Tinere senioare cu greutate>50kg(63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Merci mami....
Tocmai m-a apucat o durere...sunt balonata...nu am nici un chef de serviciu...
Desi e lejer azi la munca...doar stau pe scaun si trimit niste emailuri....
Uf...beau un ceai si poate ma mai linistesc...cresc gogosarii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Salut fetele,

Mona pai tu lucri' duminica, fata mea?..Cred ca nu ai chef!..
Doamne ajuta cu productia de foliculi si la tine si la Nico!

Nico, io nu stiam de atata abstinenta, eu pe la inseminari am primit interdictie 2 zile, dar ma rog la tine p fi alta poveste.

Blue flower , fatza de emotiile pe care le-ai avut tu zi de zi cu sarcina, nasterea (cezariana) iti va parea usoara!... :-)ca sa nu mai vorbim ca-ti vei cunoaste bebeul. Eu inainte de a naste -nu mai zic cand (!)- am avut emotii, ma gandeam ce copil voi avea, care-i va fi personalitatea, cu cine va semana....tot felul de ganduri mixte...oricum cand pleci de la maternitate inapoi spre casa ai sentimentul ca te-ai imbogatit, plutesti de fericire..

Adria si felicitari pentru cei 12 ani de mariaj!!! multi inainte!

Laura povestea ta a inceput romantic si frumos, ca mai apoi sa devina trista. Este incredibil cate greutati s-au ivit in viata ta in ultima vreme si incredibil cum ti-ai adunat sperantele iarasi si iarasi. Cred ca e timpul sa fii norocoasa si lucrurile sa vina usor si frumos in viata ta!

Galii sa nu te superi pe mine, stiu ca nu poti scrie mai mult, dar ma iau si eu de tine asa ca-mi esti simpatica as vrea io sa intre sora-mea pe forum, ca as mai scapa eu de confesiuni..(!!) asa , saraca ma urmareste tot timpul cu messengerul...si eu cateodata nu am chef sa aud despre probleme...e greu cu ea.

Lylyshor ce faci , cand e operatia draga mea?
Ca sa-ti raspund la intrebarea cu simptomele:
sangerarea maronie si redusa in z22
durere scurta si puternica de burta in z23
spotting ffff redus(presupun) z22-z28
z24-z31 sani usor tensionati;
TB se mentine pe la 36,95-37,2;
ameteli daca nu mananc rapid,
o tensiune continua in burta/uter
...in rest de doua zile ma simt Ok si cu energie.

Azi am facut al treilea test (un test diferit fata de primele, din ala care se face in ziua de intarzaiere a menstrei) si a fost iar pozitiv. Era si H cu mine, ne cam tremurau mainile.. a aparut liniuta in primele secunde....ne-am bucurat si pe urma...iar ne-am indoit....ooofff fetelor e asa rau sa nu poti sa stii sigur. mi-a fost asa frica ca nu mai apare. Curand ma duc la doctor dar cine stie cum va fi aici, daca imi fac analiza de beta-hCG..Vedem.

Ada, draga mea ocupata te pup si mersi de urari si de adjectivul "proaspata", ca numai proaspata nu-s io, m-ai facut sa zambesc

Pupici multi la toate fetitzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

fetele, va urez sa aveti o saptamana usoara si cu vesti bune!

Nico, mult succes maine! Iti tin pumnii!

Mona, Bruni, Sori, sa veniti cu vesti bune!

Astept cu nerabdare liniutele de la voi luna asta!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Luminita,este sarcina ,nu te mai stresa atata!Te-am intrebat dc mai ai si alte simptome ,pt ca nu ziceai nimica de sani,dc sunt tensionati,dc te dor......Stai linistita,calma,nu te obosi ,nu te stresa.Fata ta vine peste 1 saptamana,asa ca o sa-ti mai treaca doru si un pic grija
Eu sunt ziua 1 a CM,maine sun asistenta dr Puia ca sa vad cand pot sa ma intalnesc cu dr pt progrmarea operatiei.Teoretic saptamana viitoare tb sa o fac,pt ca se face pana in ziua 14 a CM.Am sperat ca dc mi-a intarziat CM 3-4 zile se intampla o minune....dar,
M-a apucat frica,nu din cauza operatiei,pt ca eu sunt mai masochista,vorba lui nico si suport durerea fara sa zic pas,ci din cauza ca am auzit atatea pareri diferite ale dr privind succesul operatiei, dc mai vreau sa am un copil.Pt ca mie imi f bine acum, dupa embolizare.Dc nu ar mai fi dorinta mea de a mai incerca sa am un copil nu ar tb sa ma operez.Dar asta e,cu Dumnezeu inainte!Daca mai sunt sanse 1%,eu trebuie sa incerc.De stres,astazi am mancat ca sparta,am amestecat dulce(ciocolata) cu sarat(alune),cu acru(muraturi)
gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Mona,Nico,Soricel,bafta multa!Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Pupicei fete dragi!!!

Va doresc zilele astea o recolta cat mai bogata .

Ne auzim marti, numai cu vesti bune. eu momentan ma stresez cu ce efect ar putea avea la bebei anestezia generala de maine .Uf, speram sa trecem cu bine si hopul asta.

Sa fiti cumintele si sa aveti grija de voi!!!

18+
crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lumy, draguta- graviduta, fii optimista, nu cred ca esti prima care face cerclaj. Ce anestezie iti face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lumy, draguta- graviduta, fii optimista, nu cred ca esti prima care face cerclaj. Ce anestezie iti face?

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Anestezie totala ...si eu ma gandeam in nestiinta mea de fapt, dc trece prin sange nu ajunge si la bebei?...Boh, il interoghez maine pe medic.
Spor la recoltat maine , si la cat mai multe oute si gigei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Lumy, iti dai seama ca maine vom fi colege de salon?! Ne vedem pe taramul somnului si vorbim dupa interventii. Ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele apar si io la schimbul 3 , rusine sa-mi fie!
Deci sa dam timpul inapoi si sa va povestesc incepand de vineri.Vineri m-am apucat sa bucatarasc , imi propusesem sa termin devreme..da, da parca am putut!
Pai sa fac si salata de boef , hai sa fac si un pate din trei oratanii ( carne tocata, iepure si ficat de pui), pe urma doua rulade , putina ordine si ce a mai zburat timpul fetelor de parca nici n-ar avea ziua doar 24 de ore.
Sambata am fost la ziua unuia din copiii fostilor proprietari...asta pe la pranz dupa care hai repede inapoi acasa , sa ne schimbam in tinutele de tzurai si fugi la club ca era deja tarziu.
Acolo a fost circul de pe lume..
Noi cele 4 gratzii care trebuiam sa fim graduate, am fost in centrul atentiei mai mereu.In special la " testul scris" si la cel de dantzuit.
Sa va povestesc : vad ca ne pun 4 mese cu scaunele.Io ma fac rainbow la fatza si le zic asa pe soptite ca vom avea de scris.O vad pe colega Terry ca se face si mai galbena ca mine si ii tremura mana pe doza de SPA
In fine , se anunta " juriul" , texanul Cliff ...si seicul Ali Baba al Hayed.Unul in costum de texan , altul in hainute de seic.
Ne aseaza la mese , primim si formularele , cate un pix in forma de lalea ( bine ca n-a fost in forma de semiluna ) si ne anunta ca avem 5 min.
Io mai cu motz zic: mie sa-mi dati timp dublu ca fac 3 traduceri simultan si am nevoie sa ma concentrez
Astia in sala se prapadeau de ras , ca noi incercam sa ii facem sa ne sufle si juriul se plimba pe acolo .
Terminam si cu scrisul , hai la practic.Ne luam perechile de mana si ne asezam in mijlocul salii.Aveam tichiute din alea negre ca la studenti, numai ca erau din carton.Si aici vine partea frumoasa ..
-ne aduc doua genti si noi eram 4 fete , doua din noi avea cate o geanta si trebuia sa o paseze la una din fete care nu avea geanta.Dar nimeni nu vroia sa o ia , dar nici sa ai doua genti nu se putea .Si uite cum incercam sa scapam de ele in timp ce ne zbantuiam pe acolo
-asa ...ne-au adus un ou pe o farfuriuta si ne-au zis: oul este crud , iar voi va trebui legate la ochi sa faceti pasii dar fara sa calcati pe ou , plus ca va descaltati.Ne leaga la ochi , canta pasii iar noi orbecaiam in nestire pe acolo cand la un moment dat simt ceva ud la picioare..
habar n-aveam in ce am calcat , stiu ca auzeam doar " ouch" care cum simtea umezeala.cand ne-au dezlegat la ochi am vazut ca oul nu era acolo , doar 4 carpe umede
-pe urma am dansat toti 8 si restul lumii era cu un elastic si il tot strangea in jurul nostru pana ajunsesem sa dansam lipiti unul de altul.acolo a fost cel mai fain
La final s-a adus tortul , un tort frumos si mareeee cu numele noastre pe el ( noi cele 4 gratii), sigla clubului si data graduarii.
Am primit ecuson definitiv ( nu mai suntem doar studenti , gata ne-am primit botezul in club ).Eiiii si uite ca a venit vremea sa spunem cateva cuvinte , sa oferim ceva si ingerilor .
Ingerii se presupune a fi persoane din cadrul clubului care au ajutat studentii in timpul cursului sa invete pasii , care au dansat impreuna cu noi , care ne-au fost apropiati.
Va dati seama ca prima am fost eu si tot eu am anuntat si ingerii .Bineinteles ca nu am uitat sa multumesc scumpului meu sot , deci da ..chiar asa am zis la microfon in fatza intregii lumi de acolo : scumpul meu husband , sa se stie ca e luat pe vecie.
A fost frumos , dar seara nu s-a incheiat fara semiluna ..Si nici ziua nu a inceput fara doua semilune ...
Acum cand soarele a plecat la nani , nu e normal sa apara iara semiluna ?
Va pup cu drag si va doresc semilune invortosate si vise frumoase.

Mergi la inceput