Fulgusori de nov-dec 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Raportez si eu zi extrem de agitata,exact ca in perioada colicilor....A fost maraita toata ziua,apoi,dupa ce a papat la ora 20,a regurgitat de 2 ori si a plans pana la 23:30,cand a adormit fara sa mai pape. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
uffff
si ce i-ai facut pana la urma?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
Lumi_Richard spune:
Monis,m-am plimbat cu ea prin casa,am tot incercat sa-i dau biberonul,dar se enerva mai rau,asa ca am tot leganat-o,dezbracat-o etc,si a adormit...acum se maraie prin somn...sper sa se trezeasca sa pape,ca nu ma pot culca,stiind ca nu a mai mancat de la 8.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Monis,m-am plimbat cu ea prin casa,am tot incercat sa-i dau biberonul,dar se enerva mai rau,asa ca am tot leganat-o,dezbracat-o etc,si a adormit...acum se maraie prin somn...sper sa se trezeasca sa pape,ca nu ma pot culca,stiind ca nu a mai mancat de la 8. Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
cred ca nu te poti culca, dar stii bine ca nu stau ei sa rabde de foame la varsta asta . cum o incolteste, cum te va striga. sa aveti noapte linistita. Eu de o ora tot plec la somn
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
Ancutza_Bro spune:
Monis ne leganam, ne leganam ... multumim, noapte buna
Lumi si Sabina a varsat ieri de 3 ori...cum ii dadeam sa pape cum scotea tot lapticul afara...mama, ce m-am speriat
Carla si la noi a mers excelent sunetul si caldurica feonului pe burtica si pt colici am cumparat de la farmacie GRIPE WATER Apa contra colicilor , o calmeaza imediat si o ajuta sa scoata gazele, contine: ulei de fenicul, ulei de anason, ulei de marar, bicarbonat de sodiu
(daca vrei sa incerci sa ai grija ca sunt doua produse in farmacii care se numesc la fel, cel bun e fabricat in romania si are desenata o girafa pe cutie)
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
DORIS_71 spune:
Nici noi nu dormim inca, dar ptr. noi e normal, pana in jur de ora 2 nu adoarme, asa ca ... ne uitam la televizor.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009
poze
Lumi_Richard spune:
Magdaz,e groaznic sa trebuiasca sa treaca prin 2 operatii,saracutul...si incerc sa-mi imaginez ce trebuie sa fie in inima ta,ca mama....Cat de greu trebuie sa va fie la toti,si micutei Iarina...Il pupam pe Raresul mic si ii dorim multa sanatate,o pupam si pe mamica incercata si pe surioara cumintica! Te asteptam sa ne scrii de acasa cat de curand!
Monis noapte buna!
RamonaC,sa-ti pui internet,mami,ce ne facem noi fara tine???
Ancutzica,ma bucur sa te vad! Ce face Sabinutza,e bine astazi?
Lavi,s-a terminat inmormantarea,nu? Sa te odihnesti si tu,Rareselul are nevoie de tine in forma!
Laurairina,felicitari cu miscarea! O sa incerc sa te iau ca exemplu,dar.....chiar am fost ocupata in ultimul timp,si azi nu am avut nici un chef
Ma uitam la pozici si prin listuta....sunt atatea mamici care nu mai scriu.....
Lumi_Richard spune:
Doris,unde sunt pozici cu Matteo???
Andre,mai aveti putin si plecati. O luati si pe mama ta cu voi?
Miany,cum a fost la examen? Si ce examen ai avut,ca eu sunt curioasa
DianaR pentru ca ne `luminezi`!
Mi-e prea somn sa mai scriu. Va pupic pe toate si va doresc noapte buna. Pup dulce si fulgusorii!
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ancutzica,ma bucur sa te vad! Ce face Sabinutza,e bine astazi? |
astazi a fost mai bine, putin maraita si fara chef de somn, dar mai bine decat ieri
noapte buna
si pt frumoasa Annabelle
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
crlp spune:
raportez o zi mai buna decat cea de ieri si o noapte la fel desi de la 1.20 dormim doar pe burtica la mami
acum ne-am trezit sa papam
monis multumim mult pt mesaj, te mai rog frumos sa-mi spui ceva legat de dieta, mai exact cam ce nu-i indicat sa mananc desi am fost extrem de atenta dar poate mi-a scapat ceva
multumesc mult tutror fetelor pt. sfaturi
Andrecluj spune:
Buna dimineata, gata cafeaua, azi v-am facut-o cu frisca sa sarbatorim duminica. Carla La noi au funtionat fenomenal biberoanele Dr. Brown's, picaturile Alinan si pernuta cu samburi de cirese pe burtica. Monis Lumi Da, mai avem 3 saptamani si plecam. O luam si pe mami cu noi, vine tati dupa noi. Acu suntem cu casa data peste cap ca trimit bagajele cu autocarul sa nu avem de carat. Voi in martie plecati, nu? Vai de capu' tau ce te asteapta! Dar va fi bine, da? Asa cum a fost si in sarcina Pupam fetele, duminica frumoasa. Chiara Ada, vita mia Chiara creste