LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

irina, diareea nu poate fi de la antibiotic? piticul meu asa a facut. in fine, speram sa ii treaca repede, saracutul a adunat tot ce a gasit la daycare. lasa ca daca vine bunica lui o sa stea si miere mai linistita si mai rezolva oboseala asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! STIU CA NU AM MAI SCRIS DE FOARTE MULT TIMP! Si imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn. La multi ani tuturor copiilor ce au facut deja anul!!!
AM reinceput sa va citesc in ultimele zile, coincidenta sau nu, dar am redeschis calc in ziua cand nu am mai putut sa o alaptez pe Florence. Ne-am pricopsit cu un visrus urat la burtica, toata familia. Eu am vomat, am avut diaree, febra si ameteam. Am facut o perfuzie si am primit antibiotice! Nemaiputand sa o alaptez si deoarece se trezea ff des noaptea si doar la san se calma si readormea am decis sa o intarc.
Primele 2 zile, marti si miercuri au fost groaznice, ma dureau sanii iar ea plangea ff tare noaptea. Acum nu mai cauta sanul dar, a inceput sa bea din ce in ce mai putina formula.
In prima noapte a baut 260 ml, a 2-a noapte vreo 200, ieri noapte doar 80, azi iainte de culcare nu a baut nici macar 1 masura, adica 40 ml.
Ziua daca mai bea 200 ml.

Pe baiat l-am intarcat la 1 an jumatate, el nu stia sa bea din biberon, din canita nu vrut formula asa ca l-am trecut pe lapte de vaca (din ce-mi amintesc nici el nu bea prea mult).

De cand nu o mai alaptez, chiar daca se trezeste noaptea de 2 ori, parca nu ma mai simt asa de obosita. Dar daca nu o sa mai vrea sa bea deloc lapte, ce ne facem?
Sa ii redau lapte matern?
Sa continui pe noul drum si sa sper ca va reaccepta formula?
Ce ma sfatuiti?

Miere multa sanatate lui Aidan!

Mai am o rugaminte! Imi scrieti programul de somn si de masa al copiilor vostri? Va multumesc!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu, nu...diarea si voma au fost de la un virus instestinal, stomach flu cum ii mai spune pe aici sau enterocolita cred pe romaneste...am avut si eu si nasa si nasul mic, toti am luat de la aidan.Noua ne-a trecut in 24 de ore, pe el l-a tinut mai mult pt ca era mai slabit.

Antibiotic injectabil i-au facut doar doua doze, ceva f puternic si s-a vazut, a pus copilul pe picioare. Eu cred ca este spre bine, adica e f vioi, se joaca, a dormit binisor, nu mai are nasul chiar infundat, mucii s-au mai dus si ei. Strepul din gat a raspuns bine la antibiotic, era gatul curat sambata. Mai mergem si maine la doctor.
Am emotii cu bona, e o fata romanca, vine azi un pic sa vedem cum se impaca, sper sa fie ok. Pe mama incerc sa o cuplez pe avion cu o prietena care vine saptamana viitoare in state, mama nu a zburat niciodata si cred ca e facuta pe ea de frica deja. Phiuuuu, imi tiuie capul, sper sa ma mai linistesc si eu in saptamanile care vin. si dupa aia astept billurile de pe la spitale:)) si doctori.

Alora la gradi le-am facut reclamatie, nu stiu dc v-am spus dar toata nebunia asta cu bolile a inceput de vineri, pe 15 ian, cand m-am dus si l-am gasit band din alt biberon, incurcasere tampitele biberoanele. Nu stiu dc are vreo legatura cu strepul dar cu virusul stomacal sigur are pt ca la 24 de ore a inceput sa vomite, etc. El avea probabil strepul dinainte pt ca avusese febra doua zile la rand, dar stomach virus sigur atunci l-a luat si probabil ca a dat strepul mai departe:((, oricum tot de acolo luase si minunea asta.

Acum eu nu stiu cat o sa dureze recuperarea, am zis sa il tinem acasa trei luni si apoi mai vedem ce posibilitati avem, poate o bona part time si un program la o alta gradi part time.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miere multa multa sanatate ... nu am zis doamne ereste cu rautate ... da a explicat bine irina ... la noi te interna pana acum de o mie de ori ... oricum conteaza ca se face bine ... ma voi ruga pt el sa fie bine ... esti o puternica ... ce bine ca vine mama ta ... e superrrrrrr

irinac andrei ce mai face?

antonia dupa cum v-am spus a inceput sa manance ceva mai bine ... azi i-am incercat niste cartofi la cuptor cu sos de rosii si niste branza proaspata mixate si a mancat cam 60 ml ... era usor acrisor ... apoi a mai luat si 40 de iaurt cu cereale si banana ... asta la o masa ca la pranz a mancat f bine 110 de pulpa de pui cu legume

aseara am mancat pt prima data 2 mere coapte cu branzica si biscuite

voi incerca sa ii fac diseara orez cu lapte ... da voi faceti cu lapte praf sau lapte de vaca???? si dati orezul intreg sau mixat??? ceva dulceata sau gem bagati in el????

lisa lasa suzeta feteiiiiiiiiiiiiiiii

iuliacris d gata e doctor ... acum asteptam si decizia de la minister .... si eu cred ca voi mai face asa ... ii voi mai zice din cand in cand .... cat despre teza mea eu astept sa treaca motul si ma apuc si eu sa o corectez de final sa imi aranjez hartile si graficele si gata .... o voi depune .... si apoi o voi sustine ...

fetele eu am aflat ca turta se poate rupe si de catre mama in ziua nasterii deasupra capului si e face semnul crucii ... ca la nunta .... asta pt cine zicea ca nu are nasii in sua ...

eli bine ai aparut ....

eu ma uit pe tvr2 la gala patinajului european ... imi place f mult ...

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami, eu ii dau orez cu lapte facut cu lapte de vaca si indulcit cu putina miere de albine.

irinac, ai dreptate, piticii mei au fost virusati destul de des, si asta pentru ca flavi e primul an la gardi si aduce diversi carcalaci,si cu generozitatea unei surori,ii plaseaza si lui andru. de obicei au vreo 2-3 zile febra/muci si sub tratament cedeaza.sanatate!

arriel,

miere,sanatate si putere in continuare! se pare ca incet-incet va reveniti.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

cami, eu ii dau Clarei orezul fiert nemixat, cu putin gem facut din prune fara zahar. De fapt eu nu-i mai mixez absolut nimic cu blenderul de vreo luna-doua. I le pasez cu furculitza sau i le tai bucatzele mici.

Referitor la suzeta, desi iuliaa deschis subiectul, eu il aveam de mult in capDsoara mea foloseste suzeta la somn si in masina, si mi-am pus si eu in cap sa renuntam la ea dupa vaccinul de 1 an. Nu de alta dar in mai avem de facut un drum lung pana in Elvetia si n-as vrea s-o tin cu suzeta non-stop.
Iulia, imi vinzi si mie niste ponturi???

Bee, foarte interesant ce a ales Alexiasi plin de semnificatii.Vrem poze si amanunte.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

cami, eu ii fac cu lapte de vaca orezul, grisul si mamaliga.

miere muulta sanatate lui Aidan.

Mergi la inceput

eli prgramul Clarei este cam asa:
-scularea+250ml lapte intre 7-7:30
-joaca pana pe la 10:30-11, cand papam fructele
-11-13:13/14:00 somn
-papam de pranz 14-15
-joaca pana pe la 18 cand iar papam
-apoi mai furam putin somn
-la 21-22 baia si vreo 200ml lapte, dupa care somnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Buna seara fetelor,
Incep prin a va multumi din suflet pt.urarile de La multi ani!Sincer,si vreau sa subliniez SINCER,nu ma asteptam,asta pt.k stiu k nu mi-am facut simtita prea mult prezenta pe forum!Rusine mie,stiu,dar k sa ma apar ,marturisesc k intru zilnic,citesc tot ,stiu totul despre fiecare mamaik si puiutzul ei!Si va invidiez!!!Da,va invidiez pt k ati creat o legatura f stransa intre voi toate,de atata timp,si ma simt k o intrusa;pt. k eu nu am reusit sa ma conectez pe DC f.tarziu.
Dar vacitesc.....oooo,va citesc si urmez sfaturi pe care le dati,fur din ponturile vostre si ideile voastre....
Aceastea fiind spuse,ieri printesa mea a implinit un anisor!Am facut o petrecere micutza ,acasa,cu niste prieteni si familia.I-amluat si motul,a ales side pe tava!K o adevarata domnisoara a ales un ruj,o sticluta de parfum si un inel!!Nu tu pix,nu tu carticik,nu tu bani!!!E,asta e!O sa pun niste poze cand mi le da fotograful!
Maine emrgem la controlul de 1 an,facem si vaccinul!Sunt curioasa cat a mai crescut in greutate,k tareeeeee mofturoasa este cu mancarea!
Cam asta e cu noi....O sa mai scriu!

Mami de Edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Isis ce stii ce mare creatoare de parfumuri sau bijuterii se face fata ta, si acum pare ca nu a ales tocmai ce vroiai....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput