LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bebelusi . Nu a trecut cu nimik iritatie lui Vlad? Noi am avut o candidoza si Karina s-a iritat fff tare, aveam impresia ca nu o sa mai treaca niciodata. Am incercat tot felul de creme, pana la urma am scapat cu spalat funduletul cu apa si sampon Sanosan, uscat, dat cu Sudocrem, si am mai avut dat de dr pediatru un preparat in farmacie. Daca te intereseaza iti dau reteta lui. Sanatate!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lisa multumesc. da, Patrick e cu bunicul, tatal lui Mugur acolo.
Ada ahahaha bine ca nu e Pat singurul disperat dupa cadourile sora-sii....
gata, ma duc sa vad si eu un film.
sa aveti o noapte linistita iar schimbul III o zi buna de tot!

Mergi la inceput

Selene ma bucur ca isi revine Daria cu mancatul. Tot asa s-o tina.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Deci cand iti e bine nu ai sanse sa slabesti?? hmmm...asta e...sa se multumesc sotul asa...ca eu una de cioco nu ma despart...oare este ceva dieta care sa ma lase sa pap dulciuri???

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Deci cand iti e bine nu ai sanse sa slabesti?? hmmm...asta e...sa se multumesc sotul asa...ca eu una de cioco nu ma despart...oare este ceva dieta care sa ma lase sa pap dulciuri???

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Ana in concurs!

nu cred ca e vreo dieta care sa te lase sa papi dulciuri. Aceasi problema o am si eu acum, nu pot fara dulciuri, incerc sa ma abtin cat pot...

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna fetelor!

La multi ani Clara Theodora de Spic! Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii mereu bucuria parintilor tai!

Reusesc si eu sa va scriu dupa cateva zile in care am intrat pe fuga si am citit doar. acum profit ca nu e Ioana acasa, iar pe Filip il culca tati.
Am vazut poze cu copii minunati

Dariuta e din ce in ce mai frumoasa! Si ce haioasa e in cadita preocupata de jucarii :))

Alexia, o finuta si are niste ochi, mama-mama!

De Mister, ce sa mai zic...e un dragalas. si seamana cu mami tare

Aryia, cand iti vad copiii, ma topesc! Sunt frumosi tare toti 3. Trebuie sa fii foarte fericita cu asa comori.Am remarcat ciorapeii care zac pe covor...langa copil....:))...exact asa e si la noi..

Ada si tu ai niste fete atat de dulci...Nu stii la care sa te uiti mai intai

Alexutu ce frumos esti Tunsulici! Mai, dar el chiar a avut mot, nu ca altii carora nu o sa aiba nasa ce sa le taie

Pozele cu Eva la mot le-am vazut primele si uite ca m-a apucat plansul...Eva, esti o frumusete, iar Pat e de vis..si ce i-a asortat mami tinuta cu culoarea ochilor

Ada, prin cate ai mai trecut si tu...bine ca sunteti sanatosi acum!

Miere, sunteti bine? Multe a mai adunat si Aidan, micutul, noroc ca e un baietel puternic

Noua ne ies dintii, ca e nenorocire, isi baga mainile pana in gat, azi n-a vrut sa doarma decat 20 min in timpul zilei, nici de mancat n-a prea mancat. Tot muci, tot tuse....mai avem putin si facem 2 luni de cand suntem asa....cedez psihic. Toata lumea se imbolnaveste, trage o perioada si apoi se insanatoseste...numai noi ducem racelile cu lunile...am inceput sa cred ca nu sunt in stare sa le fac fata desi respect intocmai tratamentele....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

mancare chinezeasca are Anusca azi,mai exact:orez su vegetale si cu pui

Cami,feliciatri mama pentru Antonia papacioasa,ptiu ptiu sa nu o deochi. Mama lui de canin...sa iasa odata sa treaca

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Anuc sanatate multa va doresc. Am avut si noi asa o perioada, care a inceput prin septembrie si s-a terminat, zic eu acu vreo 2 sapt.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79
CUSCRA... vreau poze cu Razviiii ca tare dor imi e de el

Cuscra nu am facut asa multe poze si acu' imi pare rau ca mooor de dorul lui ...

http://picasaweb.google.ro/cristina.pereteanu/Razvi11Luni#5429857154055617490

fetele cucuiete

Mergi la inceput

da eu pozele cu Aryia de ce nu le gasesc??? oof...de chioara ce sunt

Ana in concurs!

Mergi la inceput