LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bee,asteptam pozici.
mai fetelor,ziceti-mi si mie ce se pune pe tava???,trebuie sa fac o turta,pe bune?? la noi in zona nu se face asa ceva,nasa nu stie nil,la Cristi se face dar nu stie el...cu soacra...ma scutesc sa ii cer parerea ca mi frica ca imi cere bani
va rog cand aveti timp,sa imi spune-ti pas cu pas ce trebuie facut.daca este sau nu un ritual,ce sa pun pen tave alea-alea.multumesc
Bee,nu e nik cu suzi,dar Iulia m-a starnitdsar noi vom mai astepta un pic cu scosul ei.

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Tzzz, Lisa

Nasa Carlei e in Ro, asa ca nici o turta/mot la noi Nici pe la Bistrita nu stiu sa se rupa turta, dar si de taiatul motului eu n-am auzit decat cand am venit aici, asa ca nu-s sursa "rilaibal"

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu stie nimeni nimic de Miere?

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani, Eva cea delicata si Edith pe care n-o cunosc, ca mami nu ne-o arata!
Salutare de la un baiat tunsulici :D
maine pun si poze, l-am si tuns, e baiat-baiat, e chiar schimbat, pare mai gras, mai frumos..a stat la tuns, n-a zis nimic, l-a tuns tati cu masina
am petrecut acasa cum nu ma asteptam, (la restaurant ne lua 55 de lei de meniu ,continand doar aperitiv si friptura) nasii au venit mult mai devreme decat spusesera, asa ca ne-au ajutat si ei la pregatiri :D, rudele soacrei, oameni de 2 bani, nu au venit, nici nu au anuntat ca nu vin(daca faceam la local, aveam 3 meniuri de platit degeaba, din start), i-a sunat soacra cand au ajuns nasii sa le zica sa se grabeasca si au zis: "lasa ca ii aducem noi cadoul"....de parca de asta ii chemase....mai bine ca n-au venit ca m-am simtit si eu bine
Toata lumea i-a adus jucarii, hainute si bani, am strans 1700 de lei, ii punem la banca, nu sunt multi, dar nu ne asteptam sa primeasca si bani, si vrem sa-i punem la banca, pt ca altfel isi fac loc si se duc pe tot felul de prostii...nasii au adus si tricicleta, cu maner in spate, cu ratusca si muzica, ff incantat a fost Alexutu au mai adus ei si un costum, dar cam de lautar...cam prea lucios, nu stiu unde l-as putea imbaraca cu el...poate doar daca om fi nasi in curand ca e si maaare
Acum printul meu e treaz,a dormit de la 9 pana la 1, cand eu si tati(mama, si ce bine era ), dupa o saptamana de abstinenta ca eu am luat antibiotic pt infectia urinara... se joaca prin casa iar pt mine e a 4-a noapte cand ma culc dupa 2Macar e bine, nu mai are febra, nici diaree, a facut ieri 7 scaune moooi, lichide, credeam ca nu mai taiem niciun mot, ca ma duc cu el la urgente, dar Slava Domnului, azi nu a facut deloc febra, dar nici kk...Am fost la facrmacie si mi-a dat Smecta, i-am dat doar un pliculet aseara si cred ca de la ea s-a dres si burtica...dra avea tel inchis ieri i-am facut si budincuta cu orez si banana si un pic de zahar vanilat, la cuptor, a mancat azi de dimineata o gramada
Aaaaaaaaa, a facut ieri 39,2 maxim...
Multumesc tuturor pt gandurile bune, am citit azi-noapte pe telefon pana sa mi se usuce parul, ca abia la 1 am facut baie, dar nu am apucat sa si raspund
miere, sa dea Domnul sa va reveniti odata, in special Aidan, mititelul, se pusera toate pe el acumoofff
bee,tocmai tu sa nu fii mama buna???sa termini cu asa vorbe, ca vin si te bat
eu ieri plangeam si faceam pregatiri pt azi, cu sufletul indoit ca nu era deloc bine puiul, plangeam si eu si el, cand il durea burtica...
Crisspy, sa stapaneasca Tzumpi scaunul auto sanatos si sa ne pui poze cu el in el Cum arat hernia aia? speram sa fie bine puiul
cristi, multumim de reteta, o sa o incerc si eu curand
Fetelor, eu ii pun lui Alex Baby Bethoven, baby Einstein, Baby Noah, Baby Mozart destul de des, cam o data la 2-3 zile, cand am treaba isi nu-l pot lua cu mine prin casa..nu stiu cum sa fac sa le pun undeva sa le luati si voi, sunt ff interesante, si el e fan...le-am gasit pe dcc, dupa ce am citit aici pe forum, prin primele luni de la nastere...
Eu cand citesc pe aici de copii asa mici care adorm singuri...mi se pare ceva de vis...eu vreau sa-l dezvat de supt noaptea, dar nu stiu cum, ca dorm cu el in camera ca altfel nu se poate, si ma vede/simte si nu se potoleste pana nu suge...
Irina, cum mai e Papacelul, cum adoarme? ,a bucur ca papa de toate, e baiat mare acum Ok, nu-i dau echinaceea cu propolis, dar lapte de vaca integral pot? ma gandeam ca poate daca i-as da noaptea cu cana cu pai, ca doar asta ii place, nu s-ar mai trezi...iurtul pot sa incep sa-l fac in casa?
Aalina, ai baieti cu personalitate

mamici si licurici

de Tunsulici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan are cel mai probabil pneumonie cu strep, eu cred ca am inteles bine, i-a coborat strep din gat in plamani cu toate secretiile alea inghitite. anyway e mai bine, am fost azi la doctor, inca un shot cu antibiotic in picior, 24 de ore fara temperatura si fara medicatie pt temperatura.
Plamanul drept e afectat, asta s-a vazut pe radiografie.

Nu stiu de ce toata lumea crede ca am stat cu el acasa. Saptamana asta am fost de trei ori cu el la doctor, dintre care o data la urgenta. Nu era nici un motiv sa ne interneze, decat dc copilul era deshidratat, ceea ce nu s-a intamplat, sau dc avea febra peste 40 pt mai mult de cinci ore. In rest pt pneumonie tratamentul se poate face si acasa.

La daycare nu va mai merge cel putin 3 luni. O sa vina mama peste doua saptamani aici.

Azi i-am luat si sange, vreau sa va spun ca nici nu a avut timp sa se desmeticeasca, cred ca intr-un minut a terminat, i-a gasit vena (desi eu personal nu vedeam nimic, asistenta i-a palpat un pic manuta si i-a bagat acul direct in vena in no time). Macar nu l-am mai chinuit si cu asta.

Deci sa va spun ce are acum, toate diagnosticele. simptomele au fost atat de diferite si diverse si asta i-a confuzat pe toti.

Are otita din nou. A avut viroza si streptococ in gat, care s-au transformat in pneumonie. A avut virus stomacal care i-a dat diaree si voma. E suspect de mononucleoza (asta aflam luni dar eu nu cred ca are, ar fi chiar culmea). Deci eu nu am mai pomenit asa ghinion.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aoleu Miere, cate a putut aduna bietul copil! Bine ca reusiti s-o aduceti pe mama ta, ce-o sa faci astea doua saptamani pana vine?

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata gagici

Miere imi pare asa rau pentru Aidan, mititelul cate a facut, asa imi aminteste de Stefanelu al nostru care a trecut prin aceleasi chestii din pacate. Uff ...sa ii treaca repede.

Ieri l+am pus pe Vlad pentru prima data pe olita, ii place, sta, dar inca nu am facut nimic. Ftele care sunteti experte in olita povestiti+mi si mie cum faceti va rog

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici
intru repede sa dau raportul,apoi ies ca azi avem mare petrecere,taiem motzu'

Azi dimineatza am facut si noi primii pasi,de papat nu mai papa deloc la masa de dimineatza,care era masa de fructe,am inlocuito cu 150 ml suc de portocale,mandarine,etc.e singurul lucru care il bea,si face si scandal numai cand ma vede ca ma pun sa il pregatesc,asta e,am observat ca in schimb daca nu papa dimineatza si bea doar suculetzul mananca bine la pranz,
Aaaaaaaaa,era sa uit ce e mai important ,de la 1 februarie incep lucrul,m-au sunat,postul meu este vacant,si pacat sa il pierd,in plus castig dublu decat acasa,oricum nu aveam de ales,m-i s-a spus ceva de genul:''ori vii acum,ori la anu nu mai avem locuri,in orice caz,Alecsandra are cu cine sa stea,sotzu lucra in schim,buri,socrii la fel,asa ca are cu cine sa stea

Vad ca vorbiti de dezobisnuitul suzeetei,parerea mea e ca e prea repede,sunt atat de mititei saracutzi,ce stiu ei,decat ca acel lucru ii linisteste,si Alecsandra doar cand doarme are suzeta,oricum eu o sa mai astept pana cand o sa inteleaga ca intr-adevar este un''bebe mare si e rusine cu suzi''
Miere,sanatate multa,iti admir puterea cu care ai reusit sa treci peste tot
ok acum poop,am fugit,revin maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

off Miere..imi pare rau de starea lui Aidan...nu as mai insista decat cu speranta ca poate vei incerca macar in viitor si un tratament homeopat pentru problemele care apar de sanatate..

Lisa - eu ii scot suzeta dupa ce adoarme , cam dupa 15-30 min, si nu i-o mai dau peste nopate, decat in cazul in care plange si nu se mai opreste (ca sa nu se trezeasca de tot).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Sanatate multa Miere!Nu e ca tu ai stat acasa, ca stim de cate ori l-ai dus, ci ca o asemena boala nu merge bine acasa si vezi si tu cat de greu o duce...adica pe romaneste in romania il interna pn aucm de vreo..3 ori.Si tratamentul injectabil se facea pe branula, o singura intepatura si gata.Dar asta e sistemul cu asta diluiti .Important e sa se faca bine copilul
Deci e bacteriana pn la urma pneumonia.Asta este complicatia a ceea ce a fost initail cum spui si tu.Nu prea ma prind ce e si cu diareea, dc e suprainfectie cu altceva--cel mai probabil.Mononucleoza ...ar fi culmeaDe obicei noi cautam un diagnostic cuprinzator pt toate simptomele.De aceea si ei se gandesc la mononucleoza.Sanatate multa si ma ganesc la Aidan.stiu cum e sa ai copilul bolnav, nu mai esti om.De oboseala nici nu mai zic.Putere si voua multa multa

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput