LMA licurici ian -feb2009(82)
Raspunsuri - Pagina 7
flowerbee spune:
Cami, ma bucur asa de mult ca papa Antonia!
Cadia, bravo ca nu ii mai mixezi fetitei! Am observat ca si Alexiuta papa mai cu spor cand e mai groasa mancarea.
Miere, te asteptam cu vesti bune! Sa se inzdraveneasca baiatul!
Eli, bine ai revenit!
Isis, nu trebuie sa te simti intrunsa. Las' ca fata ta isi va face o afacere din "frumusete", poate vreun spa ceva...
Am pus poze pe contul comun.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Selene_Bunny spune:
Fetelor, am fost la Carrefour... Reduceri de 50% la toata gama Tex... I-am luat Dariei o gecuta de 2-3 ani, cu 27,5 RON, redusa de la 55, un hanorac din fleece, cu 16 RON, tot pentru 2-3 ani, o bluzita de vara, cu 14 RON, tare draguta, parca e rochita scurta, si o alta bluzita, cu maneca lunga, cu 10 RON... Tare frumoase sunt...
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
IRINA.C spune:
Da body uri aveau????ca asta astept de ceva vreme.Eu am luat de C&A cu 19 roni cate 2 de la Disney.Dar m-am inteles excelent cu Texurile si nu mi s-a parut nimic f redus wendul trecut
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
bebelusi spune:
Aryia am vazut pozele, ce familie frumoasa aveti. Mircea cand l-a vazut pe strumful tau m-a intrebat ce varsta are, si cand i-am spus ca e de aceeasi varsta cu vladut a ramas socat.....ca s-a minunat de cati dinti aveti in gura
Si voi ati adormit in scaunul de masa???credeam ca numai vlad a ajuns la performanta asta.
Bee am vazut pozele de la petrecere, Alexia e un adevarat ingeras, iar mami super frumoasa, ai avut o rochita foarte frumoasa.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Razvan!! Nu te cunoastem, ca mamica ta nu a mai "intrat" cu noutati despre tine dar esti licurici de al nostru si azi implinesti un anisor!!
Am intrat azi sa vad pozici si am vazut niste copilasi superbi!!! (si am pus pozici noi )
Multa sanatate la toti bolnaviorii!!
O noapte frumoasa!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Salutare si de la noi. Va pregatesc si o pentru cand va treziti...
Eli, bine ai revenit. Nu prea stiu ce sa zic cu alaptatul, poate fetele mai cu experienta o sa-ti raspunda maine. Programul Carlei e cam asa:
9.30-10:150 ml lapte
11-cereale si fructe (200g)
12-2: somn
2.30: legume cu carne(250g)
5: 180ml lapte
5-7 somn
7.30 iaurt sau un fruct sau legume (150g)
9 baie
9.30-10 240ml lapte si somn pana dimineata
Deci Carla (inca n-are 11 luni) are 3 mese de lapte si 3 de solide, prefer sa-i dau lapte si in timpul zilei ca altfel nu ar manca destul. Am avut o perioada de vreo 2 saptamani cand manca cu greu in jur de 400 ml pe zi, acum vad ca si-a mai revenit. Dupa un an cred ca o sa o trec pe lapte de vaca. Sper sa te vedem mai des pe-aici si asteptam pozici cu Florence.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
Leditia spune:
Razvan
Clara
La multi ani sanatosi si fericiti!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele
la multi ani Edith, Razvan, Clara! sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti!
multumim frumos de urarile pentru Eva. a fost frumos la sarbatorire, vesela, a ales de pe tava seringa, cheile de la masina, card-ul . poze mai pe dupa-amiaza ca acum nu am apucat sa iau card-ul de acasa.
Iuliacris hihihi e reaaa, cu frate-su cum mai e Iulia cu suzi? merge dezvatarea?
Ira, e ok acum maseaua?
Irina, biscuitii leibniz nu-s scumpi, 3 lei pachetul in carrefour/real. nemtesti. uite aci: http://www.leibniz.de/
in poza aia manca mar, felie, rontaie din ea direct . se resoarbe in timp laptele ala. asa a fost si la mine.
Miericico, ceva vesti bune? cum e Aidan? va pupam!!! mi se pare ff buna varianta cu mama ta la voi.
Andra, cu placere
Delia, Eva sta doar in sosete. nu incaltata in casa. asa invata sa mearga si sa isi tina talpa bine.
sa aveti o zi excelenta!
flowerbee spune:
Ieri Alexia a varsat de doua ori, a doua oara in jet si pe gura si pe nas. Oare ce o mai fi? Sper sa nu fie nimic...poate doar iritatie gastrica de la antibiotic, desi nu a varsat imediat dupa administrare...Astept sa vad si scaunul cum este...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bebelusi spune:
Fetelor, am voie sa ii dau creier pane??Bineinteles ca vreau sa ii dau doar interiorul, nu si exteriorul.
Nu mi-ati raspuns si mie la intrebarea cu olita....imi ziceti va rog cum i-ati invatat pe olita?Ca eu nu prea stiu cum sa fac
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"