LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

flavi nu a folosit niciodata olita pentru ca am trecut-o la toaleta din baie, folosind un reductor.succes total.aveam imagini in cap cu bagatul mainii in olita,rasturnatul ei,pusul in cap.asa ca,direct in baie.la 2 ani si doua luni folosea toaleta doar ptr pp, kk la pampers,ca se inhiba,la 2 ani si jumatate am renuntat definitiv la pampers si nu am avut niciun accident, fie zi sau noapte.clar,fiind mai mari inteleg ce astepti de la ei.fara stres din nici o parte.a fost mai usor decat ma asteptam,desi am mai cotizat ceva la pampers.

andrei mananca tot, daca are taiata mancarea cubulete.

cami,lma!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Micola eu l-am vazut pe Alix tuns, ii sta ff bine. Intr-adevar acu are fata de baietel

L-am vazut si pe Lachlan cu ochii lui albastri Superb Mister Mister. Dark

Am vazut si minunile Ariyei, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Si tu ai o siluetaaa...

Am vazut si pe delicata de Alexia, superba printesa si mi se pare asa lungutza...

L-am vazut si pe pisoi cu parul mai lung ca al mamicii lui. Si baietii lui Rein, micuta Caterina, zambaretul Paul, papusiccile Maria si Eliza...toti unul si unul...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Cami LMA fratelui tau, numai sanatate si multa putere.

Naty condoleante, imi pare rau pt voi. Dzeu sa-l odihneasca in pace pe unchiul tau.
fetele frumoase. FFF frumoase pozele de la turta Nadiei.

Alina1976 ce mai faci? Cum mai sunteti? Ce fac fetele?

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Am vazut pozici care mai de care: Alexia cea eleganta (ma baga in boale rochitele ei!), Alex baiat mare, minunile Aryiei (si sexy-mama), Karina cea mare (Ada ai slabit si-ti sta f. bine cu par scurt!), Lachlan-artistul si pisoiul lui Daiopri cu mama lui cea zambareata.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Ada, ce-a avut Karina, varicela cumva, acum am vazut pozele cu bubite pe fata?

Poze...

Mergi la inceput

Rox, asa deci, pe frate-su il chinuie domnisoara, daca are pe cine...Cu suzeta zic eu ca stam bine multumim de intrebare. Au trecut 3 zile fara suzeta, nu mi-a cerut-o si adoarme din ce in ce mai repede fara ea. Peste vreo luna vom face o calatorie de vreo 6 ore cu masina, sa vad cum va fi, dar anticipez ca n-o sa fie probleme.

Cadia, nu prea am ce ponturi sa-ti vand, ca si Clara, pitica mea folosea suzeta doar pentru somn. Noaptea cand mai mergeam pe la ea, de multe ori n-o mai avea in gura si nu parea deranjata, asa ca m-am gandit ca poate si fara ea si m-am hotarat sa nu i-o mai dau la somnurile din timpul zilei. Dar pentru ca ziua s-a comportat bine fara ea, nu i-am mai dat-o nici seara. A inceput mai mult ca un experiment, sa vad cum stau lucrurile si vad ca a functionat deocamdata. Carla e si bunutza, nu e deloc maraita, de-aia nici nu mi-a fost groaza sa incerc. Unde mai pui ca i-au iesit si doi dinti in perioada asta si nici macar nu s-a trezit deloc noaptea. Eu cred ca e mai greu sa-i dezveti cand sunt mai mari, ca se ataseaza tot mai mult de ea, dar e doar parerea mea, nu dati cu pietre, fiecare face cum considera.

Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ada, bine ai revenit. sunt bine mandrele acum, da?
am apucat sa pun si eu pozele de sambata: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Ianuarie2010#
Cami, la multi ani fratelui tau!
ma duc ca poate intre bucatarie si pitici apuc sa vad si ceva poze.
seara buna!

Mergi la inceput

Ce zambet bonomel are Eva, zau n-as zice ca poate fi rea(poate are bune maniere in societate...). Vad ca a stat tare cuminte la taiat motul, Carla ar fi fost tot cu mana-n cap, nu suporta sa-i pun nik in par.

Poze...

Mergi la inceput

Roxana superba mandra ta O adevarata domnisoara. Acu suntem bine, multumim Tortul fff inspirat... Simpatic Patrick cum se uita el la codourile Evei poate, poate e si pt el ceva

Iulia nu a avut varicela Karina, acolo era piscata de tantari Daria insa a avut cand avea 9 luni, a luat de la tat-su, chin tare atunci...Acu a avut febra mare, urmata de raguseala, dinti...are 5 dinti, o bucatica de premolar si sta sa iasa si al doilea...si toata gingia e numai damburi... Carla cea ochioasa, vesela si cuminte.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Multumesc Iulia pt complimente Am slabit, asa e, am ajuns la 70-71 kg, dar as mai vrea sa dau fos vreo 5 kg M-am tuns, ca imi cadea parul ingrozitor

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput