Fiv in Ungaria 88
Raspunsuri - Pagina 14
felicia_ spune:
lidiadiana, banuiesc ca ti-a dat doar lista cu medicamentele ce tb sa le iei pana la prima eco. Eu am facut inhibare cu cetrotide, care se ia din momentul in care foliculii ajung la 14-16 mm, deci dupa ce te vede el la eco. Nu imi amintesc exact, dar parca la mine scria totusi cetrotide pe foaia cu tratamentul.
Arina, o sa-l intreb pe sotul meu despre conditii, el nu s-a plans
Alina draga, si tu esti "mutanta"? Of! Depsre analize, nu ma pricep...
Rubia, sunteti bine? Mai povesteste-ne despre bb!
Arina21 spune:
Da Lidia, sunt din Rm. Valcea. Vad ca si tu tot de acolo...
Inteleg ca faci FIV la KI si esti multumita.
Noi deocamdata mergem la o consultatie, si in functie de impresie, ne hotaram. Dar dupa cate se pare, e foarte OK.
Bafta multa!
Arina
Arina21 spune:
Felicia, intrebam de curiozitate, ca sotu' nu pare sa aiba inhibitii de genul asta. Doar sa nu-l puna sa presteze in pubilc...In rest, a zis ca face ce-i zic eu numai sa se vada si la noi rezultatele odata si-odata! Mai ales ca la noi e infertilitate inexplicabila...
daniela76 spune:
buna dimi,
numele meu este Daniela si revin cu drag la acest subiect pentru ca sunt in pregatiri pentru un al doilea fiv la Szeged. Deocamdata suntem la stadiul de intocmit dosarul cu analize.cele de sange sunt ok, cred(mi-a iesit fsh un pic cam mic) si astept rezultatele de la secretie.
Am spus ca sunt la al doilea fiv, pentru ca primul l-am facut in 2007 , ianuarie si in octombrie am nascut o fetita frumoasa si sanatoasa. Acum ne dorim si al doilea bebe si sper ca si de data asta sa-mi reuseasca din prima.
Urmaresc cu interes subiectul acesta si sper sa reusiti fiecare dintre voi ceea ce va propuneti.
Va rog sa-mi spuneti si mie unde poate face sotul meu o spermograma si o spermacultura ca lumea in Bucuresti? La noi in Constanta am facut si nu au fost concludente rezultatele.
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
adria42 spune:
Lidia, AC (Marvelonul) sunt pt inhibare. Si eu am avut acelasi protocol!
Diana, eu ecografia am facut-o in tara si i-am scris lui dr.K rezultatul.
Mihaela, felicitari, sa creasca bebita mare si sanatos si sa stea cumintel in burtica pana la 9 luni!
Laura, Sami, Felicia multi pupici!
Clara ai ajuns acasa? Ce mai faci?
Mirelus, tinem pumnii sa fie bine!
Akaju spune:
buna fetelor!
am citit cam tot ce a-ti scris voi aici, si ma identific cu multe dintre problemele voastre. Sunt noua pe forum, si trebuie sa-i multumesc unei prietene ca mi-a aratat "calea" spre voi.
Vreau sa felicit fetele care sunt acum "in focuri"...si sa va cer sfatul in cazul meu.
Acum 2 ani am trecut prin cosmarul unei sarcini oprite in evolutie. De atunci si pana acum am tot asteptat sa se intample o minune dar s-a lasat asteptata si fara succes pana acum.Saptamana trecuta am facut un HSG la Cluj care mi-a elucidat motivul pentru care nu am ramas gravida, si anume, am o trompa infundata si cealalta este slab permeabila. Bineinteles ca am fost la Dr.-tza mea si ea mi-a recomandat sa mai astept cateva luni, ca s-ar putea ca dupa HSG, de la lavajul mecanic sa avem "noroc" si sa se prinda ceva, iar daca nu directia Kaali...
Am 37 de ani si deja e "urgent"...
Ca sa nu o mai lungesc, am programare la TZ la Debrecen pe 31.03 si as vrea pana atunci sa imi fac toate analizele ca apoi sa nu mai prelungim "agonia" si sa nu facem drumuri fara rezultat...
Am inteles ca se cer:
- hepatita B si C la ambii(sotzior si mine)
- HIV la ambii
- Clamidia la mine
- sifilis la ambii
- analize generale de sange
- spermograma la sotzior
- si la mine mai am in plus HSG-ul
...daca stiti ca se mai cere ceva va rog sa imi spuneti, si daca stiti la prima consultatie cam cat costa.
Va multumesc si sper sa ma primiti intre voi!
adya spune:
Bine ai venit akaju!
Ar fi bine daca ti-ai face si analizele hormonale de ziua 2-3 a CM si testul Papanicolau.
Prima consultatie la Debrecen costa 13000 Huf.
Bafta multa!
toate fetele
Sa auzim de
alinamolnar spune:
Dia_na, Adipapazi asa stiam si eu ca nu sunt scale pe faze ale ciclului, dar asa mi-au scris pe buletinul de analiza
AMH
Faza foliculara(saptamana 1) 0,5-7,4 ng/ml
Faza foliculara(saptamana 2) 0,46-5,7 ng/ml
Faza luteala 0,59-7,6 ng/mlInhibina B
ziua 1-2 a ciclului 14-70 ng/l
ziua 3-5 a ciclului 45-120 ng/l
Faza foliculara 30-90 ng/l
varf ovulator 80-200 ng/l
faza luteala <50 ng/l Va iesi soarele si pe strada mea
alinamolnar spune:
Balanta se pare ca, (sper), am descoperit motivul pentru care se opreau sarcinile in evolutie si probabil pentru care nu am reusit FIV-urile.Saptamana viitoare merg la Debrecen si apoi vom vedea. Va iesi soarele si pe strada mea