Fiv in Ungaria 88
Raspunsuri - Pagina 15
alinamolnar spune:
Mami_vreau am facut inhibina B in ziua 13 pentru ca trecusem de primele 2 zile si dr. nu mi-a spus ca sa o fac in anumite zile ale ciclului; dar dupa ai vazut mai inainte, sunt niste scale cu referinte in functie de fazele ciclului. Va iesi soarele si pe strada mea
alinamolnar spune:
Felicia trebuia sa fie ceva in neregula cu mine, nu? Daca nu altceva macar mutanta sa fiu
Akaju bine ai venit si sedere cat mai scurta la acest capitol.
Analizele de ziua a 3-a le poti face si la Debrecen (daca ti se nimereste sa fii in primele 3 zile ale CM, cand esti programata). Costa 14000 ft, ti le face dimineata la 8-8.30 si dupa ora 10.30 sunt gata. Va iesi soarele si pe strada mea
KiraClara spune:
Am ajuns si noi acasa de ieri si astazi am stat mai mult in pat. Vreau si maine sa stau in pat si vineri ma duc la servici ... asta e... am evitat cat am putut dar gata, s-a terminat.
Ieri, cand am ajuns acasa era ca un frigider casa noastra, nefiind incalzita 2 saptamani si cu temperaturile astea afara...
Drumul a fost ok cu exceptia Dealului Negru unde unu' a fost foarte aproape sa intre in noi ca sa ocoleasca o groapa. L-am evitat la mustata, dar va dati seama ca m-am speriat. Oricum, ce gropi sunt pe acolo ma mir ca nu s-a rupt masina in 2.
KiraClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidiadiana Buna,Am plecat de la PK cu un tabel asa mai general in care zice sa iau asa: -Marvelon -Clomiphene citrat -Tablete -Gonal F -amp -Menopur-amp Cred ca mi se va face o stimulare ff puternica, avand FSH mare dar fara inhibare???? Din cate stiu nici unul din astea nu e de inhibare. A mai facut cineva asa o stimulare? FSH mare... urmeaza primul FIV |
Schema asta de tratament am avut-o si eu la ambele FIVuri. FSH-ul meu e 12. La primul FIV am avut 12 ovocite si 11 embrioni si la al doilea 6 ovocite si 5 embrioni. Tu cat ai FSH-ul?
dia_na spune:
alinamolnar
daca exista si asa atunci am o speranta, eu avand amh la 0.5, macar e la linie
Citat: |
citat din mesajul lui alinamolnar Dia_na, Adipapazi asa stiam si eu ca nu sunt scale pe faze ale ciclului, dar asa mi-au scris pe buletinul de analiza AMH Faza foliculara(saptamana 1) 0,5-7,4 ng/ml Faza foliculara(saptamana 2) 0,46-5,7 ng/ml Faza luteala 0,59-7,6 ng/ml Inhibina B ziua 1-2 a ciclului 14-70 ng/l ziua 3-5 a ciclului 45-120 ng/l Faza foliculara 30-90 ng/l varf ovulator 80-200 ng/l faza luteala <50 ng/l Va iesi soarele si pe strada mea |
adria42 spune:
Alina nu fii suparata, bine ca ai aflat ca esti mutanta!La FIVul urmator o sa faci clexane si totul o sa fie ok!
adria42 spune:
Diana, eu nici nu vreau sa-mi fac AMH pt ca vreau sa mai am sperante! Oare printesa Lia la 58 ani cum avea AMH?!
Pupici
dia_na spune:
akaju, si stii tu de ce
poate te ajuta fetele care sunt in tema cu explicatiile analizelor de mutatii ca din ce am vazut au facut aceste analize persoane care au avut sarcini oprite, sau alte chestii inexplicabile
din pacate, eu nu stiu foarte multe pe tema asta, dar cine a facut aceste analize te poate indruma cit de cit; la fel si cu cariotipul ca si asta am vazut ca s-a facut