Fiv in Ungaria 88

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

buna fetelor
Sunt un pic cam in ceata cu Marvelonul asta.Sunt de doua feluri?Ca eu nu stiu de care sa imi cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Eu nu stiu sa fie de doua feluri...

Mergi la inceput

ala77 am gasit marvelon 21 pastile si marvelon 28 pastile

Mergi la inceput

Trebuie sa te uiti la compozitia pilulelor. S-ar putea ca ultimele 7 sa fie diferite de primele 21.

Mergi la inceput

Da,scrie ca ultimele 7 pastile sunt inactive.

Mergi la inceput

pamy,atunci e tot aia, ori iei 21 cu pauza de 7, ori iei 28 din care ultimele nu contin nimic.

Mergi la inceput

cate zile trebuie sa le iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pamy

Da,scrie ca ultimele 7 pastile sunt inactive.

Ma bag si eu ca musca in lapte, dar Pamy ca sa te linistesc, ambele pastile sunt identice ca si compozitie. Cele 7 pastile in plus sunt puse acolo ca sa nu le mai intrerupi si apoi sa uiti sa incepi alta tipla sau sa nu mai stii cand le-ai intrerupt pe celelalte, in rest sunt identice

Mergi la inceput

ala77 mie mi-a zis dr.sa incep in prima sau a doua zi de CM si sa ii trimit emai-l sa ma programeze la un eco in timpul ce iau Marvelon si a zis ca o sa-mi spuna atunci cat sa iau.
bitza20 multumesc ,am priceput cum e cu ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

pamy, adria42, multumesc mult de raspunsuri

adipapazi sa iti zic:
- anticorpii antispermatici se fac din singe, eu am facut si mi-au iesit negativi (da pe synevo.ro pt explicatii)
- FSH, LH si toate se pot face si la soti, noi am facut, au iesit okay (scrie pe synevo.ro ce rol au si la barbati, si ei au toate astea, chiar daca e greu de crezut)
- Gynofort e super okay, doza unica atit - foarte confortabil si cu efect; poti sa folosesti cu incredere, am uitat cind ti-am zis de restul ca si asta e okay

Mergi la inceput