Fulgusori de nov-dec 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Andrecluj spune:
Ancutzule Bine ai revenit! Sa va fie de bine leaganul, sa il folositi sanatoase! Monisule Ntzz, ntzzz, fara tine nu se poate. Asa ca mult mult soare ca sa iti revina optimismul!Oare in wrap pot deja sa o pun pe Chiara? Habar n-am. Deocamdata doarme pe masa, eu nu pricep de ce ii place asa de mult acolo, cand patutzul e atat de colorat si frumos. I-as face poze dar e tare uratica daca ii pun caciulita Noapte buna! Chiara Ada, vita mia Chiara creste
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Ancutzule Bine ai revenit! Sa va fie de bine leaganul, sa il folositi sanatoase! Monisule Ntzz, ntzzz, fara tine nu se poate. Asa ca mult mult soare ca sa iti revina optimismul! Oare in wrap pot deja sa o pun pe Chiara? Habar n-am. Deocamdata doarme pe masa, eu nu pricep de ce ii place asa de mult acolo, cand patutzul e atat de colorat si frumos. I-as face poze dar e tare uratica daca ii pun caciulita Noapte buna! Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
multumesc
sa nu mai zici niciodata de Chiara ca e uratica, auzi?
laurairina13 spune:
Monis, tind sa cred ca ai dreptate in privinta interesului pentru forum..si eu am devenit o puturoasa si tare ma bate gandul sa ma reapuc de vechile mele pasiuni- bijuteritu si goblenul,asa bineinteles daca m-o lasa rechinasa..ca doar ea imi face programul
By the way-Coquelicot de cand tot vreau sa iti raspund ca nici eu nu am mai lucrat la cerceluti si alte alea de cand am ramas gravida..mi-am pierdut orice interes, parca mi-am setat creierul numai pe subiecte si info legate de bebei de un an de zile de cand am ramas gravi, am nascut..
Parca acum am chef si de altceva decat de forumit, si subiecte despre bebei..La urma urmei, si asa sunt toata ziua cu ea in brate, cand ma suna ai mei, tot ea e subiectul principal, orice fac e pt ea, orice orice..parca as mai vrea si ceva pentru mine. Sa mai citesc ceva, sa ma reapuc de studiat o limba straina ..sa..orice..simt ca o iau razna altfel!
Deocamdat am inceput sa fac ceva pt mine si anume miscare, sa mai mut suncile de pe mine..eu zic ca e un inceput..La urma urmei a fi mama nu inseamna a nu mai fi femeie, a nu te mai simti bine in pielea ta, a nu mai exista decat prin prisma copilasului..
nah..ca m-a apucat acu psihoanaliza
Dankutza, tare rau imi pare rau de pisicoata ta..
Magdaz , nu pot sa nu ma gandesc cat de greu iti e sa iti stii bebelu bolnavior si sa treci prin 2 operatii..multi pupici si flori pentru mamica viteaza iar pentru Rares multa sanatate si sa va intoarceti cat mai repede acasa!!
Dymomo, ma gandesc si la voi si la Danutu sa fie bine si sa se termine odata chinul asta al vostru, sa nu mai fie nevoie de alte si alte tratamente..
RamonaC, mai pleci mami la ai tai cu vremea asta geroasa?
Brr..la noi e super ger, vajaie vantul si viscolul de 2 zile ,azi a inceput iar sa fulguiasca, nametii sunt peste tot, se circula foarte prost prin oras, noi nici nu am scos masina din fata blocului ca e blocata prin nameti..Singurul stres e ca marti dimineata suntem si noi programati la vaccin si sincer nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa scot copila pe gerul asta pana la pediatra si inapoi..Poate o sa aman, sau sa rog pediatra sa vina ea la noi, dar ma gandesc..alti bani aruncati ... Ca sa nu mai spun ca mi s-a urat sa stau numai in casa, vreau sa se termine odat iarna asta...sa iesim ca ghioceii la aer
Lili_a sa treaca starea proasta si sa fie bine bb!
