LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata
La multi ani Ana, Ioana si Robert Nicolas! Sa crestei mari,puilor, si sa fiti sanatosi!

Fetelor, cat costa Priorixul? Ca am cautat la vreo 2 farmacii, pe net si mi se pare mic pretul. Ma asteptam sa fie cam cat Infarixul, dar vad ca nu sare de 70 ron...ceea ce e bine, ca stau cam prost cu banii...

Roxana , nu cred ca e ceva luat de la gradinita pentru ca Ioana a fost cam 2 saptamani in iarna asta, mai mult a stat acasa. Dar de facut, au facut amandoi, nici eu nu mai stiu....nu cred ca e alergie ptr ca e tuse groasa, expectoranta, rupe muci pe-acolo....vineri unde crezi ca merg? la doctor, normal...al n-shpemielea control....

Bebelusi, vad ma ca sunt cam toti impuscati in perioada asta, dar copiii mei n-au vazut zapada anul asta decat asa, pe fuga. V-am zis ca mor cand vad poze cu copii in zapada in timp ce ai mei se ingalbenesc in casa....

Ce chestie cu Nadia si Eva care rad cand isi vad fratii pe WC :))). Si Filip rade numai cand o aude pe Ioana ca vorbeste. Si daca se mai si prosteste cu el, rade in hohote.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anuc nu stiu cat costa Priorixul. Noua ni l-a adus dr. de familie, cica e dat gratuit acum.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Anna, Nati

Miere, ce bine c-a iesit soarele si pe strada voastra. O sa-si revina Aidan cu mancatul, ca doar face parte din grupa mancaciosilor, nu se da el asa usor batut...

Mie mi-e frica sa-l cantaresc pe Filip, ca am impresia ca nu a prea luat in greutate luna asta...are niste picioare subtiri...asta stres imi mai lipsea...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Dragi licurici si mamici,

multumim mult pentru urarile de ziua lui Lucas. Nu nominalizez pe nimeni, dar m-am bucurat de fiecare mesaj in parte si-mi cer

scuze ca eu nu apuc sa felicit fiecare licurici in parte.
De-abia azi am reusit sa incarc pozele, pe care le puteti viziona aici:

http://www.foto-la.de/Lucas/

Sunt 3 fisiere noi, "2nd year", "1st birthday party" si "la cresa"

Noi suntem bine, incercam sa ne reacomodam singuri, fara ai mei. A fost tare bine 5 saptamani cu ei, m-au ajutat mult.
Petrecerea lui Lucas a fost foarte frumoasa, am fost mai mult in familie, dar a fost ok.
I-am taiat si motul, a ales de pe tava o lingura (ce-o fi simbolizand nu stiu, ori o sa fie mare gurmand, ori se face bucatar

:)) cartea si pixul.
In ultimele zile si-a dat drumul si la mers, si de acum sa te tii. Se ridica usor sigurel si merge chiar binisor, mai ia trante

dar pana acum nimic cu adevarat serios.
La cresa e in continuare bine, slava Domnului.

Selene, intrebai cum e aici in Germania. E cam ca in Romania. Poti sta 3 ani acasa, sunt obligati sa te ia inapoi, iar primul

an este platit cu 67% din salriul net (asta de curand, din 2008.Pana atunci nu primeai decat vreo 300€ pe luna, ceea ce era

foarte, foarte putin) .
In plus se da alocatie, cam 160€ pe luna de copil. Familiile casatorite care fac o singura declaratie de venituri sunt

impozitate mai putin decat restul pupulatiei.
Eu zic ca e ok, sunt multumita. Eu m-am intors dupa 6 luni, fiindca altfel nu m-as fi putut intoarce pe postul meu, as fi

primit ceva in acelasi departament, dar ce ar fi fost liber nu ce as fi vrut eu sa fac.
Pupici Dariutei care-i place la baita.

Andrea, ALinuk, merci pentru idei! Dupa cum se vede in poze, am preluat cateva dintre ele pentru petrecerea lui Lucas.Multi

pupici pentru Ilinca si Andu .
Bee, Alexia este superba in pozele cu rochita de la mot. Asa de finuta mi se pare!
Micola, Alix este super cu noua tunsoare, desi si pletos era super dulce. Acum pare mult mai maricel!
Crisspy, Razvi e febletea mea de mult, iar pozele cu voi doi motati sunt mortale!
Koruccia, multi pupici Caterinei si multumim pentru mesajul special pt. Lucas. Noi in iulie suntem in Italia la JEsolo, voi pe

unde stati? Poate ne vedem la o cafea?
Irina C, Andreita se face din ce in ce mai frumusel, chiar daca a fost bolnavior. O sa ai de furca cu fetele!
Miere, multa multa sanatate. Imi pare tare rau ca la voi nu a mers bine cu cresa.Desi poate asa ar fi fost si daca nu mergea

acolo. Uite, alti copilasi de aici se imbolnavesc si ei, si nu merg la cresa,bone, etc. Virusii se pot lua de oriunde, zic eu.

Oricum ,cu mama ta va fi mai usor pentru toti, sunt convinsa.
Lisa, Anusca este o fetita super inteligenta si frummoaaaasaaaa, cat incape. CAte stie ea sa faca!
Anna-mama, Vladut a crescut asa mult! Din pacate i se duc falcutele, era asa dulcel ca bebelus.
Roxana, Ariya, ce minuni de copii aveti, sper sa ne binecuvanteze Dumnezeu si pe noi candva cu inca un copilas.
Daiopri, iti admir umorul si optimismul de cate ori iti citesc mesajele. Numai bine si voua!
Anuc si Naty, ce familii frumoase aveti, asa mi se face pofta si mie de o fetita cand vad pozele voastre. Si mie mi se pare ca

seamana Ioanele voastre.
Dark, LAchlan e din ce in ce mai frumusel. Si pare asa de sociabil, de gasca. Na, are cu cine semana, nu?

OK; m-am intains ca o placinta.

Multi pupici tuturor si speram ca nu ne-ati uitat de cand n-am mai scris.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anuc dar de ce sa cumperi vaccinul ROR? ca e gratuit... nu imi zice ca nu il are doctorul de familie.. ca precis il va primi! daca zici ca tusea rupe atunci macar e ok. se elimina ideea alergiei. si mai e si speranta ca va trece .
Ioana, acu ma uit la pozele voastre. imi place titlul albumului "2ndyear"... edit: imi place carticica cu pozele voastre!!! excelenta idee!
Miere, bine ca sunteti mai bine!! sa va faceti bine rapid, ca o sa recupereze Aidan cu mancatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

anuc e gratuit priorixul

miere bine ca raspunde aidan la tratament si ii trece boala, cu greutatea isi va reveni rapid, si carol cand a avut bronsita nu a mancat mai nimic, dar apoi in cateva saptamani a recuperat tot plus inca ceva.

carol nu merge... nici vorba sa se lase de maini, nici cu una singura nu vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

carol nu merge... nici vorba sa se lase de maini, nici cu una singura nu vrea.

Te rog nu-ti mai fa atatea griji!! Luka a mers la 1 an si 2luni, pana atunci nici tinut nu voia sa stea in picioare... eu am dat vina pe nenumaratele trante care le-a luat... Am fost si la dr si mai ca m-a dat in suturi afara din cabinet. Fiecare copil se dezvolta diferit!
Stiu ca e greu sa vezi (auzi) alti copii mai mici decat Carol care pot sa faca si sa dreaga... Cu siguranta si el va face aceleasi lucruri dar in ritmul lui!
Vreau sa mai spun ca Luka a mers tarziu dar si vorbit fff tarziu... Si acum... nu cred ca ai rezista o ora cu el... turuie intr-una vrute si nevrute. La sport e cel mai rapid din clasa si face si fotbal... dar asa multe griji mi-am mai facut si eu ca si tine...

Te rog relax si bucura-te de micutul tau in fiecare zi... asa repede cresc copiii... nici nu stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare fetelor!!

Am citi fugutza ce ati mai scris, ma bucur ca sunteti toate si toti bine, sau spre bine (Aidan)

Intru repede ca mai am cate ceva de pus la punct pentru ziua de maine cand asteptam o groaza de copii si parinti pentru petrecere.

Tot maine soseste la noi si prietenul nostru din Elvetia, asa ca sa te tii cu petreceri pana luni.

BEE, Alexia este superba iar rochita dementiala.

IULIACRIS, pentru ponturi, o sa incerc dar dsoara mea este cam maraita cand este obosita. Am incercat s-o las fara suzeta si plange pana la tipete.

Va pupicesc pe toate, merg sa strang prin casa, ca maine la 11-12 vin pustii de 1 an pentru prima runda a petrecerii.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CRIS, nici Clara nu merge decat tinandu-se de mobila sau impingand vreo jucarie.Dar am inteles ca totu-i OK.

NATY, cum mai esti cu maseaua?

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am pus cateva poze cu Luis pe mail si la semnatura, pe webshot gasiti mai multe din excursia la munte.

Patricia, nu te las eu singura, am venit la timp!
Nu te gandi ca mai am lapte in sani siroaie... mai mult ii dau un pic de sete, de alint... si in ultimul timp uit sa-i mai dau, vine el si trage de tricou...
De vreo saptamana nu prea mai mananca... Stau cu castronasul si lingura pe langa el... de fapt ma invart prin jurul mesei dupa el, ca nu mai sta sub nicio forma in scaun... Voi ce faceti in situatii de genul asta?

Cadia, spor la treaba pt maine. Sper sa aveti parte de o petrecere minunata!!

Va pup, o zi minunata! Fug la somn!

Mergi la inceput