LMA licurici ian -feb2009(82)
Raspunsuri - Pagina 15
anna-mama spune:
Corina, arati f bine, iar de Cate nici nu mai zic, o frumoasa cu ochi superbi
Sanatate multa, sa treaca repede raceala!
Am vazut poze su cu Dariuca frumusete blonda si energica
si cu Filip zambaret si surioara superba, Anuc, mor de dragul puilor tai, sunt adorabili.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
crisspy spune:

ROBERT 

sa cresti mare, sanatos si sa o mai lasi si pe mami sa doarma noaptea.

ANA si IOANA 

flowerbee spune:
Iulia, rochita este de la Jenny and Me - a Division of Kahn Lucas. Familia e in Arizona.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Naty spune:
ira m-a durut obturatia de canal facuta joi
Am fost sambata la dentist (la clinica unde merg, au deschis si sambata) dar a zis ca nu are ce sa-mi faca se mai intampla sa doara
.
Felicitari pentru dintisor!
anca daaaa, e mult ami usor la servici!
Am mai vazut poze cu Caterina la logodna, cu o rochita tare draguta, cu Filip cel zambaret si pupacios (ce frumos pupa!) si frumoasa lui surioara, cu turta papusicii Alexia (am admirat rochita printesei dar si pe a mamicii, ambele superbe - si rochiile si fetele) si cu cei trei copii minuanti ai frumoasei ruxi.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
Am vazut acum si pozele frumoasei Eva (pe care nu le gaseam), imbracata si ea superb. Mai, mai ce domnisoare dragute si cochete avem!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
bebelusi spune:
Anuc uff....nu mai fii necajita, nu vezi ca in perioada asta sunt multi bolnaviori
Crisspy e bestial pletosul tau, eu zic ca e Rock 

Anca unde-s pozele de la motz???Pai se poate....sari cu ele in schema...
Ira lasa faza cu petrecerile, asa a fost sa fie, eu zic ca o sa scoata ea parleala cand va creste....o sa faca partyuri asa cum vrea ea
Yashy....pai ce faci draga mea, vroiai sa ma lasi singura la aniversarea copiilor nostrii???imediat vine ziua importanta. Eu zic ca pana nu o sa il intarci nu o sa poti face mari schimbari in alimentatie, am trecut prin asta, dupa aceea toate se vor aseza. De ce ii dai titi dupa asa multe mese??
Andra la multi ani pentru tatal tau, sa fie sanatos!
La multi ani, Robert, Ana si Ioana!

Rox, Naty ce mortali sunt ai vostrii cu statul pe wc...
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Buna ziua,
Revin si eu dupa ce cateva zile nu am avut net, plus o groaza de treaba.
Multumesc tuturor pentru urarile frumoase! Sper ca nu e prea tarziu pentru un
.
Catalina si Lilistroe!
Si multimea de licurici pe care am ratat-o:
Alexia Maria,
Alexandru Constantin
Stefan
Isabella
Andrew George
Alexandra,
Eva
Edith Evelyn
RAZVAN
Clara Theodora
Robert Nicolas
Ana
Ioana
Raspund putin din memorie (aia scurta rau de tot):
Irina, impresionante pozele cu Andrei la spital, bine ca ati scapat de tot. Ma bucur ca l-ati serbat putin si acasa. Sanatate multa!
Miericico, sper ca Aidan se simte mai bine. Prin cate a trecut mititelul! Multi
pentru amandoi.
Pyc, desi sunt de acord ca mama e la radacina tuturor problemelor copilului (oricat de mult imi displace ideea), cred ca sunt mai multe motive pentru care nu poate sa adoarma copilul cum trebuie, nu numai faptul ca e dependenta de el. Eu as adauga o lipsa de incredere ca metoda x poate functiona, sau comoditatea. Cat despre prietena ta, eu o inteleg, mai ales daca locuieste in Buc. Traficul pe aici e infernal, iar facilitatile sunt prea putine. Greu te poti deplasa cu carut in transportul in comun de aici.
Rein, felicitari pentru programul bine organizat. Adevarul e ca numai asa te poti descurca cu 2 nazdravani.
Despre olita, pe Tudor l-am invatat sa faca pipi la 2 ani (vara), dar kk n-a vrut decat aproape spre 3. Refuza sa faca, se constipa, cum ii puneai pampers, facea instat. Noi am mai avut accidente nocturne, dar din cauza ca al meu bea ffff. multe lichide seara si noaptea dormea prea profund. Ilincai vreau sa-i prezint olita in vara, cand vor fi caldurile mai mari, si daca n-o intereseaza incerc mai tarziu.
Roxana, vazut Eva dulce si fratiorul curios
. Mey, da' un filmulet sa vedem si noi cum se echilibreaza mandra din maini n-ai?
Gata, am uitat ce mai era de zis.
A, sa va spun si voua de prietena mea curajoasa. A nascut bb3 la 35 de saptamani, placenta rupta (placenta praevia), stop respirator, a necesitat transfuzie. Din fericire si ea si bb sunt bine, bb a avut 2.900kg.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
roxanaz spune:
uff Andre_ea, nu apuc deloc sa o filmez. ca era tare funny intr-adevar. mai nou dupa ce scoate capace si tigai dintr-un sertar de jos de la bucatarie le pune la loc. si se uita asa spre mine, ca sa o laud ![]()
Raluca, multumim 
am apucat sa vaz poze de pe gmail.
Ruxi, arat suuper! si copiii de nota 20.
Andra, Mister e acu' leit leit tac-su
. cum ii creste parul seamana si mai tare cu el. da' las ca o sa fie destept ca tine ![]()
bebelusi spune:
Andre_ea felicitari pentru prietena ta, eu admir foarte mult mamicile care au curajul sa faca mai multi copii. Sa le dea DD tot ce isi doresc.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Intru si eu pe fuga sa va spun ca Aidan este mai bine si sa va multumesc pt gandurile bune!
Am fost ieri la doctor, urechile sunt mai bine, nu mai are infectie, gatul la fel. Plamanii se aud mai bine, tb sa continuam cu antibioticul cred ca mai are vreo 3 zile si aerosolii inca o saptamana sau chiar mai mult. Ma termina tusea lui, dar am inteles ca o sa ia mai mult pana ii trace. Inca nu au venit rezultatele la testele de sange, poate azi. Mai mergem la control saptamana viitoare.
Cu bona s-a acomodat f bine, nu a plans deloc Aschiuta, asa ii spunem acum, cantareste cat avea la 8 luni cred, a slabit 2 kg si nu prea vrea sa mai manance, de abia de ieri a inceput sa aceepte ceva solide, mai rau e ca nici lapte nu mai vrea, ii dam biscuiti si fructe cu cereale, astea le accepta cat de cat.
Mama vine pe 8 februarie.
Irina, voiam sa te intreb dc putem sa il scoatem afara. Doctorul a zis ca da, cate putin si sa nu intre in contact cu lume, ca sa nu ia vreun virus. S-a plictisit copilul in casa, merge la usa si da cu pumnii in ea.
Poate am timp sa vad si eu ceva poze in weekend, pana atunci La Multi ani sarbatoritilor, scuze ca nu nominalizez, dar nu prea am avut timp sa citesc in urma.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator