Fiv in Ungaria 88

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Diana, bafta la dr.K! Sigur o sa-ti dea si schema de tratament daca ai analizele facute. Mie asa mi-a dat, numai data inceperii stimularii mi-a trimis-o prin mail dupa ce l-am anuntat ca mi-a venit cm si am inceput AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Irina, bafta miercuri la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

dia na eu am mai facut un FIV la Szeged in mai 2009 si de atunci nu am mai facut analize hormonale.Ieri la consultatie,PK mi-a facut eco si a ramas sa fac hormonalele in feb si sa incep in martie cu Marvelon iar la inceputul lui aprilie FIV-ul.Cred ca m-a amanat o luna ptr ca nu am avut analize recente.Daca tu mergi cu ele facute cred ca incepi direct cu anticonceptionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Multumesc pentru raspunsuri si eu sper sa stau putin pe aici si asta va doresc si voua.Da, am avut toate analizele facute, am facut doar o ecografie, 2 foliculi pe ovarul drept si unul pe stangul in ziua a 15 a CM. A zis ca e OK si ca incepem stimularea dupa ce vine menstruatia. O sa fac o stimulare mai puternica: 1 fel de pastile si 2 tipuri de injectii. O sa va spun exact ce ,dar nu am tabelul la mine. A .. trebuie sa fac EKG-ul si sa ma prezint cu el in rest toate analizele le-a luat de bune.

FSH mare... urmeaza primul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata

irina...Doamne-ajuta!!!
mirelush...cum esti???
diana...faci direct stimulare???fara inhibare???

o floricica pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Cu inhibare(anticonceptionale Marvelon cred)...Scuze!!

FSH mare... urmeaza primul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza girls!!!!

Am fost si eu si am "donat" sange si pentru ultimele analize pe care le mai am de facut! pe 2 februarie o sa am aproape toate rezultatele, i le trimit lui pk si il intreb daca pot sa incep ACla urmatorul cm (in jur de 8 feb)... si in martie ma cazez la budapesta! yupiiii!

Arina si eu am facut histerosonograma la p.k. Este exact asa cum ti-au spus fetele (ala si adria)... si nu doare deloc, stai linistita!

samira las' ca ati ratat voi ziua de ieri pentru ski dar iarna nu s-a terminat asa ca veti mai avea timp!

mire pai de ce nu mai vrea sa te reprezinte????

drign felicitari pentru cei 7 pitici si bafta la punctie!!!

pamy ma bucur ca ti-a placut! bafta in aprilie!

poop toate fetele!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Felicia, Adria, Ala, Mami_vreau, va multumesc pentru raspunsuri. Deci inteleg ca e nedureroasa si ti-o poate face la prima consultatie, da?

Si bineinteles ca mai am o intrebare: conditiile de recoltare a spermei sunt OK? Sotul e ok, dar as vrea daca tot mergem acolo, sa-si faca si el o spermocultura si spermograma.

Mersic.

Tin pumnii stransi, stransi tutror fetelor care sunt acum in plina procedura.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Corect, Arina... E total nedureroasa si se poate facel la prima consultatie!
Noi nu am facut spermograma acolo asa ca nu iti pot raspunde la a doua intrebare! Dar iti vor raspunde cu siguranta celelalte fete!

Lidia bine ai venit! Iti urez sedere placuta dar scurta! sa treci repejor la gravidutze!

clara e pe drum?
aduce bobitzele lipicioase acasa!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

Emsy- si noi te salutam . Scrie repejor 10 mesaje si vei te vom vedea instant.
KiraClara - felicitari pentru cei 3 muschetari! Stai cumintica si linistita!

KiraClara- mi-a scris dr sa iau fara intrerupere AC. Eu am fost tare surprinsa de aceasta schema deoarece am vazut ca voi ati luat maxim 21.
ascult cumintica..daca el asa a zis, asa am fcaut: am cumparat 2 cutii si pastile.

Adipapazi - multumesc tare mult. Imi pare rau ca ai pierdut pe cineva atat de drag, stiu ca durerea inca e acolo

Samira33- - imi pare rau. Intelegi foarte bine prin ce am trecut.

Drign- o cifra norocoasa -7- sa fie si lipiciosi. Iti tin pumnii

Mam_vreau- inteleg ca iti predau stafeta. Ne vedem la granita.

pup toate gravidutele si toate aspirantele

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput