Fiv in Ungaria 88
Raspunsuri - Pagina 11
pamy spune:
buna fetelor
Sunt un pic cam in ceata cu Marvelonul asta.Sunt de doua feluri?Ca eu nu stiu de care sa imi cumpar.
ala77 spune:
Trebuie sa te uiti la compozitia pilulelor. S-ar putea ca ultimele 7 sa fie diferite de primele 21.
ala77 spune:
pamy,atunci e tot aia, ori iei 21 cu pauza de 7, ori iei 28 din care ultimele nu contin nimic.
bitza20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pamy Da,scrie ca ultimele 7 pastile sunt inactive. |
Ma bag si eu ca musca in lapte, dar Pamy ca sa te linistesc, ambele pastile sunt identice ca si compozitie. Cele 7 pastile in plus sunt puse acolo ca sa nu le mai intrerupi si apoi sa uiti sa incepi alta tipla sau sa nu mai stii cand le-ai intrerupt pe celelalte, in rest sunt identice
pamy spune:
ala77 mie mi-a zis dr.sa incep in prima sau a doua zi de CM si sa ii trimit emai-l sa ma programeze la un eco in timpul ce iau Marvelon si a zis ca o sa-mi spuna atunci cat sa iau.
bitza20 multumesc ,am priceput cum e cu ele
dia_na spune:
pamy, adria42, multumesc mult de raspunsuri
adipapazi sa iti zic:
- anticorpii antispermatici se fac din singe, eu am facut si mi-au iesit negativi (da pe synevo.ro pt explicatii)
- FSH, LH si toate se pot face si la soti, noi am facut, au iesit okay (scrie pe synevo.ro ce rol au si la barbati, si ei au toate astea, chiar daca e greu de crezut)
- Gynofort e super okay, doza unica atit - foarte confortabil si cu efect; poti sa folosesti cu incredere, am uitat cind ti-am zis de restul ca si asta e okay