LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

O, biata Karina, atatea si pe capul ei. Multa sanatate!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

O, biata Karina, atatea si pe capul ei. Multa sanatate!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Multumim!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eveniment, Daria a mancat o jumatate de morcov crud, doua cupe de Nestle cu fructe, o jumatate de banana, niste paine, vreo doi biscuiti, doi cartofi prajiti si vreo 6 lingurite de supa de linte... Nu deodata, dar tot eveniment este... A baut si suc de portocale...

Trimit niste poze pe mailul comun, dar sunt mici, facute cu telefonul, aparatul nostru foto s-a stricat...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris
Cu suzeta zic eu ca stam bine multumim de intrebare. Au trecut 3 zile fara suzeta, nu mi-a cerut-o si adoarme din ce in ce mai repede fara ea.

oooo, felicitari!!! dezvatare usoara in continuare atunci!
nu prea stia ea ce se intampla cand au operat taierea . si eu m-am mirat ca a stat asa cuminte. dar vorba ta, ea e altfel in societate
Ada ahahahaha ai observat de ce am pus poza aia . iti dai seama ca a dat tarcoale o ora pe la cadouri ca avea si el doua acolo. pana la urma le-au operat!!
ma duc sa stau si eu 5 minute ca de abia am terminat acum in bucatarie.
Irina, vino cu vesti despre Aidan te rog!
schimbul III la apel cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Salutari si de la noi
inca nu am vazut poezele de pe email dar acum ca am culcat-o pe Anusca,am sa ma relaxez...in schimb am admirat-o pe Eva...am doua poze prefera:
http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Ianuarie2010#5430708337177251058 unde se uita mama de se topeste dupa ea
si asta cu Pat si bunicu(cred):
http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Ianuarie2010#5430708709746580130

Selene,felicitari pt performantele Dariei.
Ada,ne-a fost dor de tine
ma duc la poze,revin.

MIERE,cum sunteti dragilor....sanatate

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Lisa si Anei de la fete.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ada, bine ai revenit, am observat si eu schimbarea, bravo tie.

Am vazut o pe Eva, e o dulceata, si ce cuminte a mai stat...

Noi am venit de la control de la doctor, i-am aratat analizele care au iesit toate bune (coprocultura, ceva sa vada daca are candida, exudat...etc) si ce am notat eu zilnic cat de grav arata funduletul lui, si a ajuns la concluzia ca e alergic la ceva. Acum incercam sa aflam la ce. Trecem pe lapte fara lactoza, pentru putin timp, nu mai papam citrice, smantana, albus oricum nu mancam, peste, kiwi oricum nu mancam....si inca cateva. Ii dau din nou cu elocom si ii dau ceva naturist ANTIALERGIC se cheama. Peste 2 saptamani mergem la control

Va las acum ca profit si eu de Vlad ca doarme sa mai fac niste bijuuri, ca nu pot deloc cand sta pe langa mine.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Roxana stiu cum e cu fratii mai mari, asa face si a mea si are numai 2 ani si 5 luni, dar tre sa vada ea ce a primit Si ma si intreaba "Unde-i codoiu meu?"

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Comentarii la poze de pe gmail in functie de vizionarea lor:
Alexia de Bee: ma topesc de fiecare data cand o vad,eu pe Ansuca o vad cea mai frumoasa...dar mor de dragul Alexiei cand o vad

Mister Mister...pletuta lui mami...te face de-al nostru rockist

Ada,fetele tale m-au dat gata,ce imi palc carliontii lor. si ce mult se iubesc ele...de abia astept sa mai am si eu un bebe. ce ai facut de ai slabit atat...eu ma tot lupt cu kilele
Dariuta...ce frumos se joaca ea in baita... si ce seamana cu tati...si noi vrem calut cum are Daiuta

gata...am terminat ...m-am indragostit.
CUSCRA... vreau poze cu Razviiii ca tare dor imi e de el

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Lisa la inceput am tinut 2 sapt din dieta South Beach (faza I), de am slabit vreo 6 kg, iar apoi am mai dat vreo 4-5 kg cand am avut fetele bolnave , spitalizare cu Daria, apoi candidoza intestinala a Karinei... Toata lumea ma intreaba ce am facut de am slabit atat

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput