Fulgusori de nov-dec 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monisule Tu ai idee care e faza cu comentariile la poze? Aveam senzatia ca nu pot comenta nici unele, dar uite ca la unii ma lasa (de ex. la tine), pe cand, de exemplu la Lumi nu. E posibil sa fie din setarile voastre? La unele poze am spatiul ala alb pentru comentarii, la altele nu. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu vreau doar frisca, sa pot dormi in continuare, daca-mi permite Santiago

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Monisule Tu ai idee care e faza cu comentariile la poze? Aveam senzatia ca nu pot comenta nici unele, dar uite ca la unii ma lasa (de ex. la tine), pe cand, de exemplu la Lumi nu. E posibil sa fie din setarile voastre? La unele poze am spatiul ala alb pentru comentarii, la altele nu.

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

da, eu cu tine is mai 'pretena' decat tu cu Lumi si de aia ti-am lasat spatiu alb, si nu gri ca ea

pai... eu te-am pus la Favorites si nu mai stiu daca nu cumva ti-am trimis si invitatie la albumul meu. cred ca depinde si daca albumul e public sau privat... inca nu sunt 100% amica cu picasa asta, inca mai sap la folosirea lui... pana una alta cu Lumi incearca ce zic mai sus

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza!fetele mele mult ati scris.abia am putut recupera!unspecial pentru voi toate!

Rares al meu a dormit foarte bine de aseara de la11 pana de dimineata la 6, pot sa ma laud si eu in sfarsit cu 7 ore de somn. La noi e problema pana adoarme...neaparat trebuie sa urle jumate de ora...altfel nu se simte bine!

Am citit vesti rele despre bebelasii de Magdaz_ina, Crlp si Dymomo, si nu pot decat sa le doresc celor mici multa sanatate si parintilor curaj si rabdare!

Anca, imi pare bine ca alaptezi si ca ai decis sa faci ca tine...

Lumi, te pup...si Rares mai are perioade in care e marait orice as face...

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5da, eu cu tine is mai 'pretena' decat tu cu Lumi si de aia ti-am lasat spatiu alb, si nu gri ca ea pai... eu te-am pus la Favorites si nu mai stiu daca nu cumva ti-am trimis si invitatie la albumul meu. cred ca depinde si daca albumul e public sau privat... inca nu sunt 100% amica cu picasa asta, inca mai sap la folosirea lui... pana una alta cu Lumi incearca ce zic mai sus
Si eu cred ca depinde daca albumul e public sau privat. Lumi la tine cum e? Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Am sosit si noi la cafea.
Ieri am fost in vizita la ziua fetitei unor prieteni dragi. Danut a fost tare cuminte si prietenos cu toata lumea iar mami s-a mai relaxat. Dupa 4 bibe cu supa de morcov am obtinut un victorios kk super ok. Maine incercam noul lapte praf(cel ieftin de doar 270 de ron cutia) asa ca avem nevoie sa ne tineti pumnii si poate da Domnul sa ne mearga bine.
Biara merci mult pentru articol. Apreciez mult efortul facut si primeste de la noi o si un .
Magdaz_ina imi pare rau sa aud de asa necaz. Multa sanatate lui Raresul mic si tie multa putere si sa veniti cu binea acasa.
Cosminik iti raspund eu. In MAI nu se acorda acel salar. De ce? habar nu am. Daca intreaba la MRU sau la financiar va primi un raspuns. Dar in general ei au un mod foarte special de a interpreta legile.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Am sosit si noi la cafea. Maine incercam noul lapte praf(cel ieftin de doar 270 de ron cutia) asa ca avem nevoie sa ne tineti pumnii si poate da Domnul sa ne mearga bine.
Doamne ajuta sa fie bine! Va tinem pumnii. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatzaaa!
pe obrajori si va doresc o zi minunata si linistita !!!
Dymomo77, sper sa ai succes cu lapticul si Danut sa fie multumit si fericit.
Lavi, poate imi dati si mie niste "indicatiuni" despre cum as putea sa incarc si eu cateva pozici, i-am facut aseara niste poze lui Matei senzationale, sa vedeti hal de pozitii la baiatul asta, radeam si eu si taica-su cu lacrimi. Acum isi roade pumnul cu totul, ca eu, ca o mama denaturata de sunt scriu pe forum in loc sa-i dau tzitzi .
crlp, ma bucur pt noaptea un pic mai linistita si Matei adora sa adoarma pe pieptul sau burtica mea.
Andre, pls lumineaza-ma si pe mine cu privire la biberoanele astea de la Dr.Brown, poate cumpar si eu cand voi ajunge la acest capitol. Eu am luat un set din ala de la Avent cu vreo 4-5 bibe, 1 suzeta. D C sunt mai bune?
Puup moni5
trebuie sa fug ca nu ma mai inteleg cu poponitzu asta mic!! Revin

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_sebyAndre, pls lumineaza-ma si pe mine cu privire la biberoanele astea de la Dr.Brown, poate cumpar si eu cand voi ajunge la acest capitol. Eu am luat un set din ala de la Avent cu vreo 4-5 bibe, 1 suzeta. D C sunt mai bune?
Si eu luasem un set Avent care sta acum la prafuit. Nu stiu sa iti explic de ce sunt mai bune Dr Brown's, stiu doar ca mi-a zis pediatra de ele, le-am luat sa o ajut pe fiica-mea si de atunci e liniste si pace. Au ceva sistem care nu permite inghitirea aerului. Biberonul ingust functioneaza perfect, doar ca nu pot dizolva laptele in el pentru ca e prea ingust, la cel lat mai are crize de colici, foarte rare, pentru ca buzele nu i se muleaza perfect pe tetina si banuiesc eu ca mai intra ceva aer. Cert e ca mananca din biberoanele astea bine, eructeaza in cateva secunde, spre deosebire de cum era inainte, cand o tineam si 15 minute, apoi doarme ca batuta. Regret ca nu le-am cumparat din start si nu am citit atent aici pe forum, pentru ca s-a discutat despre cat sunt de utile Dr Brown's. Iar pretul e acelasi cu Aventurile. Sper sa iti fi fost de folos Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata si de la noi

Ne-am intors de la mama, tare bine a mai fost.Nu ne-am dus inca acasa, am venit la mama soacra si am avut o noapte perfecta...ea a stat cu gogoasa si mi-a adus-o doar sa pape, deci am dormit aproape toata noaptea,linistiti.
Nici bine nu am facut ochi si am avut cafeaua la nas....iar dupa ce am dat sa pape la gogoasa, micul dejun pe tava, la pat: ceai cu paine prajita cu cascaval si sunca, clatite cu zmeura, suc de kivi proaspat stors si prajitura mea preferata.Cine se mai poate lauda cu asa soacra?Va invit si pe voi la bunatati, la pranz avem supa cu galuste, pui cu smantana si orez cu gratar de pui.Nu-mi vine sa mai plec acasa.

Multumim de aprecierile si comenturile de la poze. Diana, intr-adevar, pozele sunt facute de un nene cu aparat profi...as vrea eu sa am asa aparat, dar nu ma tin buzunarele.De curiozitate, cum ai vazut cu ce aparat au fost facute?

Nu am reusit sa citesc tot din urma, dar azi recuperez sigur, ca sta bunica cu gogoasa....o sa ies cu tati in oras la un moment dat, dar tot imi ramane timp de forumit. Vroiam sa va intreb...nu are nimeni bebelul racit?Numai noi suntem cu mucisori?Sunt multumita ca nu a facut deloc febra, dar ma ingrijoreaza mucozitatile, mi-e teama sa nu duca la o otita...desi noi incercam sa le aspiram mereu.Sper sa fie totul bine.

Dymomo, tin pumnii sa fie totul bine cu Danut si sa depasiti problema cu burtica cat mai repede.Poate schimbam ceva pareri despre medicii din Iasi.Dintre dr Siminiceanu si dr Nica eu m-am oprit la dr Nica, stiu ca si tu mergeai la ea...

Despre biberoane, eu am Tommee Tippee,nu le folosim prea des dar sunt f bune, au supapa anti colici, sunt si cu bpa si fara.Nu sunt experta in biberoane, folosim doar cand trebuie sa plec neaparat cateva ore....si la botez au fost tare utile, ca nu puteam in biserica sa ma apuc sa o alaptez.Si cum slujba a tinut o ora...la final a trebuit sa pape gogoasa.Si azi am stors 100 ml numai din sanul din care a papat...ziua mananca f bine iar noaptea a inceput sa doarma, asa ca dimineata imi explodau sanii.Numai bine o sa aiba buni ce sa-i dea sa pape cat suntem noi in oras.

Gata, v-am plictisit destul cu ale mele. Si daca tot v-a placut expresia mea, inchei tot cu ea : Va pup pe toate, fara exceptie

Mergi la inceput