Fiv in Ungaria 88

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Adria sunt suparata ca am o problema, dar sunt bucuroasa ca descoperit ce este si se poate trata.
Sa dea DD sa ai dreptate si sa mi se implineasca visul cat mai curand.

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)
Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

adria42, crezi ca printesa a facut cu ovulele ei?
sincer ma indoiesc tare, poate nici sperma nu era a lui acolo

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Diana, eu nici nu vreau sa-mi fac AMH pt ca vreau sa mai am sperante! Oare printesa Lia la 58 ani cum avea AMH?!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Pe mine nu m-ar putea convinge nimeni niciodata ca s-au folosit ovulele ei. si asa cum ziceai si tu, si de contributia masculina am dubii! Oricum, faptul ca declara ca a ramas gravida natural le intrece pe toate! Singura mea intrebare este: Credeti ca a facut FIVul la Giulesti?

Citat:
citat din mesajul lui dia_na

adria42, crezi ca printesa a facut cu ovulele ei?
sincer ma indoiesc tare, poate nici sperma nu era a lui acolo

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Diana, eu nici nu vreau sa-mi fac AMH pt ca vreau sa mai am sperante! Oare printesa Lia la 58 ani cum avea AMH?!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Am ajuns si noi acasa de ieri si astazi am stat mai mult in pat. Vreau si maine sa stau in pat si vineri ma duc la servici ... asta e... am evitat cat am putut dar gata, s-a terminat.

KiraClara bine ati ajuns acasa.
Acum trebuie pe cat posibil sa te menajezi si sa ai grija de tine, pentru ca BB-ii sa se prinda bine de tot.
Asteptam un beta mare de ziua indragostitilor.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Alina bine ca ai aflat cauza, cu DD inainte
Akaju bine ai venit , sedere cat mai scurta aici
Mirela ce noutati mai ai?
Samira nu mai spui nimik, ce mai faci ?
Kitta

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna seara

urez bun venit fetelor noi...si sa ajungem toate cat mai repede la odisee.

arina...din pacate comentariile gasite de tine sunt adevarate.
sotul meu a fost nemultumit atunci...exact asa spunea si el...ca a stat la coada,in fata unei usi,cu borcanu' in mana...si asteptau sa iasa cel din camera cu "produsu' muncii" dosit,ascuns pe undeva...si intra frumusel urmatorul in camera...si tot asa.
tin minte ca era chiar ofuscat...da' poate e al meu mai sensibilos...nush' ce sa zic.

Mergi la inceput

kiraclara, bine ati revenit
va doresc ca sa mearga totul foarte bine in continuare, sa iasa beta si sa fii exemplul nostru pt cele ce urmam

ps eu auzisem si de zana Andreea Marin ca a facut fiv, chiar daca nega vehement

Mergi la inceput

da' fetelor cind noi asteptam la coada sa ne urcam pe "calul balan" e altfel? si cind iesim happy ca s-a terminat cum e? ca doar nu de bucurie ne ducem, nu?

de ce ar fi barbatii mai jenati, ca doar jobul lor e cel mai light in treaba asta; fata de injectii si ce mai avem noi, cred ca totusi nu au atit de grea treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_na

da' fetelor cind noi asteptam la coada sa ne urcam pe "calul balan" e altfel? si cind iesim happy ca s-a terminat cum e? ca doar nu de bucurie ne ducem, nu?

de ce ar fi barbatii mai jenati, ca doar jobul lor e cel mai light in treaba asta; fata de injectii si ce mai avem noi, cred ca totusi nu au atit de grea treaba

Asa e Diana! Ai dreptate! Oricum toata lumea din clinica stie de ce e acolo si de ce sunt toti ceilalti acolo. Nu e ca si cand e un mare secret ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Reiau mesajul si la subiectul asta, poate nu toata lumea citeste la FIV.

Citat:
Am o nelamurire in legatura cu protocolul IVF pe care il urmez (long protocol cu GnRH agonist - Diphereline pe ciclu natural, fara anticonceptionale)

Am inceput down regularea pe 20.01 (UM 30.12, Z22). Astazi mi-a venit ciclul (27.01) si credeam ca trebuie sa incep (azi, miine) cu stimularea - Menopur. Asa intelesesem eu din explicatiile doctorului.

Cind am anuntat, mi-a spus ca de fapt tb sa continui cu Diphereline timp de 14 zile (in total) si apoi sa incep cu Menopur (pe 2.2).

Planul de tratament e generic, fara date. Arata cam asa
...................Per...............US
Diphereline x -> x x x x x x
Menopur...........x x x x x x

Nu se specifica exact (in plan) cind se incepe cu Diphereline (doar mi-a spus sa incep in Z22). Si nici cit dureaza (eu am inteles ca se continua pina vine ciclul urmator)
Menopur se incepe dupa ciclu (nu se specifica clar prima zi, ci doar "ciclu")
Dupa 6 zile de Menopur, ecografie.

Partea mai complicata e ca eu si dr comunicam in germana, si am avut impresia ca vorbim cam unul pe linga altul (clinica nu e Germania si dr nu e nativ german). S-a mai intimplat sa avem neintelegeri si oral si in scris.

Inainte de a cere mai multe lamuriri de la dr, as vrea sa inteleg cum arata protocolul in mod teoretic. Exista variatiuni, sau este o varianta standard?
Va multumesc pentru orice informatie suplimentara.
Citat:
Reiau pe scurt variantele de protocol pe care le-am inteles
1. ==================
z22: inhibare (dipherelin 0.1)
z2 (ciclul urmator): stimulare (menopur: 3 zile 2x, 3 zile 3x ) + inhibare (dipherelin 0.1)
z8: ecografie si se mai adapteaza doza de menopur
... inhibare in continuare pina la declansarea ovulatiei
==============================

2. ===================
z22: inhibare 14 zile
dupa 14 zile (nu mai conteaza a cita zi din ciclul nou): stimulare + inhibare ca mai sus
=======================
In varianta a doua, inhibarea dureaza 14 zile incepind din ziua 22 a ciclului trecut. Pt ca ciclul a venit la 28 de zile, ar rezulta stimulare incepind din z7.
Varianta a doua am primit-o azi de la doctor. Var 1 tot de la acelasi doctor, cind am inceput tratamentul.
Inainte de a vorbi din nou cu dr, as vrea sa am o parere cam pe unde trebuie sa caut adevarul.

Mergi la inceput