LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

wwwaaaaawwww Crisspy ce scump e Razvi si ce burtica si falcute are... Si ce bine va sta la amandoi cu motz

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna fetelor,

In sfarsit am revenit la serviciu si am putin mai mult timp liber acum. Noi am avut sambata petrecerea de mot, si sapt trecuta joi si vineri mi-am luat liber sa ma ocup de pregatiri. Am avut 20 de fam invitate, cu bunici/copii, casa a fost plina. A fost f frumos, am petrecut pana tarziu, Andy nu a dormit deloc pana nu a plecat toata lumea, pe la 1. Cand plecau musafirii mergea la usa si zicea pa-pa la fiecare . Dupa ce a plecat toata lumea, l-am pus in patut si a adormit instant, pana atunci mai incercasem, dar nimic, urlete, vroia la lume, nu la el in camera. E clar ca ii place aglomeratia. De pe tava a ales asa: surubelnita, minge golf, telefon, pix si pasta de dinti A primit o multime de cadouri ca nici nu mai stim pe unde sa-i punem jucariile, si noi aveam casa maare. Si nici macar nu se omoara dupa jucarii, favoritele lui sunt pixurile si creioanele, daca are unul nu-i mai trebuie nimic.

Azi dimineata am fost si la controlul de 1an, iar i-a iesit ca e inalt si slab, dupa graficele lor e la 90-97% la inaltime, 25-50% la greutate. Dar suntem multumiti asa, ca isi pastreaza curba de crestere, tot timpul a fost la categoria slab si lung

Am facut si toate vaccinurile, MRM si varicela, ne-a zis ca acum imediat nu trebuie sa fie efecte secundare, dar sa-l urmarim intre 7-12 zile dupa vaccin de febra sau poate bubite pe corp. Cel de varicela poate avea efecte si la o luna dupa. Dar speram sa nu fie cazul.

Asa ca l-am lasat cu bunica si m-am intors la serviciu, finally, abia asteptam, sincer e muuult mai usor la serviciu decat acasa

Nu am reusit sa citesc nimic, dar acum ca am timp, ma uit in urma si revin. Sper sa fi fost numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Clara Teodora!!!!
Sanatate la puii bolnavi Aidan, Alexia,Paul .

Arya, ce marisor e Miguel si seamana bine cu tati .
Anna, ce zapada la voi acolo, Vladut tare incantat de ea .
Roxy, super petrecere, Eva cumintica si m-am distrat de poza in care nasul tine motul Evei in mana .

Noi la olita incepem dupa un an jumate, nu prea m-am stresat cu treaba asta, nu am de ce sa ma grabesc pentru ca asa cum spune si Pyc grabitul poate avea urmari pe plan psihologic.
La suzeta a renuntat de la 3 luni, nu a mai vrut-o pur si simplu, deci asta nu e un stres pentru mine acum .
In schimb sunt stresata cu programul ei de somn, in fiecare zi are ore diferite si seara se culca foarte tarziu,ieri afost apogeul, ora 1.30 .Pe deasupra o supara si dintii, plange noaptea in somn si se foieste in pat.Stiu ca este doar o perioada care va trece, dar totusi te aduce cateoadata la capatul rabdarii .

Cristi2003, cum te mai simti, esti mai bine???

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ada, dulci foc fetele tale,ma incanta de cate ori le vad si tu arati suuuupeeeerrrr .
Anca,bravo pentru alegerile lui Andy si sa treceti cu bine peste reactiile vaccinului.Asteptam pozici.
Iulia, se pare ca sunteti pe drumul cel bun cu dezvatul de suzeta.Multa bafta in continuare .
L-am vazut si pe Mister cel frumos si pletos , Dark, va ganditi sa-l tundeti???

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI CLARA!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Multumim frumos pentru aprecierile la pozici si complimentele adresate lu' Mister al nostru. Daca il tundem? Pai l-am tuns In ultima poza,aia in care reusise sa isi faca de lucru cu dansele "nappy bags" (numa' vreo 250 de bucati) e deja tuns. Nu tare scurt ca noi suntem "fani pletuta" (tati si-a taiat pleata in septembrie, asta dupa 17 ani de "par lung" ) dar am fost la un salon de tuns parul la copilasi si i-am luat un pic din parut. Ca-i intra deja in ochi si-l deranja.

Ada, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine cu toatele. Si bien-sur felicitari pentru kilele pierdute Eu inca ma lupt cu ale mele (deocamdata fara succes)

Anca, pai voi ati avut ceva chef si lume multa! Mi-l imaginez pe Andy gazda buna facand cu manuta la toti musafirii lui

Mi-s "cam" obosita ca luni e zi grea la banca iar jupan Mister cel (newly) plimbaret m-a luat de hodinita.

Olita. Aici se recomanda sa incepem cu "potty training-ul" cam de pela 18-24 luni... sa stie copilulce se intampla, ce i se cere, cand il scapa, cum e sa se tina, ce e cu senzatia de ud etc. Deci o sa vedem ce facem cu olita (desi eu cred ca o sa incerc sa il invat pe Mister direct cu toaleta/reductor) asa...cam de pe la sfarsitul verii Daca nu chiar mai incolo.

Miere, cum se simte Aidan? Sper ca e mai bine!

Roxana, Eva e o scumpa si Pat ... wow Ce baiat frumos!

Cami, LA MULTI ANI fratelui tau!

Azi e o zi in care si noi il sarbatorim pe tata! LA MULTI ANI TATI! [abia astept sa vina iunie sa imi vizitez parintii. Vorbim mult pe internet/telefon dar ... nu e acelasi lucru...]

Fug ca iarasi mestereste Mister ceva la noi in dormitor

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, multumim mult pentru aprecieri. Toti copiii sunt frumosi tare tare.

Lisa, mutumim...Pai eu tot timpul am zis ca Alexia e ca Anushca, ambele blondute.

Iulia, rochita, coiful cu pene si fetita de pe tort de la turta Alexiei sunt din SUA, primite de la strabunica si matusi. Familia sotului meu este in SUA de peste 28 ani, doar soacra mea a ramas aici. Cred ca vom merge si noi in mai-iunie pt ca bunica sotului e f batrana si ar mai vrea sa o vada o data si pe soacra mea si pe nepot. Daca vrei, iti zic ce firma este rochita.

Eram curioasa sa vad ce mai face Aidan. Sper sa fie mai bine.

Dark
, La Multi Ani pt tata!

Bebelusi, bine ca au iesit bine analizele. O sa vezi tu exact la ce este alergic.

Vroiam sa mai zic ceva, dar vad ca nu adoarme fata. Ma duc sa o schimb pe mama, poate eu am mai mult succes.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bee ce bine ca o ai pe mama ta langa tine ... esti o fericita

lisa ... ssa nu deochi fata cumvaaaaaaaaaa ... da mancam .... acu vad ca ii ies doi dinti nu doar unul .... si sus si jos si e tare maraita .... in seara asta i-a pus putin nurofen in lapte sa o mai lase durerea ....

crisspy am vazut razvanel grasunel si frumuselllll

roxana frumoase poze

multumesc tuturor care mi-ati urat lma pt fratele meu

am fugit sa apuc sa dorm si eu putin ca iar incepe nebunia si daca nu dorm nici seara asta e greuuuuuuu

ada, anca bine ati revenit

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, sanatate multa lui Aidan! Vad ca ati avut multe de tras, o sa fie mai bine cu bona si apoi bunica. Ma bucur ca incepe sa se simta mai bine!

Dark, am vazut pozele cu Mister, mi-a placut mult aia cu el intre pungi , a avut de lucru acolo nu gluma!

roxana, am vazut pozele de la mot, Eva e f draguta si mi-a placut f mult cum era imbracat Patrick, ii scoate ochii in evidenta f bine!

Am vazut si restul de poze, toti bebeii sunt draguti, i-am admirat pe Daria, Razvi, copiii Aryiei, Alexutu, Alexia, fetele Adei, pisoiul lui Daiopri!!

Sper sa gasesc timp sa pun si eu pozele de la mot cat de curand, inca n-am apucat nici sa le vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Da, Bee, zi-mi firma! Unde in SUA sunt rudele?

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pupam cu drag!

La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi! sanatate celor bolnaviori! Miere, vino cu vesti! IrinaC, cum se simte Andrei?

Roxanaz, sa traiesti 1000 de ani fara RK! IrinaC, la fel! da, a functionat pastileala combinata in sensul k nu am tzinut-o langa cu durerea de "vid de masea", m-a mai durut dar doar in anumite momente. Sunt pe cale de vindecare.

Naty, da, cu tata a fost shocant. Mi-am revenit cam dupa 1/2 de an, adevarul e k nici nu l-am jelit cum trebuie k nu mi-am permis, a trebuit sa fiu aia tare k sa ii sustin pe mama si pe fratele meu (18 ani la vreme aceea, primul an de facultate, in vara lui 2004 abia isi daduse bacacaureatul). OTOH, vad k ai avut si tu meci cu o maselutza in we, de ce nu te-ai dus la stoma de urgenta vis-a-vis de Lutherana? (parca acolo era)

Anna, mi-am facut din nou 1 mil de nervi uitandu-ma peste pozele si filmuletzele de la turta. F putine, urate, intunecate. Pur si simplu nu am ce sa arat.E ingrozitor. Culmea, ce a iesit cat-de-cat luminos au fost cele 2 poze facute cu masa inainte sa vina musafirii. Nush de ce, insa atat botezul cat si turta au mers in asa mod incat nu am avut nici pe departe acea stare de bine despre care povestesc cele mai multe dintre voi. Si pt, k am senzatia k nu am fost destul de explicita, precizez ca, din cauza unui concurs extrem de nefericit de imprejurari, botezul Elizei a fost strict ceremonia de la biserica. Atat. Doar a doua zi am iesit pt cca 2 ore la o terasa din apropiere cu nasii, maica-mea si mama lui Marian dupa care am venit acasa, i-a facut nasa baitza aia traditionala intr-o viteza, am mai facut 2-3 poze si gata. Nu stiu de ce, insa pana acum, in materie de petreceri, totul ne-a mers cum nu se poate mai prost.

Editez, k era cat pe ce sa uit: va spuneam k vineri s-a trezit Eliza din somnul de pranz plangand tare-tare. Well, sambata dimineatza blink! al saptelea dinte.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput