbinte! Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale
Pesti: Esti la fel de frumos(oasa) in interior pe cat esti in exterior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Despre noi, doua vorbulite.
Un weekend obositor,iar am gatit "ca Izzy, briose" Adica vineri dupa amiaza si ieri toata ziua Regimul a fost dat uitarii Vine schiul peste mine asa grasa iar Am mari probleme cu "impacarea cu sine/mine" in sensul ca de cand mi-am propus sa slabesc sunt nefericita si cand mananc si cand nu mananc si de slabit tot nu slabesc Plus ca se apropie plecarea, iar emotii, oboseala, iar copil lasat acasa....eu sunt din categoria "rau cu rau dar mai rau fara rau" A venit omul de la service si mi-a reparat in sfarsit masina de uscat Cam asta, mi-o trece mie, oi gasi calea pana la urma
Teo e mai bine, de maine la scoala ca ultima saptamana nu se rateaza niciodata Indragostita, ciripeste, glumeste, ba chiar vorbeste cu noi Traiasca juniorul ala care da SMSuri toata ziua , a readus echilibrul si fericirea in familia noastra
Dudelle a zis azi "NU BAIAT MARE" cand am vrut sa-i schimb chilotii spunandu-i "hai, sa mergem sa schimbam chiloteii, sa punem din aia de baiat mare" ...el NU,NU...eu din nou...el deodata, f raspicat "NU BAIAT MARE" de-am murit si-am inviat A zis o data si PA! ca de obicei!
Gata, am raportat...v-am pupat! Pe maine!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, daca in framantarile astea afli cum sa fac eu sa nu-mi mai placa cioocolata si prajiturile, te alerg de drag de slabesti 30%!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La multi ani Naty!!!!
Tot ce-i mai bun iti doresc + 100%

Io cetit tot, vazut tot

Multumesc tuturor pentru aprecieri la adresa lui Alex. Nu ascund faptul ca sint tare mandra de el Ne-a umplut vietile si ne-a implinit.

Pupacesc TOATA craca, curioaselor Io mi-s

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

MOVALINDA DRAGA LA MULTI ANI SA NE TRAIESTI SI SA RAMAI LA FEL DE SINCERA SI DIRECTA si merci pentru urarile pentru examene

valen sa mai stea luca a sa fie si mami lui cu cardu'n buzunar si toate cele rezolvate

alice mda sunt in sesiune off as vrea sa-mi implinesc un vis dar sper ca tara in care traiesc sa-mi dea aceasta sansa...visul meu sa fac facultatea de stiinte economicein 2000 cand am dat la facultatea asta din pacate am intrat la taxa,era vreo 9 mil pe vremea aia..din pacate a trebuit sa renunt ca nu dispuneam ce acesti bani,ai mei nu dispuneau si nu puteau sa ma ajute..abia au facut fata cu caminul si celelalte cheltuieli dar sa-mi mai plateasca mie taxa...asa ca am renuntat si m-am inscris la o alta facultatefizicape care am absolvit-o cu brio,am fost o tocilaracu bursa toti anii...dar am avut nesansa sa nu iau titularizarea din prima si uite ca am fost nevoita sa ma angajez la patron,anii au trecut ,si-au trecut si m-am indepartat de acest sistem si parca atunci cand aud de aceasta materie mi se pare ca aud limbi straine..anul trecut m-am inscris la management financiar-contabil ce-i drept e facultate particulara si sper sa fac ceva cu ea...vorba sheia"alerg dupa 2 iepuri si parca vad ca nu prind niciunul"..am de ales..ori intru in invatamant ori cu ajutorul bunului DD ma ia si pe mine cineva pe sub aripa lui sa ma experimentez in ceea ce mi-am dorit sa fac...dar in ultimul caz deja mai am de invatat inca un anisor plus inca 2 de master...deci cum o vrea DD..si cam despre asta este vorba....

tuchi ptiuuu ce poze urate glumesc sunt superbe ,sunt superbi puiutzii tai(ilinca fara caciula deci clar toate ne-am babacit)mai cu asa zisa bucurie,veselie si eu sunt cam in pom si pomul in aer..parca am uitat sa ma bucur,sa mai rad ,sa ma bucur de cel mai banal lucru...de ce nu stiu...sper sa-mi revin dupa ce am sa incep sa muncesc si eu ca tot omu'..da'tu faci lucrul asta ..beyy tie ce-ti lipseste..copii sanatosi si frumosi ai,profesional esti implinita...nu inteleg de ce esti ,din cate am inteles eu,tot timpul dezamagita?

misha am vazut pozicile falcutele alexului,laly ti-am vazut scumpica mica

mstelauite ca citesc si d eprima infidelitate..oare ce o zice samuel cand o auzi

aaa vad ca cuscra ta trece cu vederea pentru ea...simo mie imi place teodor

bubu la multi ani alexiei si sa-ti fie de bine shopinguiala

dudel Nu BAIAT MARE

si unul pentru io mi-s da aratati-va bre mai des ca atre dragute mai sunteti....

eee acu' va si va doresc o nopate linistita..pe maine sau daca nu poimaine...ca nu stiu daca mai am timp...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ramo gata shefa! io m-am iegzecutat, sa traiti!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

ClauClau, ti-am vazut pozele, frumoasa si sexy ca de obicei, nici nu pari ca ai doua nasteri si stralucesti de fericire. Imi place ca stii sa te bucuri de aceste momente mici ale vietii. In ziua de azi sunt putini care reusesc asta .Ador oamenii pozitivi va tine.Si copiii tai frumosi sunt sigura ca vor fi la fel.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
.................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA multi ani NATY!! sanatate, fericire si succes pe toate planurile!

Tuchi m-am bucurat sa te mai citesc! si sa iti mai vad puii frumosi!
Naty Justin - in engleza, ca doar o sa fie american si e mai usor aici cu spelling-ul.. noroc ca nici numele de familie nu e lung sau mai romanesc asa cu diacritice..
Ela super cheer-ul ala!
mama Clau ce frumos! ce familie imbujorata! numai randunoiul nu parea afectat, ca vad ca e singurul cu capul gol pe acolo .. pardon ca si Ilinca de Tuchi..

beyy eu nu vazui tortul!! vreau si io sa vad! promit ca nu mi-e pofta!

Misha ce credeai ca ai scapat, ca numai Vladut de Mimo e "oititza"... nooo, si al tau e, pana la urma a inteles ca e "bietel"
Alice bv pt olita!! eu nema succes!
Giani bv si voua pt reusita!
Mimo tare Vladut.. asa si Andra imi raspunde cand ii zic sa facem la olita.. da din cap si zice "ihmm..ihmm", adica nu si imi arata pampersul ca ea acolo face..
Ramo bafta la examene!
Misha ma bucur sa te vad!

ma bucur ca va plac numele.. deci suntem pe drumul cel bun!
v-am pupat!

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

LA MULTI ANI!!! randunica movalinda
SA FI SANATOASA, IUBITA SI SA AI PARTE DE MUUUUUUUUUUUULTE REALIZARI SI IMPLINIRI IN VIATA. SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE-TI DORESTI SI SA TE BUCURI DE FAMILIE SI DE MINUNEA TA MICA SI SCUMPICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata

La Multi Ani Naty!!! Cu multa sanatate, multa fericire, dragoste si impliniri!!!

poftiti si la cafeluta si ceai si capuccino si bombocino

va doresc o saptamana minunata

PS. Noi suntem bine (multam Miha de intrebare), doar cam busy, busy, busy...si daca mai ai si 3 bestii pe cap devii si mai busy.
Maine e Australia Day, deci zi libera iar, asa ca azi alerg sa strang haosul lasat de Bestii dupa weekend si pregatesc casa si frigiderul pentru inca o zi cu ele pe cap.

Pup tot stolul

Mergi la inceput