Fiv in Ungaria 88
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
felicia_ spune:
Adipapazi, menogonul e varianta mai veche (si mai ieftina) a menopurului, acum nu stiu daca se mai gaseste. Menopur si merional au aceleasi substante active, nu stiu daca diferenta e doar de producator sau si metoda de obtinere (natural/sintetic) cum e in cazul Puregon - Gonal F.
Cetrotide - vezi ca e explicat pe prima pagina cand se da, la "Medicamente folosite in FIV".
Despre Mioara Matei- stiu ca e buna pe partea cu spermograme, parerile sunt imparite de cand face fiv cu Tutunaru si da ea tratam de stimulare, dar asta e alta poveste. Oligo = nr mic; terato= forme atipice, malformatii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
drign spune:
Buna ziua!
La punctie din 7 foliculi au rezultat 3 ovocite care s-au fecundat toate.
Asteptam sa fim chemati la embrio-transfer.
Irina si Dragos
corina_anam spune:
Dia_na merci de raspuns.
esti a 2 persoana care-mi recomanda Synevo, deci am sa sun sa vad daca fac toate analizele de care am nevoie, pe lista lor nu gasesc 3 dintre ele.
violeta70 spune:
Salutari tuturor fetelor!
Eu sunt la munci, fara chef, obosita din cauza sesiunii care ma streseaza ingrozitor. In plus de luni avem audit.
Bine ca mai intru si va citesc, asa mai vad si eu cum stati la subiectul FIV.
Urez si eu sedere cat mai scurta fetelor nou venite si bafta multa! Exact cum spuneai tu Felicia totul este o loterie, trebuie sa avem un pic de noroc. Binenteles si cu ajutorul lui Dumnezeu, care stie el ce-i trebuie fiecaruia.
Sami imi pare rau pentru vestea cu boala mostenita, insa cred ca daca o tii sub control si binenteles cu un stil de viata sanatos totul este ok.
Alrak
Mirelush ce faci? Cum este la Szeged? Mi-am adus aminte de niste produse de patiserie de-mi vine apa in gura....si mai sunt si la dieta!
Pupici la toate fetele Dumnezeu are grija de noi
violeta70 spune:
Foarte ciudat....
Felicia tu ai scis un mesaj la 15.01 care nu apare aici pe subiect, ultimul apare tot al meu.
dirign Doamne-Ajuta! Poate ti-i baga pe toti 3 si vei face. bafta la ET.
Mirelush pe unde umbli? Ce fac foliculii?
Pupici Dumnezeu are grija de noi
violeta70 spune:
Cred ca am facut o gafa
drign scuze, dar acum am vazut ca nu tie iti face ET, ci sotiei. Oricum bafta! sa fie Dumnezeu are grija de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
dragelor mult incercate....haideti
pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta
haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva
DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!
haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
adipapazi spune:
mai fetelor, eu am facut lh in z 3 si era 4,35, iar in z 8 scazuse la 2,93. asta nu tre sa creasca? nu se duce si el spre peak? ce vrea el sa zica?
dia_na spune:
fshul si lhul se elibereaza pulsatoriu in singe; poti sa prinzi o valoare inainte de urmatorul flux si atunci e mai mica; nu cred ca e ceva semnificativ
trebuie sa creasca de la z1 cu panta lenta la inceput si catre ovulatie face peakul vestit
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi mai fetelor, eu am facut lh in z 3 si era 4,35, iar in z 8 scazuse la 2,93. asta nu tre sa creasca? nu se duce si el spre peak? ce vrea el sa zica? |