LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Clara!

Am vazut pozici cu superlicurici:Mister, Alexia, Tudor
Copii frumosi de Ariya si o mamica !

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN WEEKEND: EVA, EDITH SI RAZVAN!
LA MULTI ANI, CLARA!

Un special pentru Eva. Sa cresti mare fetita frumoasa si sa fii fericita!

Eu am avut un weekend ... dureros! M-a durut fetelor o masea de-mi venea sa ma urc pe pereti. Am luat nu stiu cate medicamente, m-am legat cu un fular, mi-am pus vodka la masea tot ma durea. Azi vad ca sunt ceva- ceva mai bine.

Azi facem si noi Priorixul si Infanrixul, sper sa nu aiba reactii adverse.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani
clara teodora

bebelusi e mult prea devreme pentru olita, ei inca nu sunt pregatiti pt ea, pe la 2 ani, 2 ani si jumatate. trebuie sa stie sa iti zica ce urmeaza sa faca si sa se poata tine pana ii dezbraci si-i pui oe oli. oricum, iarna nu e de inceput cu olita, ca pan dai jos pantaloi, body, pampi ... se fac o gramada de treburi. cel mai bine e vara, ii dai doar u chilotel subtire si un maieu, sa poata sa se dezbrace repede. pana atunci evetual cand face kk ii tot zici uite faci kk, acuma faci kk, asta e kk. sa invete cuvantul si sa-l asocieze cu actiunea puturoasa...

eu nu-l dezvat pe carol de suzi, el oricum si-o ste manevra singur si are nevoie de ea doar la somn. cand o sa mearga la gradi probabil o sa incerc sa-l dezvat de ea ziua (desi nu cred ca o sa-l dau la gradi unde se doarme) si seara se va dezvata el cand va fi pregatit. ca nu e rusine sa fii cu suzi. adica la 18 ani poate e rusinos, pana atunci...

eli intrebai de program. noi pe la 7 cerem laptele de dimineata, 210 ml, apoi doarme pana pe la 9, eventual la 10 cere ceva gustare - o felie de paine cu unt sau gem, un iaurt, un fruct, depinde ce am pregatit, doarme de la 11 la 12, pe la 13,30 pranzul - poate varia si ora si cantitatea, a mancat si 400 de grame de mamaliga cu o branza fagaras, sau un borcan, sau o jumatate de borcan, depinde cum vrea el, pe la 5-6 dupa masa iarasi ceva gustare, o branza fagaras, sau cereale, sau iaurt, sau fruct daca nu a mancat de dimineata fructe, apoi la 9 seara facem baie, bem laptele, si nani.

rox ii dai leibniz fara zahar sau cu zahar? ca aia chiar sunt ok ca pret.

bee - sorry ca nu se simte bine alexia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristi, cu zahar.... adica din cei normali. nu sunt prea dulci dupa parerea mea.
Eli, ce fac piticii??? tu cum esti cu programul, merge?
Raluca, multumim frumos. pupam si noi. sa treaca maseaua aia... mai ia o gura de vodka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeee

eu sunt chiaunaaaaaaaa
nu am dormit mai deloc azi noapte
ca tre sa ii iasa cred ca un canin
desi nu avem decat 4 dinti vad ca in loc sa iasa alt incisiv a iesit sau vrea un canin si a marait toataaaaaaaa noapteaaaaaaa
si dimineata cand sa dormim 2 ore a sunat fixul si ne-a trezit dupa 20 de minuteeeeeeeee
offfffffffff

si acum ea doarmeeeeee
si eu bantui chiaunaaaaaaaa

cu olita nu stiu cum voi proceda
voi incerca sui eu diverse metode
da cred ca e adevarat
si e mai bine vara ca mi s-a explicat ca si reuntarea la pampersi tot vara se face
ca sa nu raceasca bebe
asa ca eu am luat olita si voi incepe incercarile poate prin martie
si sper sa reusim sa renuntam si la pampersi la varaaaaaaaa

am uitat sa va spun ca mi-a cazut antonia din pat dupa ce s-a trezit ca nu mai plange
si acu doarme ziua in patut iar

poate dupa ce o voi intarca va dormi oiar in patutul eiiiiiii

vreau sa zic LA MULTI ANI unui erou pt mineeeeeeeeeee
si anume fratelui meu ADRIAN
care face azi 30 de aniiiiiiiiii
sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere de a lupota in continuare
cu boala sotiei lui
si sa ii tina boala lui deoparteeeeee
TE IUBESC MULT DE TOT FRATELOOOOOOOOOOO

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

cami la multi ani fratelui tau, si multa putere pe mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici

Gata petrecerea,Alecsandra a ales de pe tava,cheile de la masina,ruj,parfum si a 4 oara verigheta...deci o sa fie o domnisoara cocheta,care se va marita repede
In schimb tortul nu a incantato deloc,ma asteptam sa isi bage manutzele,sa linga de pe acolo,nimic frate
Lisaeu am pus pe tava:carte,biblia,ruj,parfum,chei masina,o laveta,verigheta,alte bijuterii,pix,tigari,
cami_antonia,eu i-am facut orezul Alecsandrei cu lapte de vaca(ZUZU),si am incercat si cu dulceata sa ii pun in el,nu i-a placut deloc,nicicum
bebelusi,stiu si eu ca pentru olitza e prea devreme,eu una am incercat,si nu vrea sa stea,asa ca mai astept pana la vara,mai incercam atunci
Selene_Bunny,noi in Timisoara nu avem Carrefour,am auzit si eu ca sun6 lucruri dragutza acolo si destul de acceptabile ca pret,Daria sa poarte hainutzele sanatoasa

Mergi la inceput

cadia - nici eu nu mai prea mixez, doar carnea, ca pe asta altfel o scuipa, cred ca e greu de inghitit. dar ii place foarte tare sa manance cu mna lui, ii pun bucatile de mancare pe tavita la scaun si mananca mult mai bine decat cu lingurita. sau ii place sa muste direct din banana, sa pape portocala sau mandarina felie cu felie din mana lui - ar fi frumos daca nu ar strange-o prima data sa imi umple covorul cu suc, dar... oricum nu-mi place asa tare covorul asta.

bebelusi - de creier nu stiu, eu personal nu am mancat ever asa ceva

orez cu lapte i-am facut o singura data, daca fierbi bine orezul nu mai trebuie mixat, eu l-am facut cu lapte normal din cutie. da l-a scuipat, asa ca nu m-am mai obosit.

noi la carol nu i-am taiat nici motul, nici nu am facut cu tava. se distra prea bine piciul cu copiii si oamenii, a fost mai distractiv sa-si infiga bine mana in tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LA MULTI ANI,copilasilor care au facut anuisorul!Eu nu am timp deloc sa inteu...aseara am trimis niste poze pe mailul comun,sa vedeti si voi boierul
Bebelusi,Anna,multumesc!poza aia cu mine e de Rev...Am vrut sa vedeti si voi ca mi-am revenit cu greutatea,am 68kg...si mananc,dar nu am timp sa stau...am ajuns ca in timp ce-i fac baie lui Miguel,sa fac la mate cu Annamaria...aseara ,dupa ce l-am culcat pe tanar,am facut chimie cu fi-miu...stiti cum sunt?ruptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Lui Miguel i-am facut Infanrix si Priorix miercuri,nu a facut febra,a doua zi a fost urlator si agitat de m-am dat cu capul de pereti...il chinuie al naibii maselele!sunt disperata!are gingiile ca boabele de mazare si urla,musca,isi face controlul singur la amigdale cu degetele!!!vai de capul lui!
Am vazut pe diagonala ca Aidan e cu pneumo!Miere ,putere!
Bebelusi e prea devreme pt olita,crede-ma...eu i-am executat pe toti la 18 luni si am rezolvat-o repede....asa o sa fac si cu boierul...
Eu sper sa mai pot intra....
LA MULTI ANI inca o data tuturor copilasilor,ma gandesc la toate si va pup!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

miere santate! offf, saracutul Aidan cat a tras! Ce bine ca vine mama ta la voi.
Succes cu bona!

cami si noi (eu cu Ioana) ne-am uitat la patinaj. Eu sunt topita dupa patinaj artistic.

eli bine ai revenit!
Programul Nadiei e asa:
-dimineata se scoala pe la 6,3- - 7 si bea cam 230 ml lapte;
- pe la 9-9,30 se culca si doarme vreo ora;
- la 10,30 -11 mananca fructe in diferite combinatii cu branza de vaci sau biscuiti;
- pana pe la 1,3- - 2 se joaca
- la 2 mananca masa de pranz compusa din supa + pure (legume in diferite combinatii cu carne, peste sau ou sau orez cu peste);
- se culca pe la 3 si doarme pana la 5
- la 5 mananca un iaurt;
- se joaca pana pe la 7,30 cand facem baita;
- la 8 mananca lapte cu cereale (cam 250 ml);
- la 8,30 se culca

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput