Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
Salutare!!!
Se pare ca nu sunt singura care bantuie la astfel de ore pe-aici 
Ilinca, Anamariame, Novus m-ati facut sa ma simt tare bine, mai ales dupa ce am bagat in mine ca o sparta si ma simteam, bineinteles, foarte vinovata si naspa apoi (nu stiu daca cunoasteti senzatia...) Sunteti tare, tare dragute 

, dar eu tot naspa ma simt, mai ales ca am 22 de ani si arat la...nici nu stiu cat sa zic ca si mama arata mai bine...si aici ma refer la piele...caci sunt plinaaaaa de vergeturi si nu mai scap in veci de ele. Pot sa fiu slabanoaga slabanoagelor si tot degebea 
Floric si mie mi-a venit saptamana asta mosu, dar m-a tinut o zi si jumatate. Inainte sa raman gravi ma tinea 3 zile, si doar in prima era mai nasol.
Novus m-a impresionat tare mult cum merge Alexandra tinuta de o manuta. Pai sa stii ca maine fugi dupa ea prin casa. Si david merge tinut de o manuta, dar zici ca este un hipopotam. Si este frumoasa 
Mihaela si tu ai o fata
Offf tare mult imi doresc acum si o fetita 
Am fost astazi la 2 petrecri. Prima, ziua de nastere a matusicii mele. Gateste demential femeia asta si mereu face vreo 15 feluri de mancare
L-am lasat pe David la ea si noi am plecat la restaurant, la ziua de nastere a unei prietene. David a ramas cu: matusa, mama, Chitibus, sora Aliona, verisoara, o prietena buna, var (acestia primii toti sunt innebuniti dupa David si au stat mult cu el) si nora matusicii mele. Asa ca am plecat suuuupeeeer linistita, caci David era pe mana expertilor
Nu pot sa zic ca nu am stat deloc, caci am stat vreo 2 ore, dar dupa ce s-a trezit David, a inceput sa ma caute cu privirea (asta din ce povestea gasca), dar nu m-a gasit si s-a pus pe un urlat de nu l-a mai linistit nimeni si nimic. Bineinteles ca am fugit repede acasa, desi tare mult mi-as fi dorit sa ajung si in club (deh varsta
), dar m-am razgandit cand l-am auzit in ce hal putea sa urle. Bineinteles ca s-a linistit cand am ajuns la el si distractia a continuat si pentru David si pentru ceilalti invitati. Toti s-au mirat cat de atasat poate fi de mine si mi-au zis sa nu mai plec seara niciodata. Ziua nu prea are treaba, sta cumintel 2-3 ore, dar seara trebuie musai sa stau langa el.
Cam asta a fost distractia mea in aceasta seara.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Nicky09 spune:
Anamariane-neatza si tie, cred ca iti zic si Noapte buna, ma duc si eu la culcare, mai ecuperam si eu ca tare in urma mai sunt, ma uit la poze cu bebelusii vostri siiiii...ma duc ca mi s-a trezit baiatul....offff....noapte buna gagici si Duminca placuta!
8 luni si ceva
Maine daca am timp o sa intru sa va dau o reteta de cub magic sau knorr sa vi-l faceti voi in casa, fara conservanti si alte e-uri, e asa de delicios si da un gust asa de bun la mancare, eu fac si sosuri bune la friptura...e minunat.sper sa am timp, ba nu, trebuie sa am timp, imi impun sa am timp...

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
olishka spune:
Anamariame mersi de ceai, maine vin sa-l beau cu voi 
Maine trebuia sa mergem la balaceala, dar m-a enervat asa de tare Cristi incat nu-l mai duc nicaieri. Nici nu prea am vorbit cu el in seara asta, caci m-a enervat chiar cand am plecat de-acasa. Imi vine sa-i dau cu ceva in cap
Si al meu la ai lui 35 de ani se poarta cateodata (destul de des) ca un copil...Bineinteles ca eu in gandul meu o acuz mereu pe soacra-mea pt comportamentul lui neadecvat, asa ca vreau sa am mare grija cum imi cresc baiatul ![]()
Apropos, cred ca vine soacra sapt viitoare IAR
De parca nu i-a fost de-ajuns ca a sta aproape toata luna decembrie
N-am nici un chef de ea...ma deprima rau...O sa-mi fac program in fiecare zi sa nu stau cu ea in casa...cine ne primeste si pe noi? ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

dyana27 spune:
neatza

dupa ce am scris un mesaj kilometric.... mi-a murit calculatorul

; m-am mutat pe laptop acuma... sper sa fie doar placa de baza de vina si sa nu fi patit hardul nimic ca ma spanzur de limba la cate aveam pe el

; pozele si filmuletele cu mutzu sunt recuperabila, ca nu am sters nimic de pe camera video, si in plus ai mei au cd-uri la zi cu toate
... dar am o gramada de documente de management.... pe care daca nu le recuperez sunt in maaaaaaaaaaaare buda

mi-a dat mutzu trezirea la 6 jumate, fix cand aveam un cosmar
, m-am trezit speriata deci s-a dus somnul in balarii
; asa ca dupa ce a papat ca haplea el s0a culcat la loc... si eu mi-am baut nessul si asta a fost

; si mutzu inca mai doarme
... ieri s-a trezit la 7... azi recupereaza

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
aris26 spune:
neatza
novus-
am ras de am murit cand am vazut cum te alearga ochioasa prin casa
. felicitari petru primii pshi
am zis eu ca pleaca singura curand,dar nu ma ashteptam atat de curand
anamariame- bravooo...deci v-ati distrat aseara
olga - ei lasa ca vergeturile se mai estompeaza in timp si dupa bb2 vedem noi daca se pot opera cumva
dyanna - neatza
lasa ca recuperezi si tu la somnul de pranz al mutzului
25 martie 2009
georgyiuly spune:
Neata...beau si eu cu mare placere o cafea ca la Anamaria,la noi desteptarea s-a dat la 7.30
.Dar aseara a adormit la 9.30
,imediat dupa baita!
Novus e superba Alexandra( ramuta) si are o viteza la mers
!
Ayla sa-ti fie de bine noul look, iti sta foarte bine!
Aris cum a dormit Vitamina?Sper ca ati avut o noapte linistita!
Duminica placuta....ca nu am de Giulia la calculator!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
9 luni
novus spune:
'Neata !!!
Multumim de aprecierile la adresa ramei, si pe mine ma distreaza cum se poate ea deplasa, cat despre mers, asta facem mai nou toata ziua, jucariile nu mai repzinta nici un interes , vrea doar sa vizitam casa si imi place ca nu ii e frica adica ea pleaca de langa pat fara sa o tin de manuta noroc ca o prind eu, nu vreau sa cada si sa se sperie , or sa vina ele si cazaturile mai apoi ![]()
Olishka, ce pacat ca nu mai mergeti
!! lasa ca isi revine Cristi si te duce el wkd urmator ! cat despre soacra, no comment 
Mihaelacq, ce frumusete de fata ai tu acolo
!! stiam lucrul asta, dar parca se face tot mai dementiala !!!
Nicky, asteptam retetele tale !!ne bucuram ca mai ai timp sa intri si pe la noi 
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgyiuly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg daca nu avem papica la ora mesei, avem degetelul la purtator. si tot in lipsa de papica am nimerit si pozitia corecta la biberon. e un inceputdin 10 martie 2009, mami fericita de ![]() GHIOCICA CU GHIOCEI |
Cat e de dulce Maria! Deci pana la urma s-a imprietenit cu biberonul?

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)9 luni