Fiv in Ungaria 88

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami dtum bun spre Predeal, ai luat si skiurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza gagici!

mire bafta azi!

pamy si tie iti urez multa bafta si sa ne spui daca iti place de p.k.

Va urez la toate o saptamana frumoasa!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai...sa vaz' ce zice si al meu...ca oricum nu ma duc eu pana in mansarda sa le car...plus costumele...da' il simt cam lenes...si preconizez ca nu le luam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Clara, Corina, mai vem 4 blastocisti congelati, erau de calitate f buna la congelare, sper sa reziste! Nu stiu sigur cand fac transferul, in martie-aprilie, cred.
Pamy, asteptam impresiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Buna,
Am 33 ani.Deoarece problema mea ca si unora dintre voi de aici este FSH-ul mare (14,15,18) si AMH 0,79( 1-8 perioada fertila)am zis ca nu mai are rost sa astept si sa fac primul FIV.
Am ales Kaali Budapesta si doctor PK.In ianuarie am mers acolo pentru prima consultatie si am plecat cu o impresie buna si sperante multe .Nu am repetat analizele iar rezultatul la ecografie, dupa el este OK.Conteaza cum raspund la stimulare.
Am discutat in mare schema de tratament.Trebuie sa ii transmit dr-lui data in care incepe menstruatia si imi fixeaza datele exacte de facut tratamentul...anticonceptionale,medicamente si injectii pt stimulare.Dupa 6 zile merg in Budapesta pt 10-12 zile.
1)As dori in primul rand sa stiu din ce farmacii din Romania se cumpara medicamentele pentru FIV?
2)Tratamentul in Budapesta se face in fiecare zi la clinica sau tot singura ma descurc?
3)Este diferenta mare la pretul medicamentelor cumparate din tara si cele din Ungaria?
4)Monitorizarea se face zilnic?
Mai am inca multe intrebari ca sunt la inceput de drum, dar cred ca mesajul meu e deja prea mare...Multumesc!

FSH mare... urmeaza primul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Pamy, succes la dr.K!
Clara, sa va intoarceti cu bine acasa!
Mirela. bafta astazi!
Felicia, Sami si Laura, pupici si sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Lidia, injectiile e preferabil sa ti l-e faci singura atat in tara cat si la Budapesta, nu e asa de complicat (sunt si filmulete pe youtube despre modul de administrare). Medicamentele eu le-am cumparat din Ungaria, dar spunea Clara ca ar fi mai ieftine in tara.Monitorizarile ecografice dupa ziua a 6a de stimulare se fac la 2 zile.
Multa bafta si sa fie un FIV norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, dau si eu buzna la voi

As dori sa stiu daca a facut vreuna dintre voi evaluarea cavitatii uterine la KI cu dr. Kovacs? Ma intereseaza daca e acelasi lucru cu HSG de la noi, daca doare la fel si daca iti spune si despre permeabilitatea trompelor.

Eu am o histeroscopie facuta la noi, dar pentru ca as vrea sa incerc un FIV la KI, parca as vrea sa-mi evaluze el insusi cavitatea uterina.

Ca istoric: am 2 FIV-uri nereusite, unul la Polisano, unul la Viena. Aparent, infertilitate iexplicabila.

Bafta tuturor si poate ma lamuriti si pe mine.
Mersic
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Emsy, lidiadiana bine ati venit si sedere scurta aici. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Clara felicitari pt. embrioni. Sa fie lipiciosi si sa ramana cu tine 9 luni.
Doamne ajuta! Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput