Fiv in Ungaria 88
Raspunsuri - Pagina 12
alinamolnar spune:
Am primit si eu rezultatele. Vi le prezint sa va dati cu parerea :
AMH 1,16 ng/ml ------ faza foliculara 0,46-5,7 ng/ml
Inhibina B 15,44 ng/l (in ziua 13) ----- faza foliculara 30-90ng/l
Proteina C (activitate) 140% (70-140)
Proteina S (activitate) 79,1% (60-130)
Antitrombina III 125% (75-125)
Mutatia homozigota a MTHFR A1298C Va iesi soarele si pe strada mea
samira33 spune:
buna seara fetelor
arina...ce intelegi prin "conditii de recoltare ok"???
ma duc sa ma uit cu sotiorul la un film..."Couples retreat"...comedie...ca-s nitel suparata...inca nu vreau sa vorbesc despre asta pana nu mai studiez putin problema.
va pup pe toate
speranta2008 spune:
buna fete
as vrea sa fac si eu analiza anticorpi antispermici.
puteti sa imi spuneti in ce consta?
Imi suna interesant, nici nu stiu de ce o fac, dar as vrea
cum se rocedeaza? si eu si sotul? pe nemaincate????
multumesc tare mult pentru orice raspuns si detaliu
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
adipapazi spune:
speranta 2008, anticorpii antispermatici se fac din sange, la tine.nu doare, domane iarta-ma. pe nemancate. si eu tot de capul meu i-am facut.
dia_na, toti hormonii iesira beton la sotul meu.saru'mana.
mama, da inceti sunt astia de la synevo. un LH in 2 zile????????
alinamolnar, amh e bun, vad. adica nu e sub limita. cat despre inhibina B, stiu ca aici e foarte pacalicioasa treaba.PK nu o recomanda pt ca variaza mult in corpul nostru si e mai irelevanta dect amh. asa ca sa nu te panichezi. despre celelalte, nu ma pricep.
adipapazi spune:
ce zice la cartea denisei protopopescu despre anticorpii antispermatici:
1. numai prezenta lor i tractul genital afecteaza infertilitatea.
2.se recomanda in cazurile: aglutinare spontana a spermei in ejaculat, penetrarea redusa a spermei in mucusul cervical, cu toate ca spermograma e normala, miscare restrictiva a spermei in mucusul cervical.
3. la femei, se cauta prin testul postcoital
4. tot la femei se cauta si in sange. daca testele seroliogice pt antic antisp sunt negative, tot e necesar studiul mucusului cervical.
morala: noi facem fiv, sarim etapele astea, asa ca nu ne intereseaza antic antispermatici decat daca speram intre fivuri la sarcini naturale.
pricepeti acelasi lucru?
dia_na spune:
alinamolnar, scuze ca te intreb, amh are referinte diferite in fc de etapa de ciclu? eu citisem ca e la fel tot ciclul si asa mi-a si dat intervalul de referinta; eu am 0.5 fiind normal intre 1-8; oare tu ai alte intervale?
pamy, pt eco ce trebuie facut pe durata marvelonului mai mergi o data la PK sau il faci in tara?
pt fetele cu anticorpii antispermatici, intr-adevar nu are sens sa ii faci la fiv, ca micutzeii nu mai intra in corp decit in forma de embrion si atunci nu mai conteaza
adipapazi spune:
dia_na, parca avem acelasi cap. si eu m-am mirat la alinamol, de faptul ca i-a dat referinta pr faze ale CM.
no 2: ziceai ca amh sacde inainte sa creasca fsh. adica desi amh e mic, noi speram ca mai avem macar 1-2 ani pana la disperare?hai te rog eu sa zici ca da.
dia_na spune:
4 ani, am citit undeva, dar nu imi aduc aminte sursa
acum caut cu infrigurare relatia cu etapa de ciclu
mai ales ca 0.5 al meu nu arata asa de disperant pe scare alinei
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi no 2: ziceai ca amh sacde inainte sa creasca fsh. adica desi amh e mic, noi speram ca mai avem macar 1-2 ani pana la disperare?hai te rog eu sa zici ca da. |
adipapazi spune:
O data cu inaintarea in varsta nivelul AMH scade continuu la femei in corelatie cu rezerva functionala ovariana. Scaderea sa este semnificativa cu cativa ani inainte de o crestere evidenta a FSH. Din acest motiv AMH poate identifica mai bine femeile a caror fertilitate este in scadere si poate oferi indicatii asupra tranzitiei catre menopauza in urmatorii 4 ani.(site synevo)
deci, macar 4 ani mai speram?