Fiv in Ungaria 88
Raspunsuri - Pagina 20
adipapazi spune:
Valul de LH produs de glanda pituitar#259; declan#351;eaz#259; ovula#355;ia care apare la aproximativ 36 de ore dup#259; cre#351;terea LH-ului, sau la 17 ore dup#259; vârful acestuia. Astfel, momentul ovula#355;iei poate fi determinat cu câteva ore înainte cu ajutorul ambelor criterii. Ziua de vârf a LH-ului este identificat#259; u#351;or utilizând kit-uri pentru acas#259; #351;i deoarece preced#259; ziua de maxim#259; fertilitate, este utilizat#259; de obicei pentru intercurs în scopul ob#355;inerii sarcinii. Pentru a detecta începutul cre#351;terii LH-ului sunt necesare analize de laborator mai sensibile. Oricum, aceasta era procedura utilizat#259; în cazul fertiliz#259;rii in vitro pentru a determina momentul recolt#259;rii oului în ciclurile nestimulate, deoarece furniza o perioad#259; clar#259; de 36 de ore pentru preg#259;tirea pentru laparoscopie.
Ast#259;zi se obi#351;nuie#351;te ca ovarele s#259; fie hiperstimulate pentru a produce foliculi multipli #351;i mai multe ou#259;, iar apoi ovula#355;ia poate fi indus#259; la un moment prestabilit prin administrarea HCG cu 36 de ore înainte. Oricum, ovula#355;ia nu apare în mod necesar în ovar ca urmare a unui val de LH produs de glanda pituitar#259;, dup#259; cum poate fi v#259;zut din sec#355;iunea urm#259;toare care descrie continuumul activit#259;#355;ii ovariene (a se vedea pag.17). Mai mult decât atât, s-a demonstrat c#259; ovula#355;ia poate avea loc #351;i în absen#355;a unui val de LH, de#351;i este necesar s#259; fi fost produs#259; o cantitate de LH pentru a declan#351;a ovula#355;ia. Cre#351;terea produc#355;iei de progesteron pentru a atinge un nivel care poate fi definit pentru majoritatea femeilor este de fapt un indicator mult mai corect pentru ovula#355;ie #351;i o dovad#259; mai bun#259; c#259; a existat un val de LH #351;i c#259; ovarul a ovulat ca r#259;spuns la acesta.
am gasit asta, deci sa ma linistesc?
adipapazi spune:
am citit in petrache vartej ca lh poate zacea mult si bine la aceeasi valoare pana il apuca dublarea si triplarea la peak. e desenata o linie orizontala pana la peak, in timp ce la fsh e ascendenta.
de curiozitate, mai da aici si o formula de calculare a zilei ovulatiei:
x=2,2+0,37*nr de zile la care ne vine CM.doamne, ce dementi oamenii astia de stiinta!
samira33 spune:
mai fetelor...ce-i cu mirela???
oare a avut deja transferul???de ce nu ne da niciun semn???
pamy spune:
dia_na scuze ca scriu cu intarziere ,pentru ecografie mi-a zis Kovacs sa merg la Budapesta si atunci o sa-mi spuna si cate zile iau Marvelon.
KiraClara 
Liana30 spune:
va pup si eu pe toate si tin pumnii celor in focuri.
miha3 felicitariii!!te pupam!!
daniela bafta multa!!vrei sa vin in camarutza sa te incurajez?![]()
Elmasi stiu ca cetesti ..te pup si mie tarrreee dor de tine..intra pe mes a vb ca nu-sh ce-ti fac![]()
legaturilorrrrr sunteti toate 3 frumoase foc.va pupam
Laura primit.vazut.va pupam
pupici la toate..
Printzesa adormita-un vot daca va place!!
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 mai fetelor...ce-i cu mirela??? oare a avut deja transferul???de ce nu ne da niciun semn??? |
bau
mirela e ca la nebuni, am plecat de nebuni pe strasse dupa net
inca nu am facut transferul caci ouale mele cresc asa de incet......facem 3 doze de merional, aveam ieri vreo 4 foliculi trecuti de 10, maine facem sangele si iar eco si sa speram ca pe marti facem punctia....... da doamne
in rest, mai un pic si sa taiem venele in latime, ca de batut ne am batut, jucam soliter......la 4 dimineata io s cu ochii cat cepele, stiu tot ce s a intamplat la tenis, fotbal, snooker etc etc.....
daca ne ati vedea cum stam cu laptopul pe genunchi in masina

pupi fetelor
samira33 spune:
mirelushaaaaa
hai ca mi-a venit inima la loc.
LA MULTI ANI!!!!,draga mea pentru ziua de ieri.
sa-ti dea DD sanatate si fericire multa...33 de ani sa fie varsta la care vei aduce pe lume 2 gemenashi sanatosi,papaciosi si frumosi.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 mirelushaaaaa ![]() hai ca mi-a venit inima la loc. ![]() LA MULTI ANI!!!!,draga mea pentru ziua de ieri. sa-ti dea DD sanatate si fericire multa...33 de ani sa fie varsta la care vei aduce pe lume 2 gemenashi sanatosi,papaciosi si frumosi. |
sa te auda Dumnezeu

dau si acatiste numa asa sa fie

tu esti bine?
miha3 sarcina usoara, stiu ca tu ai facut cu congelati aici la Szeged, cand ajung in romanica te intreb ce si cum, pupi
mirela2 spune:
ma dor dintii de mama mama; nici apa nu pot sa beau si tre sa beau peste 3l pe zi, chinuiala pe mine ca pe Cristos....
nu creste el mare copilul asta ca si papa domneasca tre sa mi dea

maca l mama