LMA licurici ian -feb2009(82)
Raspunsuri - Pagina 14
yashy spune:
Salutare tuturor... long time...
LA MULTI ANI
cu sanatate si bucurii la toti licuricii care au implinit anisorul!!

Miere, sanatate lui Aidan! Imi pare rau ca a trebuit sa colecteze tot ce-i rau de pe la gradinita aia...
Multa putere lui Aidan, dar si voua parintilor!
IrinaC, am citit si despre papacios... Acum cum se mai simte? Multa sanatate!! Sper ca tu esti mai relaxata acum...

Cristi, sper ca si tu esti mai relaxata acum! tu si numai tu esti cea mai buna mamica pt flacaul tau!
Am vazut muuuuuulte pozici pe mail... imi e atat de greu sa nominalizez... Toti licuricii sunt extrordinar de frumosi!! Sa dea DD sanatate la toti!!
Cami, La multi ani fratelui tau!
yashy spune:
Eli, bine te-am revazut(recitit)
! La Multi Ani pt frumoasa Florence! Nu dai si niste poze??
Luis are un program cu totul diferit... oare am gresit?
Se trezeste in jur de 7,
la 8 mananca iaurt cu fructe si cereale sau biscuiti +titi
doarme(dormim
) de pe la 9 la 11jum-12.
Pe la 12 jum masa de pranz +titi
de la 2 o ora de somnic
pe la 4 titi si niste biscuiti
7 masa de seara
9-9jum 240ml lapte
9jum-7 somn intrerupt de zeci de ori si linistit cu titi...
Astept sugestii... ar trebui sa ii dau masa de diminea mai tarziu?
lisa79 spune:
dau drumul la Dc,ce imi vad ochii???
yashy....da-mi voi sa iti spun bine ai revenit...bai scot biciul de mai lipsiti atat(fetele din japonia)...ia da repejor poze ca mor de curiozitate sa vad cat de mari au crescut baietii tai...ahh si ce frumusei sunt si tu ii tii ascunsi.
merg si eu la somn...ca imi pica ochii. o zi buna schimbul 1
Ana in concurs!
yashy spune:
Lisa, merit si bici si par si toate celea...
Lenea e cucoana mare!!
Citesc dar greu mi se lipesc dejtili de tastatura...![]()
roxanaz spune:
neata dragutelor!
Azi e deja mai cald, doar -16 grade ![]()
la multi ani Robert!!!! sa fii sanatos, norocos, fericit!! la multi ani si pentru Ana si Ioana! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Tot muci, tot tuse....mai avem putin si facem 2 luni de cand suntem asa....cedez psihic. |
sarut mana de compliment
. nu cumva la Filip e vorba de imunizarea de la Ana? ea tot asa e in ultimele luni? in primavara asa a fost si Eva, vreo 6 saptamani. le tot aducea Pat de la gradi, dar la el fara mari urmari.... apoi s-au linistit. sau o fi ceva alergic....?Anca_ tare Andy cu pasta de dinti!!
Cris, eu zic totusi ca de la dinti adoarme Daria asa tarziu... cu putin tylenol inainte de culcare nu merge?
Andra la multi ani pentru tatal tau, sa fie sanatos!

Ira ce bine imi pare ca a mers ketoprofenul
. stiu eu ce zic.... Adinaaa!!! ce mai faceti? ce zic bajetzii?? de un secol nu te-am mai "vazut"
vorba Lisei, functioneaza biciul ala.... Miere, cum steti????
hai sa fiti cuminti, revin!
anna-mama spune:
La multi ani, Robert, Ana si Ioana! Sa aveti o viata minunata si sa va dea Dumnezeu multa sanatate
La multi ani, Maya!
Ira, nu te necaji, important e ca fata e sanatoasa si voi sunteti bine, nu petrecerile 
Rox, am vazut-o pe Eva, e o frumusete si tare cumintica 
Ada, chiar ma gandeam la tine ca nu mai scrisesei, tu mami curajoasa cu doi pui mici si frumosi
Am vazut fetele in poza, 2 ingerasi 
Va
pe toate
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
anna-mama spune:
Yashy, bine ai revenit
, trimit
la cavalerii tai
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
koruccia spune:
Buna mamici si licurici
Am revenit si noi din excursia in Romania, incredibil ce frig a fost...All in all a fost ok, doar ca ne-am intors cu Caterina racita, sper sa ramanem doar cu atat.
Am niste urari restante de facut:
La multi ani Alexutu, Stefan, Isabella, Andy, Alecsandra, Eva, Edith, Razvan si Clara!
La multi ani pentru azi Robert, Ana si Ioana!
Am citit din urma in graba aseara, am retinut putin..Vreau doar sa urez multa sanatate lui Aidan. miere, tare nasoala perioada aveti, tine-te tare si rezista pana vine mama ta. Va imbratisam si multa putere va dorim sa treceti peste asta
Am pus si eu niste poze de la micul eveniment pe contul comun.
Va pup si revin sper mai incolo azi!
Naty spune:
Neata!
LA MULTI ANI ROBERT!
Porumbita sa-ti creasca puiul mare si sa fie sanatos si norocos!
LA MULTI ANI ANA si IOANA!
ada merci 
L-am vazut pe Lachlan cu parul lung, tare dulce. Poza aia cu pungile e foaret tare, cred ca era in culmea fericirii ![]()
Am vazut-o si pe Daria, tare fericita la baie.
Nadia a trecut cu bine de vaccinuri, nicio reactie adversa.
In legatura cu olita - eu vreau sa-i scot pampersii cat mai repede (in jur de 1 an si 7-8-9 luni) exclusiv pentru faptul ca mi se pare mult mai bine pentru pielea ei sa faca la olita decat sa stea cu pampersi. Ma gandesc ca nu-i prea placut sa stai cu plasticul ala la popou; mie una nu mi-ar placea si cred ca nici pe ei nu-i incanta. Mai ales vara pe calduri, cred ca e oribil.
Ioana nu a mai facut niciodata nicio iritatie din momentul cand am renuntat la pampers. Pana atunci era in permanenta rosie si nu am rezolvat cu nicio "pomada".
Dezvatarea de pampers dureaza mai putin sau mai mult si se poate face mai devreme sau mai tarziu in functie de copil. Unii inteleg mai devreme, altii mai tarziu, unii fac mult timp pe ei si refuza olita, altii nu.
Ioana mea la 1 an si 8 luni a inteles perfect despre ce e vorba si cum ziceam in nici 2 saptamani am scos complet pampersul.
Totusi 1 an mi se pare cam devreme. Cred ca Nadiei i-ar fi imposibil sa priceapa ce vrem de la ea ![]()
La fel, 3-4 ani mi se pare foarte tarziu.
Apropos de asta - Nadia se prapadeste de ras daca o vede pe sora-sa la WC (Ioana lasa usa deschisa uneori ca i se face frica sa stea cu ea inchisa). Cine stie ce-o fi in capul micutei ca face sora-sa ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Apropos de asta - Nadia se prapadeste de ras daca o vede pe sora-sa la WC (Ioana lasa usa deschisa uneori ca i se face frica sa stea cu ea inchisa). Cine stie ce-o fi in capul micutei ca face sora-sa ... |
da da si Eva la fel cu frate-su
ce o fi in mintea lor....