Fulgusori de nov-dec 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carla, poti sa-ti iei pulsul si sa-mi spui cat e?

Haideti mai fetelor, daca nu mai scrieti imi iau si eu jucarelele si plec. Dar va inteleg ptr ca si eu am trecut prin perioade cand n-am scris un rand vreme de luni de zile...
Era oricum de asteptat sa se mai domoleasca ritmul de scris dupa ce au aparut bebelusii...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

DianaR - ti se pare ca eu nu scriu?

Carla - fac o lista scrisa succint si la ce nu stii / nu ai incercat, sa intrebi ca sa dezvolt. SI sper sa ma ajute si fetele la completari.
Imediat...

lili_a - vreau si eu finger de alea... ca nu mi-am amintit niciodata cand am fost acolo . Si o jucarie mai marisoara, tot pe port de "iepure", ca tare bine mai doarme cu nasul infipt in ceva
Sa va fie de bine cumparaturile si spor la mutare

RamoC - mie sa-mi fie rusine, ca tu ai zis mai de mult de unde esti, nu stiu ce mi-o fi venit mie cu Moldova...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Noi azi am fost la plimbarica cu caruciorul. Ne-am luat un ditamai carucior tocmai ca sa putem iesi si pe troiene si noi stateam in casa. AM iesit afara sa dezapezesc masina si am vazut cateva raze de soare si am fugit repede in casa, alimentat broscoiul si tusti la plimbare. Am zis ca stam 10 min, dar ne-a priit plimbarea si am dat o tura de oras (1 ora si 10 min) . Dar m-am uitat la termometru si erau doar -4 grade, asa ca nu mi-am facut probleme. Oricum el a fost super infofolit si eu mi-am pus salopeta de sanius (inpirata de poza Dianei ) si am simtit frigul doar un pic pe la nasuc si degetele de la maini.
Sper sa ma mobilizez sa il scot mai des, ca tare bine ne face la amandoi.
Laura, daca mergi cu un taxi, la vaccin nu ai de ce sa iti faci griji. Nici nu o sa simta frigul rechinasa ta. Taxiurile sunt deja incalzite(spre deosebire de masina ta inzapezita) si nici nu te obosesti cu locurile de parcare, sa mai pierzi timpul.

Ah...am mai vrut sa zic ceva, despre botez si am tot uitat. Preotul nostru l-a scufundat de tot pe Dominic si apa era rece. Nu calda....rece . Adica copchilul ala de la biserica a adus o galeata calduta, una rece, una calduta, una rece...dar pe la 13, iar ceremonia noastra a intarziat mai bine de 40 min. Va dati seama ca s-a racit toata apa, dar oicum nu a avut timp sa o simta, ca s-a miscat preotul fff repede. Dupa ce l-a scos din cristelnita, l-a scos nasa intr-un prospop si preotul ne-a zis sa nu-l imbracam inca. Asa ca l-a tinut nasa cu prosopul si cu o paturica (subtire, pt ca ea ii cumparase comonaut si nu stia ca o sa stea bebe atata dezbracat) destul de mult. Nu ne-a trecut la niciuna prin cap sa dam la o parte prosopul ud si sa tinem copilul numai in paturica aceea si am tras niste emotii cateva zile dupa botez (tusea cam des ai a avut si ceva mucisori). Mama..cat m-am intis , vroaim sa va zic de fapt, sa nu faceti ca noi. Scoateti copilul in prosop, stergeti repede si dupa aceea indepartati prosopul ud si ramaneti cu paturica, chiar daca e mai subtire, macar e uscata.
(ps...greu stau cu "egzplicatiile" la ora asta).

Noapte buna, ca plange broscoiul meu si nu mai tace nici la mama in brate.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Carla, poti sa-ti iei pulsul si sa-mi spui cat e?

Haideti mai fetelor, daca nu mai scrieti imi iau si eu jucarelele si plec. Dar va inteleg ptr ca si eu am trecut prin perioade cand n-am scris un rand vreme de luni de zile...
Era oricum de asteptat sa se mai domoleasca ritmul de scris dupa ce au aparut bebelusii...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

am 60-62

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
...ca tare bine mai doarme cu nasul infipt in ceva

MONIS se spune ca este bine ca bebelusul, atunci cand doarme sa atinga cu corpul ceva...una din marginile patului, o patura facuta sul, etc pt ca asta ii creaza un sentiment de siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ok Carla, sigur nu ai hipertiroidism. Continua linistita cu alaptatul!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LILI ce perna ti-ai luat?

DIANAR

Mergi la inceput

Carla - lista pe scurt - unele lucruri din lista au fost amintite chiar azi / ieri, dar le sintetizez pe scurt, cum imi vin in cap:

- dieta
- mult ceai anason + fenicul + chimen - fara zahar
- mie experienta pesonala mi-a aratat ca in perioada de colici a fost mai bine cand am renuntat la laptele dulce
- alaptatul tb sa fie facut cand esti calma si relaxata; eventual iei o pauza de 5 minute inainte, afara in balcon, la aer rece de exemplu
- dupa alaptat, tinut copilul pe pieptul tau, cu pielea goala amandoi, acoperiti cu o paturica ceva - caldura si compresia locala reduc colicile
- masaj pe burta in forma de U rasturnat, in sensul acelor de ceasornic
- scutec cald sau saculet cu samburi de cirese incalzit la cuptor puse pe burtica
- culcat copilul pe o parte cu un prosop rulat la spate
- suzeta
- sunetul foenului la noi a mers senzational - chiar si acum il mai adorm cateodata asa
- medicamente anticolici - la noi a mers bine infacolul - singurul folosit dealtfel

Cam astea mi le amintesc... am alaptat atunci la orice interval de timp pentru ca suptul la san este cea mai mare alinare. Si extrem de importanta mi s-a parut starea de spirit. Cum am necajeam, cum parca plangea mai mult...
Fetelor, va rog sa mai ziceti si voi fetii ce am uitat eu sau ce a mers la voi, ca eu plec la culcare si mai vb maine.
Carla - mult succes si nu uita: rabdare multa!
Ah mi-am amintit:
- pus in scoica sau scaunul de masina ca unora la place sa fie asa inghesuiti ca in burta mamei
- infasat ca sa nu-si dea cu manutzele in cap/ochi

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Citat:
citat din mesajul lui monis5
...ca tare bine mai doarme cu nasul infipt in ceva

MONIS se spune ca este bine ca bebelusul, atunci cand doarme sa atinga cu corpul ceva...una din marginile patului, o patura facuta sul, etc pt ca asta ii creaza un sentiment de siguranta.

Lidia

da, da, asa este, de aceea i-am luat si eu jucaria asta cu scop clar, sa aiba un "sprijin" in patut. si mai mult, la inceput, dupa ce am bagat-o la masina, am tinut-o in tricoul meu cand l-am alaptat, ca sa aiba mirosul meu. doarme tare fericit cu ea.

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Raportez si eu zi extrem de agitata,exact ca in perioada colicilor....A fost maraita toata ziua,apoi,dupa ce a papat la ora 20,a regurgitat de 2 ori si a plans pana la 23:30,cand a adormit fara sa mai pape.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput