Tinere senioare cu greutate>50kg(63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ma retrag si io, ca maine ma trezesc devreme. La 10.15 trebuie sa fim la clinica dar plecam devreme ca-i traficul naspa.

Noapte buna, fete dragi si minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Nico pentru maine!!!!!
Sa fie cu NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

noapte buna,nico!!
odihneste-te, oricum maine venim cu tine si te tinem de mana!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Lumi, ce test/interventie faci maine? Scuze, poate ai spus deja, dar eu am scapat faza. Oricum, succes!!

Mergi la inceput

lumy,nu uita de mesaje!!!

Mergi la inceput

cerclaj,bea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Lumy,Nico Doamne ajuta fetelor pt.maine! Sa veniti cu vesti bune Mai e Amy cu sotul din dotare tot maine dar intra Amy la cafeluta de dimi si la pupaceala.

Noapte buna forum

Mergi la inceput

Lyly, faza cu tzatele la mine a fost destul de discreta, nu asa cum aud la alte fete, de aia nu am mentionat-o. Nu ma stresez vreau doar sa va comunic ce mai fac si ce simt, cine stie poate ajuta pe vreo fata in aceiasi situatie, nu azi, nu maine ..poate intr-o zi. :-)
Cu fibromul am senzatia ca va fi o operatie usoara pentru ca ai facut deja embolizare si zona nu mai e asa vascularizata. Stiu ca ti-e frica. Cui nu i-ar fi?..:-( Dar ai sa scapi usor mai ales ca am inteles ca ai si un doctor bun. Eu asa cred. Dar asa ti-au zis medicii, ca fara operatie nu vei putea avea copii?...

Mergi la inceput

Si pentru Lumy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Lyly, soacra-mea e tare dulce dar cam plimbareata. Si cum draga cumnatica nu conduce inca, ma roaga pe mine s-o insotesc. Oricum, acum ca mi-a vent sotioru', daca nu-mi place itinerariul, are el grija sa exprime refuzul.

_
[font=Comic Sans MS] Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL [/font=Comic Sans

stiu ca este o dulce...

fetelor, mortalelor...!
io cred -desi nimeni nu m-a intrebat- ca toate soacrele sunt dulci dar..in plus!

Mergi la inceput