LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cristi ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

crisspy ti-am trimis, o sa trimit cartea si pe mailul comun, sa fie la indemana tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami La multi ani pentru fratele tau!

Si eu cred ca nu e un moment bun pentru olita. 1. Sunt mult prea mici si 2. e mult prea frig.

Eu voi incerca la vara, sper sa am acelasi succes pe care l-am avut si cu Ioana.
cristi dupa 1 an jumate inteleg; eu Ioanei i-am scos pampersul la 1 an si 8 luni si s-a dezvatat in nici 2 saptamani dupa care nu am mai avut nici un accident cu kk si doar vreo 3 cu pipi cand a fost racita si nu a putut sa se tina.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty - eu zic din ce am citit prin carti, e drept ca nu romanesti, dar presupun ca se poate si la un an si jumatate, depinde de copil. ideea ar fi sa inteleaga ce vrem de la el si ce rost are.

acuma depinde si la fiecare cum sta si financiar - pt unii e mai simplu sa cumpere pampers, pt altii e destul de greu cu banii si atunci introduc olita. si si de cand merge la gradinita - ca trebuie sa invete inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

E si Paul cu diaree de ieri, deci nu a scapat de gastroenterocolita (aici e epidemie f mare, chiar si la adulti)...m-a sunat bona azi disperata ca nu mai stie ce sa faca cu el dupa 3 scaune lichide si 3 dusuri, ca nu mai are nici haine de schimb......

Asa ca fuga la farmacie, luat medicamente (Tiorfan, Smecta, Adiaril si Paracetamol), fuga acasa, luat hainitze 3 schimburi......fuga la bona...cand am plecat s-a pus pe urlat, ca nu e obisnuit sa ma vada la pranz si sa plec fara el...inapoi la serviciu...

Pupici la toata lumea si mai ales la bolnaviorii nostri!

PS Io sunt anti olita inaintea varstei de 18 - 24 luni, cand copilul poate sa priceapa ce anume vrem de la el si de ce:)Trebuie sa mai studiez subiectul, da inca nu am avut timp:) Cert e ca e o perioada delicata, in care o abordare gresita poate lasa urmari pe plan psihologic......gen nu e voie sa radem de ei, sau sa spunem in public ca bebe face inca pe el si nu la olita....si sa nu uitam ca a face pisi si caca nu e un lucru rusinos, nici murdar, ci e ceva normal, iar organele genitale nu trebuiesc ridiculizate etc etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in subiectul olita eu sunt de acord cu Crina. inainte de 2 ani nu o sa incerc. si as mai zice ca (si :) ) in cazul asta fetele sunt mai rapide. cu Pat am incercat inainte de 2 ani si nu am avut nicio sansa. nu zicea nimic, nu il deranja "traistuta", nu nimic. la 2 ani jumatate in schimb.. s-a dezvatat in 4 zile. fara niciun accident. in 2 saptamani scapasem si noaptea de pampers. asa ca depinde doar de copil, cand e pregatit sa spuna si sa constientizeze.
Crina, sanatate multa lui Paul, imi pare rau ca nu ati scapat de enterocolita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

si eu mi-a propus ca de la vara sa incerc cu olita, ca sa am cu cine ma intelege
bine...mie deja mi se pare mare, o fi si de la schimbarea de look, (apropos, poze de la mot pe gmail), si deja nu prea-i mai zic Alexutu ci direct Alex, sau Alix, am vazut ca raspunde mai degraba la numele de Alix, decat Alex. stiu ca nu e bine sa-i spui pe mai multe nume, dar, oricum tata ii zice Costica , zice ca ma oftica pe mine
De "mare" ce e, a uitat sa vorbeasca, cred ca o data cu motul i-a taiat nasul si limba.....nu mai zice nici "mama" nici "tata", doar "dai-dai", cand vrea ceva
Toate ca toate, dar eu cu somnul am dat-o-n bara rau de tot iar vrea leganat, l-am lasat sa planga si o jum de ora, eu stand langa el, si pana nu l-am pus un pic pe picioare nu a tacut si a adormit aproape instantaneu

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Salutare fetelor!

Noi mai greu cu scrisul, dar de citit va citim, cand si cum apucam. Sa stiti ca ne gandim cu drag la voi.

Multa sanatate bolnaviorilor! Aidan, ca prea multe a tras mititelul. Miere sanatate si putere multa.

La multi ani celor care au implinit un anisor!

Lucas
Carla Ioana
Hera Sofia
Andreea Paula
Alexia
Alexandru
Stefan
Isabella
Andrew
Alexandra
Eva
Edith
Razvan
Clara Theodora

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi. Sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!

La multi ani! si celor care au implinit lunite!

Paul, Maya, Mara, Caterina, Ainoa, Fabian , Teodor, Horia
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

La multi ani! si mamicilor care s-au sarbatorit!

Szmonic, viorella, Carmen Marieta, crysyana, BillyBilly, Lilistroe22,
Andre_ea, lavini. Sa fiti sanatoase si sa va bucuratii de puii vostri.

Am admirat si pozele si filmuletele cu licuricii nostri frumosi.

Acu despre noi. Karina merge singurica de pe la 11 luni, am avut si mici/mari probleme de sanatate, peste care am trecut, de aici si lipsa mea...De papat papa, dar cate putin, ii place sa guste din mancarea noastra, pare sa fie muuuult mai buna ca a ei , creste fata, creste...
La taiatul motului a ales de pe tava: icoana, cheile de la masina si cartea (Manual de stil) . A fost o petrecere frumoasa si ne-am simtit bine cu totii.
Am vrut sa-i schimb laptele (de la Humana 3 sa trecem pe Milupa junior), dar ea nu prea a fost de acord si a avut o reactie destul de nasoala la el, manca din ce in ce mai putin, scaune proaste, varsaturi, asa ca am revenit la Humana si se simte mult mai bine.
In rest e vioaie, se joaca, se urca in picioare pe scaun si pe pat, merge in picioare pe pat si incearca sa sara, nu sta locului o clipa, locul sau preferat e in bucatarie, la sertare (Iulia am vazut ca si Carlei ii place ) sau in baie, trage hainele din dulap si le plimba prin casa, ii plac cartile (avem colectia Disney de la adevarul) si copie tot ce face Daria

Va pup ca m-am intins....

Incarc cateva poze si revin.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

ttenzika, dar ai Auchan. Unde trebuie sa gasesti hainute de copii excelente, In Extenso si Cactus Clone, body-urile In Extenso bat ca pret Tex-ul. Calitatea este foarte buna, crede-ma, tot de acolo i-am luat Dariei pana am stat in Cluj.

Cred ca a intrat si gama In Extenso / Cactus Clone (firma importatoare este MGV Foreign Acquisitions) pe reduceri...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Aaaaa...cu olita nu ma stresez, cu Daria am tot incercat de pe la 1 an si ceva, fara succes insa, asa ca abia la 2 ani si 3 luni am scapat de pampers, si inca fff repede, a fost de ajuns ca ea sa-si doreasca sa faca la olita si de atunci nu mai am treaba cu ea, acu face direct la WC si se trezeste si noaptea sa mearga la baie. La Karina cel mai probabil vom incerca la vara. Asa de poza am pus-o si noi pe olita , dar doar atat.

Asa cum spune si Cristi, trebuie sa-i repeti cand ii schimbi pampersul ce a facut, sa-i arati, sa-l intrebi daca si ce a facut, ca sa isi dea seama si sa invete ce fac.

Felicitari celor care fac deja la olita.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput