Fiv in Ungaria 88

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Mirelush, Pamy bafta multa si va asteptam cu vesti bune cat de curand. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Sami pai daca nu va luati schiurile pt ce mai mergeti la Predeal? Sau e vorba de o iesire romantica? Oricum distractie placuta.Tuturor fetelor o saptamana excelenta! Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira, cum e partia, ca vreau si eu un ski in w-end!

Mergi la inceput

ooops! Samira acum am vazut ca tu ai plecat la Predeal cu treaba, da' nu-i bai daca o sa te si distrezi, nu? Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, luat sange pt boierul AMH, ala care pleaca la bussines class cu avionul in germania!
vbit cu pk pt martie: mi-a dat lista de ac, merional si gonal: anu' asta vreau sa scot maxim din combinatia asta, maxim am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

lidiadiana, bine ai venit! Imi pare rau ca ai ajuns la fiv, dar iti urez sa reusesti din prima! In principiu, medicamentele se gasesc la toate farmaciile mari. Nu stiu exact cum e cu reteta, daca e valabila cea din Budapesta (eu le-am luat pe toate de acolo). Mai sunt unele care nu se gasesc in Romania (suprefact, merional).
Arina21 ne intalnim si aici... nu am auzit sa fi facut cineva evaluarea cavitatii uterine cu PK. Eu i-as scrie mail dr fix cu intrebarile astea, el iti va spune cel mai sigur daca se pot afla si informatii despre trompe. Sa nu-ti fie jena sa-i scrii, intreab-o pe adipapazi cum se mailuieste ea cu dr. Si eu i-am scris vreo 4 mailuri cu diverse intrebari, chiar inainte de a ma programa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
asteptam ziua de maine sa vedem ce ne mai spune nenea Zadori, ma cam dor ovarele, cred ca au inceput sa lucreze

eu iti doresc, ca de data asta sa fie bine, pana la capat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau
am ajuns acasica.

la Predeal era suuuuuuuuuuuuuuuuuperb....un soare orbitor...cerul foarte senin si albastru...mult mai cald decat in Bucuresti...partia o minune...la teleski 4-5 persoane la coada...pe partie foarte lejer...ce sa va mai spun?!!!...conditii ideale pentru schiat.
l-am bombanit pe al meu la greu...ca,asa cum preconizam, nu a vrut sa luam skiurile...ca "e prea ger afara...iti dai seama ce inseamna sa skiezi in viteza pe gerul asta?"...si cand am ajuns acolo...a inceput sa boscorodeasca de unul singur.
nah...asa-i trebuie...ca nu ma asculta.
da' m-am razbunat si io...si l-am tinut nemancat toata ziua

urez bun venit fetelor nou-aparute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

mirela2,samira33,adria42,felicia,mami vreau,alinamolnar
Am ajuns de la Budapesta,ptr noi e aproape cam 3 ore de mers,am facut cunostiinta cu PK iar ca impresie ce pot sa va zic,e bine.Am intrat mai repede cu 10 min de ora la care am fost programati in comparatie cu Szeged unde stateam ore intregi la clinica.Ni s-a explicat toti pasii ptr.FIV ,urmeaza la ciclul urmator din februarie sa imi fac analizele hormonale,iar la cel din martie sa incep din z1 sau 2 cu anticonceptionale marvelon apoi sa ii trimit un email lui PK ca sa ma vada la un eco si sa-mi dea schema de tratament ptr.FIV.Cam asta a fost,eu credeam ca in martie incep fivul dar se pare ca la inceputul lui aprilie dupa cum ne-a zis PK.Va pup pe toate si sunt aici sa va sustin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Arina,
Eu am facut la Budapesta histerosonografie, cu dr.Kovacs. Asta inseamna ca se introduce ser fiziologic in cavitatea uterina,printr-un cateter subtire introdus prin colul uterin, apoi se face ecografie. Se poate depista prezenta unor polipi, sinechii, dar nu se pot vizualiza trompele, ci doar cavitatea uterina. Banuiesc ca la asta se referea Kovacs.

Mergi la inceput