Gata, ma duc si io la culcare, 'va pup pe toate fara exceptie' (- care e bre cu dreptu de autor sa stiu cui platesc)
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Diana, moasa duce bebele la biserica, il dezbraca pentru al lua popa la cazanu cu apita, si acasa stiu ca ia apa de la scaldatoare si o arunca la un copac..asta am inteles eu ca ar fi indatoririle ei, dar bineinteles ca noi nu am avut nici o moasa..ca cica mai dai si la aia ceva
Dankutza, am uitat sa spun ca Atomix a ta e pe zi ce trece mai mumusica, iar ultimile pozici cu urechiusele sunt tare frumoase!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
rechinas in pozici
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Ce ati cumparat dragut? Sper sa treaca si la voi problemele cat mai repede. |
pai am luat mobila ca ne vom muta curind intr-o casa mai mare, si un urs panda sa doarma copchilu cu el (cum ai tu iepurele) si niste finger puppets care o lasa rece
Vroiam sa-ti zic ca am comandat perna de pe net de lene s-o fac eu
Acu ascult Gindul mitii, ca mi-au placut mie pe vremuri la Stufstock, ca sa-mi treaca nervii si alaptez copilu trist intr-o pozitie contorsionata ca sa stea maiverticala
toate fetele si sa nu va lasati de forum ca eu una n-am cu cine vb despre bb si am si mare nevoie de sfaturile voastre
crlp spune:
Diana am slabit f mult dupa nastere, 15 kg, tot ce am pus in [perioada sarcinii
nu-mi tremura mainile si nu am probl cu caldura, in schimb transpir f tare noaptea, ma schimb de 2-3 ori, ud si cearceaful si perna si pilota
multumesc tuturor fetelor pt sfaturi si vorbele frumoase
crlp spune:
da moniste rog frumos sa-mi scrii, cred ca m-ar ajuta sa stiu ca eu nu mai stiu ce sa-i mai dau
monis5 spune:
Andre - wrapul se poate pune inca de la inceput. Avantajul cu el, din cate am citit, este ca distribuirea greutatii se face uniform pe coloana (ca si la sling), ceea ce nu e cazul masruspiului. Daca o pui in wrap, ai sa intelegi ce zic... e deosebire mare chiar si fata de tinutul in brate. Daca vrei o parere... ar trebui s-o pui deja ca sa se obisnuiasca. Si tu. Ca mai incolo va fi mai complicat sa se obisnuiasca (ca o sa aiba mofturi de domnisorica ) si tie iti va fi mai greu ca va fi greutatea mai mare...
Eu iti dau dreptate, si Santi pare mai putin inteligent cu caciula in cap
pentru italience
Ancutza - leganare placuta Sabinutzei
Laurairina - si noi avem masina intr-un namete .
Ma gandesc ca la cat de mic e orasul la voi, nu te poti duce cu ea in brate? sau cu taxi? zic si eu ca sa nu tac
gata, fac putin curat in picasa si plec la nani
pentru
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
ralu_seby spune:
Feteloor, mi-era dor de voi!!! V-am urmarit insa toata ziua.
Vad multe mamici cu probleme, suparate. Va pupic pe toate si nu uitati ca se rezolva toate, Doamne Doamne iubeste mult ingerasii .
Matei papa acum si sper ca sa si adoarma tun.
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
RamonaCopot spune:
Si eu..si eu tag chiulul de la foumit. Adica is cu degetul pe F5 mereu si cetesc tot, dar asa de vinovata ma simt ca nu stau tot timpul cu el, de ma apuca remuscarile cateodata. De multe ori cand stau cu laptopul in brate el are program de gangurit cu mama si parca is asa un pic geloasa .
Monis, spre rusinea mea nici nu am stiut ca exista Strehaia de Suceava . Noi mergem la Strehaia de Mehedinti, situat la egala distanta intre Turnu Severin si Craiova (acolo la "vestitul Leo de la Strehaia"), in oraselul ala plin de tigani .
Laura, da...mai plec acasa, fara dar si poate. Mai astept doar sa iau si eu banii aia (prima de nastere) in 28 ian, si daca reusesc sa-i iau atunci in 3 ore fate-miu e dupa mine si am zbughit-o. El o sa vina sapt asta candva sa o lase pe fiica-sa cateva zile aici si sa ia o parte din bagajul mare (patut, carucior, leagan, balansoar, salteluta de joaca, trusoul nostru) ca altfel nu ne incap toate intr-o masina, desi are un ditamai portbagaj. Si abia astept sa ajung acasa, ca acolo avem sobe de teracota si e o adevarata placere pt mine sa bag lemne in soba si sa le ascult cum trosnesc.
Andre si eu tot asa is cu sterilizatul suzetelor(sterilizator chicco cu aburi). Am mai multe, dar el le prefera doar pe alea de la Avent (4 buc) si de obicei cand sta in pat la mine, pun sub el o paturica a lui, sau un scutec. Daca pica suzeta pe paturica lui, i-o mai bag in gura, daca insa da pe langa, pe cearceaful/patura mea, o schimb imediat. Oricum cam de 2 ori pe zi le sterlizez pe toate, caci oricum bag bibe la sterlizat si mai ramane loc si pt ele.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI