LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

multam Roxana!
Da, carticica e cadoul de la noi de ziua lui. Are 8 pagini, cu noi doi, cei 4 bunici, nasul si nasa lui. La fiecare poza se poate inregistra un mesaj de 8 secunde. E pentru noi foarte important fiindca bunicii din partea mea sunt in Romania, si-i vede mai rarut, iar nasa e in America, si n-a vezut-o pana acum din pacate decat la botez. Asa macar le stie fizionomia si le aude vocea.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Irina parerea mea este ca dc nu mai are febra poate fi scos dar doar cat sa ia aer...10-15 min imbracat corespunzator.Fara contacte cu alti adulti sau copii.Va putea iesi normal afara cand va termina tratam antibiotic complet si cand plamaanul va fi curat.Ideal pe pneumonie nevindecata se sta doar in casa si se aeriseste locuinta chiar si cu baiatul la geam.De aceea am spus ca 10 min poate sta afara, dar in principiu mai stam.O sa aiba timp sa iaasa...vine acusi primavara/vara.

Atat am apucat sa citesc

Revin ca nu m-am dezbracat.Bine ca e Aidan mai bine doamne ajuta!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

LA MUTLI ANI
Robert
Ana
Ioana

pentru frumoasa varsta de 1 anisor. Sa cresteti mari,sanatosi si cuminti.
La multi ani MAYA pt implinirea a 11 lunite

Miere,in sfarasit o veste buna.
Am avzut poze de asparagus,yashy(trebuie neaparat sa faci o fata...iti dai seama ce frumoasa ar fi)...fetelor,nu intrati asa de rau ca noua chiar ne e dor de bebeii(daca le mai putem zice asa) vostri.

merg sa vad si poze de pe gmail.

va pup!

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Adina, am vazut poze cu Luis, o scumete, ce mare s-a facut si ce cuminte statea la tuns Am vazut ca i-a venit de hac lui Mosu
Miere, ma bucur ca e mai bine Aidan, sanatate multa in continuare
Ioana, e un frumos Lucas , mi-au placut pozele, am salivat la tort, iar cadoul de la voi chiar m-a impresionat, super
Asa e, Vladut nu mai are falcute pt ca nu mananca iar mai nimic Dupa ce face un an o sa-l intarc, mi se rupe sufletul, dar nu am alta varianta
Cadia, succes, sa aveti o petrecere reusita
Anuc, te inteleg si mie mi-e groaza sa-l cantaresc pe Vladut
Andre_ea, ma bucur ca prietena ta si bebelusul sunt bine, felicitari

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

La multi ani!!! sarbatoritilor de azi!

Robert
Ioana
Ana

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!

Maya Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Anna Am vazut pozele cu Vladutz in zapada Fff frumos. Eu nu am scos-o pe Karina la zapada, poate maine cand mergem la vaccin.

Miere ma bucur ca sunteti mai bine si ca Aidan e pe drumul cel bun si se va face bine, ca e un baietel puternic

Yashi bine ai revenit Merg sa vad si eu pozele cu baietii tai frumosi

Asparagus bine ai revenit. Lucas e un baietel fff frumos

Andre_ea felicitarei prietenei tale. Si multa sanatate!

IrinaC cum mai e Andrei? Cum stai cu sanii, nu am apucat sa intru sa-ti spun, dar compresele reci fac minuni (eu poloseam o punga de leg congelate ), dar cred ca ti-a trecut de acum.

pe toata lumea!

Cadia sa iasa petrecere frumoasa, iar Clara sa fie fff incantata. Abia astept sa vad poze si sa ne pove cum a fost.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ca sa nu ziceti ca doar il critic, sa-l si laud putin

azi a invatat sa-si zica pe nume - caca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

mortal!!!! Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

Carol.

Crisspy ce faci draga mea? De ce te-ai dat la fund? Nu ne mai zici nimic de voi?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cuscra...am uitat sa iti zic ca am admirat pozele cu ginerica... ma omoara gropitele...pai nu ma mir ca mori de dorul lui
cristi...hai ca e mortal Carol...

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna si de la noi!!!
La multi ani ROBERT,ANA SI IOANA !!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI .

Ma bucur sa aud ca Aidan e bine, incet incet o sa-si recapete si pofta de mancare.
Yashy si Eli, bine ati revenit
Korrucia, sa va fie de bine nasitul, nasa mica a fost tare cumintica .De la cine a mostenit ochii aceia superbi???.
L-am vazut si pe Lucas care seamana foarte bine cu mami .
Cristi, te-am intrebat cum te simti, dar m-ai ignorat total!!

Noi am avut o noapte ceva mai buna, ieri cum nu a dormit deloc in timpul zilei aseara a cazut lata in 5 minute, nu i-a mai trebuit nici laptele.Tot a mai plans in somn, chiar daca ii dadusem tylenol, se pare ca ii trebuie ceva mai puternic.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput