*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (360)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, eu servesc, ca tare bine-mi pica o praji. si te pup in avans de , un pic, restul urarilor maine... da' sa intri sa le primesti

lali, eu n-ajung la intalneala, da' pot sa-ti zic ca n-ai cum deranja. si sa fi fara grija, ca pe craca asta se "prinde" repede bb2, bb3 (dupa caz). poti face un sondaj si-o sa vezi.

tuchi, am mai zis si mai zic, superbi copii. au cu cine semana. mi-era dor sa te vad, dar nu te-ai lasat pozata. nu stiu daca ai fost "pe faza", am Ilinca in plan de bb2. sper sa iasa.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

eu insist...
gecko?
gudinde?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Nati, daca tot ai lasat cinstea din seara asta, iti urez si eu La multi ani, multa multa sanatate si tot ce iti doresti in viata!Sanatate Iuliei ...si mult noroc cu noul job, ca sa nu-ti urez cat mai multi pacienti, ca suna ciudat..

Noi am ajuns la Munchen, azi pe la 14.30, ora lor, ne-am odihnit, apoi ne-au dus prietenii nostri sa mancam la un restaurant chinezesc, eu a doua oara nu mai intru intr-unul..urasc mirosurile alea...

Am admirat pozici de la sanius cu familia Clau,am vazut Ilinca si Seb tot la zapada, am citit de intalnirea ad-hoc din IOR , am vazut freza interesanta la pui de Misha, am admirat frumoasa de Clarinda...m-am pus la zi cu toate...

Ramo bafta la examene!!

Vali iti doresc sa faci tot ce ti-ai propus maine si apoi sa nasti

Simo - moaaaaa'...ce frig a fost la voi azi noapte...brrrr

Ursueata cand e programata sa nasca?.. ca mi-a scapat...

Nico sa stii ca m-am gandit la tine azi cand am trecut prin Viena..

Mimo doamna fara chef, poate-i vine chefu de-o scrisorica sa ma rad si eu nitel...

Va las acum ca se supara randunoiul pe mine ca butonez prea mult

Pup tot stolul, in frunte cu nenominalizatele

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Clabuc! e superba Clarinda
de Ilinca nici nu mai zic
cred ca sunt si eu baba(m-am mirat si eu ca e fara caciula,Naty suntem
pe drumul cel bun)
Misha pe tine tot nu te-am vazut nici slaba nici grasa
feciorul tau e un dragut!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Nicol,noaptea trecuat cica au fost -26 de grade....frig rau!Bine ca ati ajuns cu bine-spor la shopping
Miha,ce sa facem daca nu ne punem de acord cu numele lui Micu???oricum,fara nume nu ramane el
Zoze,mersi de idei.Noi vrem ceva mai ortodox,ca sa zic asa
Ce frumos v-ati distat la zapada:Cuscra,Simo-Mimo si Luny
Da ce am citit:Dudell mi-a pupat Noruta...mai,mai!De data asta trec cu vederea
Clabuc e superba Clarinda-e o frumueste
si Alex de Misha e frumusic foc
si intru in hora babelor:m-am socat si eu vazand-o pe gingasa Ilinca fara nimic in cap,iar Surubelu si cu caciula si cu gluga-Cata,mie mi-e dor sa te vad

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Misha, ti-am vazut si eu flacaul in nameti! Tu, ioc!

Nicol, pe la cat ati trecut prin Viena? Ai mei sunt innebuniti dupa chinezarii, ca si mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele

Am avut un we tare plin...ieri dimineata am facut mancare si curat, super rapid, apoi l-am basculat pe Vlad la soacra-mea, a ramas la ei peste noapte, Cata a ramas cu Stef acasa si eu am plecat cu cumnatica mea la shopping Am umblat 5 ore, nu exagerez , am fost in Afi, Doamne, mare mai eee...m-am ales cu un paltonas de la Berska, ghetute de la Zara , camasuta, pijamalute lui Stef si alte maruntisuri de la C-A...toate erau la suuuper reduceri. Am ajuns acasa cu o durere de cap de nedescris...la 10 seara am stat cu Stef sa adoarma si m-a adormit el pe mine
Faza misto e ca a venit si mama la mine, iar cat am fost eu plecata mi-a calcat o tona de rufe, mi-a spalat ea pe jos, mi-a spalat vasele, aveam casa boboc , ce bine eeee, macar din cand in cand o asa zi
Azi am plecat in Carrefour, apoi la soacrii sa-l luam pe Vlad, am ramas la ei la masa si am papat shaorme facute la ei .

Am vazut toaaaaate pozele, cu pui la zapada, mamici mumoase , Clau, Rebe si Razvi, Ili si Seb nazdravanul, Alex de Misha, Matei si Stefan...nu mai stiu....dar va asigur ca n-am ratat nimic

Naty, la multi ani, sa fii fericita Frumos cadou ai primit

Maine este si ziua Alexiei, prietena lui Vlad

Mihu, foarte frumoase numele alese

Vineri am fost la Stanciu si i-a dat un tratament si se pare ca i-a dat de cap cu tusea...Doamne ajuta sa-i treaca. M-am suparat putin, ca m-am dus la farmacie sa iau medicamentele si mi-a scris farmacista pe cutii cate pastile, cum sa le ia, iar eu nu am verificat pe reteta....iar la unul din medicamente trebuia sa-i dau jumatate dimineata si jumatate seara, iar aia mi-a scris 1 pastiluta Abia azi m-am uitat pe reteta si am vazut...sper sa fie ok, offf....

Pe Vlad eu l-am tuns prima data la Ciufolici la Obor, a fost ok, a stat foarte cuminte, avea 1 an jumate...dar pe Stef l-am tuns la frizerul unde se tund de mult Cata si Vlad si chiar ar trebui sa mearga iar la tuns. Nu va spun cat de cuminte sta Stef , chiar o sa-l pozez cand mergem . Ii pune pe scaun un inaltator si sta nemiscat si e 10 ron tunsul, cam asa...

Stefu meu a inceput sa spuna multe cuvinte, asa dintr-o data
, ultimele sunt:
cabaca= barca
babade= alba ca zapada si piticii - le zice la fel
Si canta prin casa "olala" cu L clar, melodia lui Lady Gaga

El sta super la spalat pe dinti, am in baie o masuta mica si sta cu capul pe spate, sprijinit de masa si eu il periez. L-am pus o data asa, ca nu vedeam bine si a tinut minte si mereu isi ia pozitia
Cand ii schimb pampersul se pune singur pe olita si face pipi, dar doar cand apuca, eu nu il dezbrac sa-l pun...

Hai ca m-am intins....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Uitasem de Clarinda mica, ce scumpica eee

Simo, ma faci si pe mine curioasa cu numele lui Micu

Un pup mare lui Tuchi
Sa aveti servici usor si o saptamana usoara, fetelor muncitoare
Mai, eu intru in trepidatii cand ma gandesc ca o sa incep serviciul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, sa-ti fie de bine shoppinguiala! Eu nu voi incepe serviciul in primavara, cine stie cand si ce...

[purple][b]Naty, LA MULTI ANI! cu sanatate si impliniri!/b]/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei , iata-ma Nu va impacientati ca-mi revin eu!
Am vazut poze si filmulete , o nebunie! Frumoasa de Clarinda si frumoasa de mami a ei , copilasi dulci de Tuchi (bree, dar zgarcita bree si la vorbe si la poze ), Clau si papuselele ei in zapada (Teo era sa cada de pe scaun cand a auzit ca ai si un baiat de 8 ani, apoi am cercetat sa vedem cati ani ani si te roaga sa-i spui si ei secretul tineretii fara de batranete [:-)))}...ca sa nu mai zic ca a comentat despre Razvanel ca-i frumos foc, sa ai grija de el ca ea mai nou are pasiuni pentru baieti mai mici ) Am vazut si pui scump de Misha la zapada dar de cate ori deschid nu ma pot abtine sa nu ma mai uit o data la "lapte butut" Am vazut ce clapari bengosi are Stefan si ce frumos se spala pe dinti Matei cel mai ochios si cel mai pletos
Am ascultat toate dedicatiile de la Zoze si Nicoleta! Am citit ca Valen vrea sa nasca maine dar nu cred ca e dupa ea (acu' spui soro ca la Ciufolici au paduchi? dupa ce l-am tuns acolo pe Dudelle de doua ori? .... toata ziua m-am scarpinat), ca Simo e ca o butelie de marti( sa treaca gelozia, n-o sa se mai intample dar daca ai o nora pur cu un zambet pur si simplu irezistibil ca Naty are laptop nou (l-am si vazut ) ca Nicol e la Munchen (o Doamne cat as vrea sa savurez si eu o Germanie, o Austrie dar asaaa, fara clapari in picioare daca se poate ).
Niste raspunsuri:
Alice, incearca sa inmoi in lapte cerealele.Lasa-le macar 5 min in lapte fierbinte si pune o lingurita de miere sau amesteca-le cu fructe . Ma gandesc eu ca Thea nu mai mananca pasat dar chiar si-asa, n-o fi foc daca la micul dejun mananca in continuare cerealele si fructele blenduite (ca sa alunece mai usor ) Mie personal aceasta varianta de mic dejun mi se pare extraordinara si ii voi da lui Dudelle asa pana cand nu va mai vrea (fructe+cereale inmuiate+ branza)
Stela, Dudelle nu se spala pe dinti deloc .Nu e asta o consolare pentru tine dar asa, ca sa stii! Adicaaa, n-am depasit faza :mancat pasta+baut apa=desert la baie Eu asta nu numesc spalat pe dinti Cu petele galbene eu zic sa te duci la un stomatolog de copii, este o clinica buna chiar pe mosilor (daca o mai fi ) Sa nu patesti Doamne fereste vreo minune , sa i se macine dintii...poate poti sa preintampini cumva, afli o parere) Cert e ca nu cred sa fie de la nespalat dintii, Dudelle n-are de exemplu.
Luny e tot in pana de net , va duce dorul si spera sa poata intra curand sa aranjeze intalnirea
Bubule stai calma ca mai e pana in aprilie
Sper sa nu fi sarit pe nimeni, si daca da n-a fost cu intentie!
Upsiii...m-am infruptat in avans, sa urez in avans: La multi ani Naty, sanatate si multa fericire!

PS Uitai cu numele alea Mihu, Justin suna minunat , eu votez pentru !Zoze, ASHER ala si mie imi suna mai a orientul mijlociu asa , cam ca fratele lui Shlomi si varul lui Ava Naghira Nu-i urat, numa' sa nu mai vina vreun razboi ceva Bine , eu as rade la faza asta dar mi-e sa nu ma urechezi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput