Fiv in Ungaria 88

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gagici, vad ca sunteti tari si mari

sami, data viitoare sckiezi ca cica de miercuri se anunta iar zapezi abundente, om scapa si noi de gerul asta.

pamy v ati miscat rapid

mami, adria, alina & company pupicei si floricele

noi suntem ok, 4 foliculi de 8 si peste, mici, endo de 8, in crestere, continuam cu 3 doze de merional si ne vedem miercuri sa vedem cum stam.

si ca sa fie treaba treaba m a sunat madam avocat ca cica nu mai vrea sa ma reprezinte la proces.....ca nu mai vrea, o vita, asta e.

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

pamy, cum a decurs consultatia la voi?
ce ati facut mai exact?
tu nu ai avut inca defel analize hormonale facute?
schema de tratament nu ti-a dat sa iti poti cumpara medicamentele?

te intreb pt ca si eu exact peste 2 saptamini voi fi la prima consultatie; eu sper sa fie toate okay si sa ne spuna cum mergem mai departe; eu am hormonalele facute deja de citeva luni in fiecare tura la ziua 2, 3 sau 4 cum am reusit; sper ca daca ne da schema de tratament sa putem sa cumparam si medicamentele tot acum; avem si restul de analize (mai putin EKG care o sa fac inainte de a merge la punctie)

multumesc anticipat pt raspuns

ps daca toate sunt okay, cred ca si noi in aprilie vom fi in zona

Citat:
citat din mesajul lui pamy

mirela2,samira33,adria42,felicia,mami vreau,alinamolnar
Am ajuns de la Budapesta,ptr noi e aproape cam 3 ore de mers,am facut cunostiinta cu PK iar ca impresie ce pot sa va zic,e bine.Am intrat mai repede cu 10 min de ora la care am fost programati in comparatie cu Szeged unde stateam ore intregi la clinica.Ni s-a explicat toti pasii ptr.FIV ,urmeaza la ciclul urmator din februarie sa imi fac analizele hormonale,iar la cel din martie sa incep din z1 sau 2 cu anticonceptionale marvelon apoi sa ii trimit un email lui PK ca sa ma vada la un eco si sa-mi dea schema de tratament ptr.FIV.Cam asta a fost,eu credeam ca in martie incep fivul dar se pare ca la inceputul lui aprilie dupa cum ne-a zis PK.Va pup pe toate si sunt aici sa va sustin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drign spune:

Salutare!

Am terminat stimularea si miercuri avem punctia; sunt 7 foliculi.

Toate cele bune!

Irina si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

draga mea,
PK este foarte prompt cu raspunsurile la mail. sa stii ca raspunde si in w-end, si in jurul craciunului etc. eu i-am pus toate intrebarile care mi-au trecut prin cap. raspunde cu o rabdare inimaginabila. drii astia din tarile straine sunt din alt aluat. cand am dus-o pe mama la viena cu cancerul mamar, vbeam cu drii de acolo si de 10 ori pe zi pe mail.
vad ca te lamurira fetele cu medicatia, cu eco. ia-le incet.daca iei medicamentele de acolo, ia punga frigorifica, gonalul se tine la frigider.(am scris de atatea ori asta ca incep sa cred ca am o obsesie). sfatul meu este sa faci fivul cand esti cea mai linistita. fara sa iti pui toate sperantele in el, in prima incercare, in sensul ca tre sa fii constienta ca se poate si sa nu se nimereasca din prima, chiar daca facem atatea pt bb. nu trebuie sa disperi. in al doilea rand, sa nu-ti fie frica, nu doare, nu e chinnuiala fizica, nici macar la punctie. nervii sa fie tari.

Mergi la inceput

samira, inkiriaza, ce mai stai pe ganduri?
hai ca venim si noi in w-end. daca nu ma dau 2 zile, mor! n-am prins 10 zile in vacanta de iarna decat 2 dupa-amieze de ski!

fete, care ati facut anticorpi antispermatici din sange? ce mai e si asta?

voi i-ati cautat vreodata pe barbatii vostri de fsh, lh, beta, HCG?CEA? PSA? sa lesin acolo cand am vazut beta la sot!nu-nteleg!ce treaba au ei cu astea ale noastre?
fuseram la o dr in tara asta a noastra si ne dadu o listoaie de analize, just to be done. pai io ma duc cu capu daca fac tot ce vrea tanti. fac dupa PK, ca e guru nostru.

one more: care folosirati gynofort pt candida albicans?vreau detalii.

pupicei la fete, mai ales la mirela si clara.
io tot mai intreb: ce mai face kitta?

Mergi la inceput

mesajul anterior (draga mea...) era pt lidiadiana. sorry, intru in categoria: stii cum il chema pe alzheimer pe numele mic? nu. asa incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Adipapazi, maxim sa fie cum ai zis! Maxim nr. de foliculi, maxim de embrioni si maxim nr de bebei sanatosi si voinici care ti-i doresti!Hai ca noi facem galerie!

Mergi la inceput

Arina, cum ti-a zis si Ala, dr.K face evaluarea cavitatii uterine prin sonohisterografie (daca considera ca este necesar), care nu este asa dureroasa si invaziva ca histerosalpingrafia (aceasta poate insa da mai multe relatii despre trompe).

Mergi la inceput

Pamy, si eu incep in martie AC si in aprilie fac al 2 lea FIV, asa ca s-ar putea sa fim in focuri in aceeasi perioada. Acum sa vedem cum le potrivesc, ca parca n-as vrea sa incep stimularea pana bu se termina postul Pastelui.

Mergi la inceput

Nirelus, sa creasca foliculii grasani pana miercuri!Pupici multi!

Mergi la inceput