Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 7
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Lumy, iti dai seama ca maine vom fi colege de salon?! Ne vedem pe taramul somnului si vorbim dupa interventii. Ok?![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Exact!!! Cum imi revin iti dau de stire via sms .
Acu ma duc sa bag trupa la baita si sa termin de facut bagajelul
Maine tre sa ma prezint nemancata, nebauta...de parca ar fi usor..la cat de mancaciosi sunt astia mici.
lyly_mar spune:
Lumy,
stai linistita,nu dureaza mult,vreo 15 minute.Ramai peste noapte in spital?
Mayan,Bine ai intrat in club!
guzelnico spune:
Va multumesc, fete minunate, pt sustinere. Maine voi fi curajoasa. Sper sa decurga totul bine. Ca, dupa punctie, stiu c-o sa-mi vars matele (scuze
), asa reactioneaza organismul meu dupa anestezie.
Imi face soacra-mea supa de pui pt maine, ca n-a mai plecat, din cauza vremii (fulguieste slab) si a temperaturii scazute(-3 grade). Cred ca va sta pana la primavara
.
Desi n-as fi vrut sa afle toate rudele de FIV3-cel norocos
, a avut grija sa anunte tot familionu'. In seara asta am primit telefoane de incurajare de la matusi, unchi, verisori ... Ce ti-e si cu ignoranta asta, ei nu stiu ca, de fapt, T trebuie incurajat.
Io doar imi deschid piciorusele si trag un pui de somn.![]()
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui lyly_mar Lumy, stai linistita,nu dureaza mult,vreo 15 minute.Ramai peste noapte in spital? Mayan,Bine ai intrat in club! ![]() |
Da raman peste nopate su supraveghere. Prima mea noapre intr-un spital
lyly_mar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
Da raman peste nopate su supraveghere. Prima mea noapre intr-un spital ![]() |
O sa fie prima si ultima noapte pama cand tb sa nasti!
O sa fie bine!

Nico, totusi se mai incalzeste dupa 1 feb si poate pleaca soacra.....
galliciana spune:
hahaha,deci nico, lyly doreste sa ramana soacra la tine pana la 1 febr!!!![]()
![]()
![]()
lumy,eu cred ca ar trebui sa vb cu dct,si te vei linisti apoi!
iti tinem pumnii,si da-ne si noua cate un mj,ceva,sa stim de tine!
era necesar,mai ales ca esti micuta, si ei sunt2!
soricicoooooooooooooo,ce facusi la eco??
astept inca o minune in viata mea!!!
lyly_mar spune:
| citat din mesajul lui galliciana hahaha,deci nico, lyly doreste sa ramana soacra la tine pana la 1 febr!!! lumy,eu cred ca ar trebui sa vb cu dct,si te vei linisti apoi! iti tinem pumnii,si da-ne si noua cate un mj,ceva,sa stim de tine! era necesar,mai ales ca esti micuta, si ei sunt2! soricicoooooooooooooo,ce facusi la eco?? astept inca o minune in viata mea!!! |
cel mult pana la 1 feb,ca nico preconizeaza la primavara
galliciana spune:
rezumat
fost dincolo,mancat pana la pleznire!![]()
smotocit artista mica,smechera pana in maduva!!
e arici pogonici,mananca bine si grasuna!
cred ca se schimba vremea,ca ma doare o mana........
mayan,bine ca ne mai scrii din cand in cand!
lumiholand,stiu,dar e ca la examen,stii tu,
cand sta cineva in spatele tau![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Lyly, soacra-mea e tare dulce dar cam plimbareata. Si cum draga cumnatica nu conduce inca, ma roaga pe mine s-o insotesc. Oricum, acum ca mi-a vent sotioru', daca nu-mi place itinerariul, are el grija sa exprime refuzul.![]()
lyly_mar spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Lyly, soacra-mea e tare dulce dar cam plimbareata. Si cum draga cumnatica nu conduce inca, ma roaga pe mine s-o insotesc. Oricum, acum ca mi-a vent sotioru', daca nu-mi place itinerariul, are el grija sa exprime refuzul. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
stiu ca este o dulce...

si vorbim dupa interventii. Ok?