Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
novus- am ras de am murit cand am vazut cum te alearga ochioasa prin casa. felicitari petru primii pshiam zis eu ca pleaca singura curand,dar nu ma ashteptam atat de curand

Daaa, de abia astept sa ne mutam la o casa mai mare, sa avem loc de explorat ca acum mi se pare asa mic apartamentul asta
Sa speram ca il schimbam cat de curand !!

Cred ca e super la casa, sa aiba loc de umblat !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus- indiferent cat e de mare tot nu o sa ajungain 2-3 sapt la viteza asta nu are ce face

georgiana - merci multmuuult mai bine,se pare ca doarme mai bine noaptea cand doarme bine ziua

mihaela - Doooamneee...ce ochi poate sa aiba

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
vin si eu la . va servesc si cu prajitura facuta de sotul meu. e buna, cu ricotta si ciocolata.

ca tot vorbim de soti, crize ale varstei...
se spune ca diferenta dinter baieti si barbati e data de pretul jucariilor. andrei se multumeste cu masinute de 20 ron. sotul meu si-a cumparat in vara un chevrolet epica ca era la super reducere.

eu m-am putut casatori doar in momentul in care m-am impacat cu ideea ca barbatii sunt niste copii mari si trebuie luati ca atare. nu am mari asteptari, si de aceea am mereu parte de surprize placute din partea sotului.
e adevarat, diferenta de varsta intre noi e de 3 ani. deci apartinem aceleasi generatii. dar e diferenta mare de temperament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka noi te primim in vizita.
eu zic sa te gandesti si sa-i faci soacrei program: curatenie, calcat, gatit, plimbat copilul de manute prin casa. daca nu oboseste o primesc si la mine, ca-i dau eu de munca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mersi, Ayla. Nu stiam de tampoanele astea. O sa caut.

Oli, si eu am patit cu Raru asa. AM plecat tot seara vreo 3 ore, si cand am venit nu stiau cum sa sara cu gura pe mine sa imi spuna ca ii este rau, ca-l doare, ca...Cand colo el vroia la mamiiiiiiiii

Maria e intotdeauna MORTALAAAAAA. Cat de "soft" apuca biberonul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
Si eu tot la cea de 22 de ani citeam ,dar m-am oprit la pag.2 cand s-a luat de viata "celeilalte" ca la 28 de ani trage de relatie, ca doar la varsta asta cine o mai ia???
Pai la 28 de ani viata abia incepe ( a se citi ca eu am 28, da????

In ceea ce o priveste pe cea "felicemente" divortata( sau in curs) subscriu cele scrise de Ilinca!

Hmmm... cred ca am pierdut ceva... despre ce vorbim?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

vad ca nici una din voi nu mi-a raspuns daca bebelusii vostri au vaccinul de la mana rosu . Stefan are o cojita iar cand ii fac baie cade si puroiaza... am intrebat dr.si mi=-a zis " asa e normal, lupta organismul" dar eu nu prea mai cred in ea...
Am vazut in una din pozele copiilor vostri (dar nu mai stiu, parca o fetita) ca avea rosu la vaccin...
Pup

Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna

Novus ,ce scumpa e Alexandra si are o viteza .Acusi alerga prin casa singurica
Mihaela ai o fetita tare dulce
Ayla ami place cum ati sta cu noua nuanta
Vreau si eu la sala ,dar nu am cu cine lasa buburuza.Ma prinde vara cu colacelul Cred ca ma pun la sarit coarda cand doarme ,oare ajuta la ceva
Of si eu am vrut un aparat de aerosoli ,mi-a spus o prietena ca-mi aduce din It.si m-am pricopsit cu un umidificator

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

vad ca nici una din voi nu mi-a raspuns daca bebelusii vostri au vaccinul de la mana rosu . Stefan are o cojita iar cand ii fac baie cade si puroiaza... am intrebat dr.si mi=-a zis " asa e normal, lupta organismul" dar eu nu prea mai cred in ea...
Am vazut in una din pozele copiilor vostri (dar nu mai stiu, parca o fetita) ca avea rosu la vaccin...
Pup

Ramona - mama de bb Stefan - 9 luni

La noi nu se vede deloc, nici macar urma, nu cred ca e bine nici asa!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Helou, fete!
Am draci
A venit socrella in we...si bineinteles ca nu se poate abtine sa nu se bage la alimentatia copilului..imi tot repeta ca un disc stricat ca ai ei prunci la varsta lui Razvan erau satui de mancare de "om mare", "ce minte are si doctorita aia (pediatra) sa ne spuna sa-i dam de mancare fara sare si zahar"
Ca urmare, a facut ea o mancarica de fasole cu smantana (cu SARE) pentru noi, din care i-a dat cateva lingurite si lui Razvan ca doar copilu' saracu' e tot flamand (de parca daca manca fara sare nu se satura sau ce?)...si ce satisfactie pe ea ca a papat copilul!! ...dupa 10 minute, a eliminat-o rapid - apa apa ...i-am zis atunci: acum intelegeti de ce vreau sa respect indicatiile pediatrei???? bineinteles ca ea sustine ca de la 2-3 lingurite nu putea sa faca diaree, ca poate o fi de la suc sucul pe care il bea zilnic ...haha, e tare!
Deci, Olishka, Dyana si alte fete cu soacre zuze (petrean nu mai zic, ca e horror), facem un club?
PS. Maria e superba
Alexandra m-a uimit!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput