Fulgusori de nov-dec 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Uitasem... Vreau sa intreb si eu fetele care se pricep: care e faza cu moasa? Ce rol are, care ii sunt indatoririle si mai exact ce face ea la botez? La biserica are practic vreun rol? Multumesc!

Andre, eu cum nu sterilizez nimic altceva ptr ca nu-i cazul, suzetele le fierb 5 minute. Ma gandesc ca tu le poti steriliza odata cu biberoanele si tetinele.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Fetele, voi sterilizati suzetele? Si daca da, cum?

Pai la sterilizator - eu am d-ala cu aburi. Dupa ce o molfaie o zi intreaga o spal nitel si o sterilizez impreunacu biberoanele

Fetelor,eu si pitica adica mai ales ea avem o zi oribila.Toata ziua s-a chinuit, cred ca o arde nenorocirea aia de acid pe esofag,cind nu urla e toata numai un geamat,n-are pofta de mincare si cind adoarme e epuizata. Iar de 2 nopti doarme 8 ore dar eu nu ma bucur ca stiu ca nu de bine face asa iar eu o sa produc si mai putin laptic. Care oricum ii va face rau Nu stiu daca ma mai tin nervii pina luni cind avem programarea la dr

Mergi la inceput

Asa ca special pt mamicile chinuite Ramo C, Magdaz_ina, Dymomo, crlp ca eu toata ziua am fost numai in plins...
Diana R crezi ca la Carla ar fi vorba de o hipertiroidie? Ce-ai enumerat tu pe mine la asta m-a dus cu gindul.
Ce e aia "moasa" la botez? Ca eu la cele 2 botezuri la cre am fost n-am vazut asa ceva.
In alta ordine de idei am fost azi la Ikea (unde bebe a facut prima criza pe ziua de azi dupa ce i-am dat sa manince) unde e e foarte child-friendly, au o camera special pt mamici care se poate incuia cu cheia, cu fotoliu de alaptat, masa de schimbat, chiuveta, iti dau si pampersi daca ai nevoie, e si muzica, lumina discreta, e tare dragutz. Eu si sotul ne-am intrebat daca "tineretul" n-o foloseste pt altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Diana, Lili, multumesc din nou pentru raspunsuri. Si eu sterilizesz suzetele la sterilizator, dar de fiecare data cand scapa cate una pe pat mi se parea exagerat. De fiert nu-mi place sa le fierb ca se umple cu apa si mi-e teama ca o ard. Lili, imi pare rau pentru problemele pe care le ai, sper sa se rezolve. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Stephy, Lumi here i am
Ramonik sa-ti traiasca Ruxi si sa va fie de bine botezul...la ora asta cred ca va chefuiti
Dankutzule imi pare tare rau pt pisicuta ta ...si eu iubesc animalutele enorm de mult... mi-as face gradina zoologica daca as avea unde sa te tin
carla nu renunta la alaptare mai ales daca bebe ia in greutate...mai ai putina rabdare, te rog! o sa mai creasca putin Matei si nu o sa fie asa greu...Sabina mananca si la o ora jumatate, cateodata si la o ora...eu ii dau de cate ori cere... incerca sa bei tu ceiut de chimen, anason, fenicul...face minuni la burtica lui bebe, crede-ma!
offf Dymomo ce mult te mai chinui, multa sanatate lui Danut
magdaz_ina imi pare rau pt ca ai trecut prin momente asa grele...in schimb imi pare bine ca Rares ia in greutate...hai, curaj ca o sa fie bine!
Biara Sabina are 5600 gr la 2 luni jumate si dr. a zis ca e ok...de ce zici tu ca e la limita inferioara? eu in locul tau nu as renunta la san...eu ii dau completare de LP Sabinei doar o data pe zi la masa de seara...cam 40-60 ml papa...atat!

asa...noi am facut vaccinul, am plans putin dupa injectii dar ne-am linistit in masina ... chiar a dormit vreo 3 ore jumate dupa vaccin...i-am pus o jumatate de supozitor cu paracetamol pt ca era mofturoasa tare, cred ca o dureau piciorusele ca dupa sup s-a mai linistit, oricum si azi a fost mofturica, de la 9 dimineata si pana la 1 si 20 nu a vrut sa doarma neam.

sunt mandra sa va spun ca ne-am achizitionat leaganul asta electronic de pe okazii punct ro la doar 130 ron ...azi a ajuns si de atunci fii'mea se leagana de numa si asculta melodiile care sunt foarte placute

"va pup pe toate fara exceptie" (cine a scos fraza asta ar trebui sa ceara drepturi de autor, ar scoate un ban ca se foloseste la greu )

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Ancutza, cum stai cu alaptatul?

bineeeeeeeeeeeeee ... ii dau sa pape mai des dar sunt multumita ca a luat in greutate, am fost ieri la vaccin si a si cantarit-o, oricum nu i-am spus doctoritei ca eu am renuntat la LP si ii mai dau doar putin completare la masa de seara...eu spun ca ea si fac ce cred eu ca-i mai bine

multumesc de intrebare

ps: am vrut sa te intreb si eu ceva dar am uitat ... simt ca pierd tot mai multi neuroni pe zi ce trece

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Diana R crezi ca la Carla ar fi vorba de o hipertiroidie? Ce-ai enumerat tu pe mine la asta m-a dus cu gindul.

ihi... ma gandeam ca ar putea explica de ce e asa de agitat bebe Matei. Acu sper sa n-o panichez si mai rau...

Pupici si tie ca vad ca si tu ai fost mamica chinuita astazi!
Camera dinasta este si la mall in Timisoara, tot asa cu canapele, fotolii, masa de infasat, baita cu reductor de wc si olita, ce mai super!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
ihi... ma gandeam ca ar putea explica de ce e asa de agitat bebe Matei. Acu sper sa n-o panichez si mai rau...
Pupici si tie ca vad ca si tu ai fost mamica chinuita astazi!
Camera dinasta este si la mall in Timisoara, tot asa cu canapele, fotolii, masa de infasat, baita cu reductor de wc si olita, ce mai super!

he he,ma pricep ca eu am opusul
la noi la mall n-am vazut camera speciala, doar masa de infasat la femei la toaleta
pupici si tie si muschetarilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna seara si de la noi
N-am avut mare pofta de scris si nici voi vad... cred ca incet-incet, dupa ce am trecut de studiat primul partz, primul kk, colicii de diverse feluri, primul Craciun, botezarea puiutilor si tot asa, ne-a mai slabit interesul pentru forum... sau ma insel eu? . In plus pe mine una parca nu ma mai lasa inima sa stau agatata pe forum cand e puiul mic treaz... mai stau cu el, chiar daca doar ii clatin o jucarie sau il tin langa mine cand casc gura la TV (fara sa inteleg nimic cel mai des ).
Cred ca si vremea e de vina, abia astept sa vina o raza de soare sa o tulim pe afara sa ne revina optimismul.

Dar un ochi tot am aruncat, destul cat sa ma intristez de vestile mai putin bune de la Dymomo, Carla si Magdaz_ina - fetelor, va doresc sa fie bine pentru puiutii vostri si pentru voi, ca sa puteti sa-i ingrijiti cat mai bine

Carla - spune-mi te rog daca vrei sa-ti mai scriu inca o data lista cu ce a functionat la noi linistirea copilului in perioada cat a avut colici (ca sa nu stau sa scriu degeaba, daca le stii). Si eu cred ca starea ta se reflecta in comportamentul micutului si cumva trebuie sa gasesti un echilibru. Tu stii cel mai bine cum.

Biara - bine ai trecut pe la noi . si eu ma gandesc ca mai trebuie urmarita evolutia pana la introducerea laptelui praf... ai vazut ce zice si DianaR (pe care o pupam si pe calea asta pentru postarile pline de invataminte )

Ramonika - sper ca v-ati distrat pe cinste la petrecerea micii domnisoare si ca nu a fost prea frig la biserica

Dankutza - imi pare rau si de pisicutza ta si de faptul ca esti intr-o zi mai blue

Ralu_seby - bune metodele de scos aerul dupa supt. si la noi merge la fel

Camy - foarte frumoase pozele cu bebe Flavius! (scz, imi mergea greu si cred ca am lasat aiurea un comment)

Lumi, Lili_a - si eu cred ca abandonez marsupiul pentru 3 luni plus incolo... Sper sa ma ingineresc repede de un sling, mai ales ca am vazut ce frumos sta bebe Remus by Raluci in el

RamonaC - of ce rau imi pare ca si voi aveti necazuri. Si ce bine incepusei cu alaptatul.. Sper tare tare sa-ti revii si sa va simtiti super la bunica la Strehaia (Strehaia de Suceava, nu?)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
In alta ordine de idei am fost azi la Ikea (unde bebe a facut prima criza pe ziua de azi dupa ce i-am dat sa manince) unde e e foarte child-friendly, au o camera special pt mamici care se poate incuia cu cheia, cu fotoliu de alaptat, masa de schimbat, chiuveta, iti dau si pampersi daca ai nevoie, e si muzica, lumina discreta, e tare dragutz. Eu si sotul ne-am intrebat daca "tineretul" n-o foloseste pt altceva

Ce fain! La mall Cotroceni la parter au cica loc de alaptat: buda de handicapati
In care se afla o masa rabatabila de infasat, vasul de toaleta si o chiuveta. Am alaptat 3 minute asezata pe blatul de langa chiuveta pana am facut turturi la si inca 5 minute in picioare. Minunat!

Ce ati cumparat dragut?
Sper sa treaca si la voi problemele cat mai repede.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput