Fiv in Ungaria 88

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

am gasit si eu sursa intre timp si vream sa iti trimit
eu zic sa speram ca doar nu ne costa nimic
am luat si eu cartea denisei si am citit - la sfatul tau
e super okay cartea, mi-a luminat multe chestii

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

O data cu inaintarea in varsta nivelul AMH scade continuu la femei in corelatie cu rezerva functionala ovariana. Scaderea sa este semnificativa cu cativa ani inainte de o crestere evidenta a FSH. Din acest motiv AMH poate identifica mai bine femeile a caror fertilitate este in scadere si poate oferi indicatii asupra tranzitiei catre menopauza in urmatorii 4 ani.(site synevo)

deci, macar 4 ani mai speram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dia_na, am verif la synevo. zice ca nu se tine cont de ziua. pk mi-a zis de reo 10 ori ca doesn't metter cand il fac. a zis ca pot sa il fac si la 1 zi dupa punctia din fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dia_na, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

si tu ai pm adipapazi

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

dia_na, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamolnar

Am primit si eu rezultatele. Vi le prezint sa va dati cu parerea :
AMH 1,16 ng/ml ------ faza foliculara 0,46-5,7 ng/ml
Inhibina B 15,44 ng/l (in ziua 13) ----- faza foliculara 30-90ng/l
Proteina C (activitate) 140% (70-140)
Proteina S (activitate) 79,1% (60-130)
Antitrombina III 125% (75-125)
Mutatia homozigota a MTHFR A1298C

Va iesi soarele si pe strada mea

alinamolnar, analizele tale par ok, cu exceptia mutatiei homozigote MTHFR A1298C. Este o fata la topicul cu trombofilia, mcrissa, care a avut aceeasi mutatie ca si tine si, dupa ce a pierdut doua sarcini, a dus-o pe cea de-a treia pana la capat cu Clexane (a nascut recent).
Eu nu mai retin, tu vei face FIV la Debrecen? Daca imi amintesc corect, medicii de acolo recomanda Clexane in caz de mutatii.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

pamy mie Dr K mi-a recomandat expres Marvelonul de 21 de pilule si sa incep a doua folie la nevoie;nu stiu daca au cumva alta concentratie dar stiu ca asa mi-a zis si m-am gandit sa-ti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata tuturor,

Samira prin conditii de recoltare ma refeream la 'camera de recoltare'. Am auzit tot felul de povesti horror de la alte clinici si m-am gandit sa intreb la KI cum e.
Citind pe http://www.ivfcost.net/ivf-cost/ivf-cost-at-kaali-inst-ivf-centre-hungary-great-information, am dat peste o parere a unei persoane 'mihail' care nu parea foarte incantat de serviciile oferite de clinica si care printre altele zicea '- crowded waiting room and sometimes you need to stand waiting … no privacy is possible
- when you need to provide sperm, you also wait in front of the room with lot of other people'
M-am gandit sa va intreb si pe voi daca intr-adevar asa sta treaba sa stim la ce ne asteptam.

Mersic.
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

eu am net numai la servici asa ca intru des sa va citesc dar mai rara sa va scriu

adria42 - imi place optimismul tau si iti fac galerie in aprilie.

pussi - multumesc mult. Ai 2 fetite superbe.

espe - multumim pentru informatii. Lavinia iti doresc insanatosire grabnica ca fetitele au nevoie de tine.

mami_vreau - multumesc si Bafta la FIV!

elmasi - de mult nu te-am vazut. Ce faci ? Cand mai mergi? Chiar simt ca esti alaturi de mine.

mirela2 - acum ai mai multe sanse ca oricand. Ma rog la Dumnezeu sa reusesti si sa-ti ramana si variante pentru urmatoarele sarcini.

Kira Clara - sa fie cu "lipici" si peste 2 saptamani sa ne dai vesti cu beta mare.

drign - bafta la punctie!

Sper sa nu fi uitat pe nimeni. Si daca totusi s-a intamplat va trimit o si multi

speranta2008 - multumesc mult! Mi-a luat ceva timp sa dau vestea. Initial am vrut sa trec de nenorocitele alea de 20 de saptamani, dar pe de alta parte am vrut sa fie cat mai multa lume alaturi de mine de data asta. Am adunat numai "energii" pozitive si a meritat pentru psihicul meu asta.
Am fost surprinsa cate "vechituri" mai citesc acest subiect de suflet pentru mine.
Te pup si sunt cu sufletul alaturi de tine! Tu ai fost mereu o luptatoare si de fiecare data ai reusiit. Asa va fi si de data aceasta. A..trebuie sa ai mai multa grija de tine data asta. Asta tot o sa-ti repet.

Noutatile despre mine sunt: am 9 saptamni si 2 zile, a ajuns si medicul la socotelile mele. Mi-a dat o groaza de analize de facut. Mi-a facut recoltari si astept raspunsuri de la Bioclinica pentru Papanicolau, examen secretie vaginala si antigen clamYdia. Doctorul de familie mi-a dat gratuit sa fac tot ce se poate din sange + urina. Si o sa mai fac zilele astea cytomagalovirus, toxoplasmoza, herpes virus, trachomatis, hiv si hebatita B si C. Multe din astea la aveam dar erau di 2007 si 2008 si atunci m-a pus sa le refac.
Problema pe care o am este ca colul este putin deschis la capatul dinspre vagin. Probabil ca a ramas asa dupa nastere. Oricum o sa fac cerclaj si dupa aia o sa stau cuminte.

Va pup pe toate si mai revin
Mihaela

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza tuturor!

speranta chiar ca imi predai stafeta! poate prindem totusi macar o zi impreuna in budapesta ca sa ne vedem la o cafea si sa barfim!

alina mie imi par ok analizele tale cu exceptia MTHFR A1298C. vezi daca iti da ceva pentru ea (clexane)... mai am o intrebare... inhibina B ai facut-o in ziua 13? ca stiu ca se face in ziua 2-3...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Buna,Am plecat de la PK cu un tabel asa mai general in care zice sa iau asa:
-Marvelon
-Clomiphene citrat -Tablete
-Gonal F -amp
-Menopur-amp
Cred ca mi se va face o stimulare ff puternica, avand FSH mare dar fara inhibare???? Din cate stiu nici unul din astea nu e de inhibare.
A mai facut cineva asa o stimulare?

FSH mare... urmeaza primul FIV

Mergi la inceput