Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mababei asa a facut si ioana. si am inceput sa-i dau mancarea mai aromata.
am facut o ciorba de vacuta cu leustean, patrunjel verde si bors pentru toata familia. dupa ce i-am scos ei de-o parte, pt noi am adaugat sare si smantana. a mancat ioana de a spart, iar dupe ce si-a terminat portia pregatita a inceput sa ne spune "a-da-da", sa-i mai dam.

cred ca e timpul sa incerci gusturi si arome noi. chiar si texturi noi (de ex. morcovul pasat la furculita nu blender).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Georgiana, Rivali, Ilinca, Aris, multumesc de ponturi! Eu cumintzica...asteptam sa le vad la TV!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

mababei asa a facut si ioana. si am inceput sa-i dau mancarea mai aromata.
am facut o ciorba de vacuta cu leustean, patrunjel verde si bors pentru toata familia. dupa ce i-am scos ei de-o parte, pt noi am adaugat sare si smantana. a mancat ioana de a spart, iar dupe ce si-a terminat portia pregatita a inceput sa ne spune "a-da-da", sa-i mai dam.

cred ca e timpul sa incerci gusturi si arome noi. chiar si texturi noi (de ex. morcovul pasat la furculita nu blender).

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Mancarea nu o mai blenduiesc de la 9 luni, si a acceptat-o fara probleme. Probabil ca trebuie sa introduc diferite arome ca sa o fac mai apetisanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, ce draguta esti tu, pe toate ne vezi fotomodele! Dar eu una chiar nu-s! Si nici la sala nu merg, nici dieta calumea nu tin Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Fetelor, care vine sa stea cu Eva? Ca noi avem o petrecere diseara si nu avem cu cine sa o lasam Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am mancat de fac poc!!!! am facut pastrav proaspat la teflon cu usturoi..... ce bunatatea a fooooost; evident ca mamaliguta a fost doar pentru cristi... da' cine are nevoie de mamaliga sa strice pestele, nuuuuu????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
am mancat de fac poc!!!! am facut pastrav proaspat la teflon cu usturoi..... ce bunatatea a fooooost; evident ca mamaliguta a fost doar pentru cristi... da' cine are nevoie de mamaliga sa strice pestele, nuuuuu????diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel minune la 9 luniPRIMUL CRACIUNcum am venit pe lume
Sa-ti fie de bine!Mi-ai facut si mie pofta Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
M-am vopsit.
Apoi am fost la restaurant, am mancat niste papanasi uriasi, si apoi am fost la bowling. Eu m-am convins ca daca nu e "grav", sa nu-mi mai fac probleme, si sa astept rabdatoare sa treaca: sotul meu e la criza varstei.
O sa citesc din urma.
Mai vroiam sa va arat ce am facut cu numele Luanei, am si alte culori, vreau sa le printez pe hartie autocolanta sa le lipesc pe usa camerei (sau pe perete). Daca doriti sa spuneti.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Salutare!M-am vopsit. Apoi am fost la restaurant, am mancat niste papanasi uriasi, si apoi am fost la bowling. Eu m-am convins ca daca nu e "grav", sa nu-mi mai fac probleme, si sa astept rabdatoare sa treaca: sotul meu e la criza varstei.O sa citesc din urma.Mai vroiam sa va arat ce am facut cu numele Luanei, am si alte culori, vreau sa le printez pe hartie autocolanta sa le lipesc pe usa camerei (sau pe perete). Daca doriti sa spuneti.www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & VideoLight a candle for Alma
Wowwww, arati fantastic!!! Nu mi te imaginam altfel decat bruneta, dar iti sta superb!!!Cati ani are sotul tau? Ca am o banuiala ca si pe al meu l-a apucat Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

am mancat de fac poc!!!! am facut pastrav proaspat la teflon cu usturoi..... ce bunatatea a fooooost; evident ca mamaliguta a fost doar pentru cristi... da' cine are nevoie de mamaliga sa strice pestele, nuuuuu????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Vaaaai, ce pofta imi facusi! Si acum imi aduc aminte de o ciorbita de pastrav minunata si un pastrav la gratar, papate la o pastravarie in Maramures ( cred ca in localitatea Mara )! Ciorbita a fost iar pastravului la gratar ii port o vie amintire caci nu l-am putut manca ca eram insarcinata in 7 saptamani si mi-era o greata.

Mergi la inceput