LMA licurici ian -feb2009(82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!!
Imi cer scuze de intarziere dar nu am apucat.
Sa cresteti mari, cumintica frumosi sunteti toti unul si unul.
Apoi sanatate multa la cei bolnaviori. Sa treaca cu bine toate aceste etape. Si ca tot sunt aici, fetele care stiti ca o sa ii dati la gradinita si nu aveti cu cine ii lasa in caz de sunt bolnavi, ar tb sa ii dati mai din timp ca in caz de boala sa puteti sta cu ei acasa.
Selene, la noi este un an platit cu o parte din salariu, si daca nu mergi inapoi la sv at nu il mai ai. Ca sa nu zic ca pot fi cazuri cand nu il mai ai cand te intorci daca ei nu au mers prea bine. De ajutor, la noi iti da 100 pe luna de caciula pana la 6 ani (si apoi ii impoziteaza:)) si alocatia cum ar veni care e in functie de salariu si din cate stiu max vreo 200 pe luna si minim nik:))
Eu sunt depasita de evenimente, alerg de colo colo, caci mi s-a propus sa intru si intr-un tratament pt intarirea oaselor si am alergat de colo colo sa termin cu hartiile si analizele necesare si inca nu am terminat
Ca sa fie tacamul complet ma trezesc si cu tel de la scoala (chiar cand sa respir si eu pt juma de ora si sa iau o umbucatura pe ziua aia) sa viu sa il iau pe cel mare ca si-a bagat o piatra in ureche si nu poate sa o scoata
uite asa in loc sa ajungem la pian in ziua aia am mers la urgente, caci nu putea sa o scoata orisicine
Partea buna e ca e bine, partea proasta e ca ma gandesc ce ma astepata de acum incoloCa idei in sens negativ vaz ca are cu duiumul
Ast mic e bine si vesel voios. Merge de nu are treaba, si ca tot sunt cu exp, delia cu piorul gol pe cat posibil. Al meu sta fara sosete mereu si asa l-am tinut si pe cel mare caci mostenire genetica 2 degete impletite asaasa ca tb sa exerseze. Dar noi avem carpeta mai peste tot si eu stau tot asa chiar si iarna ca nu ma intereseaza caldura ca e inclusa in pret
Lisa, mersic de retete. Friptura poate fi de orice?
Mai am o sapt jumate de alergat cu ale mele si apoi incep alergarea cu ziua feciorului.
Aalina, cam asa si al meu, cred ca e ceva cu zodia (mnai ales dac ma uit bine la soacra)
irinaC da dispare laptele. Nu tb sa scoti mereu ca tot produci. Nu stiu unde se resoarbe da o face. Imi pare rau cu alaptatulEu si acum am remuscari ca m-au pus sa ma opresc desi stiu clar ca nu as fi avut alternativa
Inca nu am rezolvat cu actele dar nici nu am cum sa merg la sv ca at ar fi contradictie cu faptul ca am zis ca nu pot. Asa ca sper sa se rezolve ca altfel tb s aiau fara plata si sa zbor cat mai rpd la treaba
Acum fac si niste acupunctura si sa zic drept tare bine ma simt, numai ca mi-am zapacit si sambata, asa ca ce apuc si eu sa stau un minutel duminica printre oale
Miere asteptam vesti cat mai bune. Asta e cu bona, tb sa incerci sa treci peste etapa cat mai bine pt Aidan si sv voastre, ca sunt importante mama lor Las ca banii se fac
Gata pauza.
Cristi scrie bre mai mult ca viu la tine acusiDe depresie iti arde?
Ledi tu ce ai mai aflat despre tine? Pup Davidut curajos.
Cu suzeta, e treaba grea si la noi. Daca la bibe se pare ca nu e asa rau, la suzeta nu stiu cum facem ca si el se uita dupa ea daca o scapa si plange sa merg sa o dau:(La al mare am scos-o la un an si vreo 3 luni, da era soacra in charge si nu si-a batut capul prea mult:))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, las-o atunci in pace ca nu-i pregatita si-i e draga. Nu cred ca rezistam nici eu daca plangea, dar ea pare super OK deocamdata cel putin si e si o perioada buna, ca doarme f. bine noaptea si nici nu avem de facut drumuri lungi cu masina. Si Carla o folosea doar in patut la dormit si in masina tot pt dormit.

Daiopri, tare faza cu piatra! Ce le mai trece si la astia mici prin cap...Sanatate multa!

Selene, ia pune poze cu Dariuta tunsa, sa-i vedem si noi cararile.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Daipri ne pare bine sa iti auzim optimismul. si da,orice tip de carne pt friptura.
Iulia,culmea ca Ana adorme in masina si fara suzi,culmea ca adoarme in alta parte (daca suntem la biserica) fara suzi,dar acasa...e ca aerul
Miere,cum sunteti???

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ma iertati nu am apucat sa citesc decat de Aidan ca asa am intrat chitita sa mai aflu vesti.Cred ca aerosolii mama lor is super ok in cazul lui si probabil ca pneumonia a venit ca o complicatie a ceea ce a fost initial.Prednisonul este dat ca antiinflamator si mai ales in pneumoniile interstitiala este nevoie de cortizon, cum presupun ca are Aidan ca dc era bacteriana era mai lat.Of doamne ajuta sa fie bine.Acum dp atata antibiotic si etc nu ma astept la mare lucru sa iasa la analize,importanta de acum e starea clinica si radiografia pulmonara.Sanatate multa lui Aidan Miere!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

La multi ani domnisoarei EVA VIP nostrude pe forum!sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe ai tai parinti!

La multi ani si "plodului" Fabian!frumusete mica sa i dai pace mamicii tale ca tare mi-e draga si sa fii cuminte si asculatator

Daiopri ma lasi fara cuvine ca de obicei Cristi dc mai ai depresie te bat!si ma bat si pe mine!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE

intru si eu pe fuga
data trecuta am intrebat daca mai e cineva si am fost nevoita sa fug ca se trezea antonia!

vreau sa urez sanatate tuturor bolnaviorilor si mai ales lui aidanm! miere ai fost curajoasa de ai stat cu el acasa atatea zile cu febra mare .... eu cum am facut peste 39 m-am si internat! mi-e frica nu vboi fi prea obosita si nu ma trezesc sau nu pazesc copilul bine ... de aceea prefer internareaa .... felicitari de taria de caracter

irinac voi incerca sa pun poze
nu ma priceppppppppppp
da voi face ceva

si culmeaaaaaaaaaaaa
antonia manancaaaaaaaaaaaa
de 3 ori solid pe zi
ne-am facut un program de o saptamana
singura a inceput
sa manace
si chiar aceleasi lucruri care i le dadeam si inainte
sunt tare fericita
cred ca a crescut si cere organismul
mai astept o saptamana sa vedem daca incepe sa si ia in greutateeeeeee

sunt fericitaaaaaaa

noi in schimb nu avem probleme cu suzete ca nu le-a suportat ... slkava domnului ....

aaaaaaaa ... si am culcat-o in patutul ei ziua
si doarme
cu treziri mai rapide
da asta e
se va reobisnui
si asta pt ca mi-a cazut din patul mare in timp ce eu faceam treaba
si aveam si difuzorul langa ureche
ca nu mai plange cand se trezeste

dark, bee, lisa, cristi, crysspi pupici
dark felicitari pt cele 3 puncte atinse

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Cami, aici nu te interneaza asa repede in spital, te lasa sa te chinui o vreme acasa... Felicitari pentru progresele Antoniei in privinta mancarii, sper sa mergeti inspre mai bine. Cum a fost examenul sotului, ii putem spune "dom' doctor"? Eu ii mai spun asa la omu' meu, dar numai cand vreau sa-l iau peste picior, de obicei cand trebuie sa repare cate ceva si nu-i iese. Tu cum stai cu teza?

Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am venit de la restaurant. Sunt prea obosita sa va povestesc cum a fost la ruperea turtii. Pot insa sa va zic ca a fost f frumos pana la urma, in ciuda emotiilor mele si ca Alexia a ales: 1. rujul , 2. stiloul , 3. seringa si a tinut f mult sa ia si al patrulea lucru, desi noi consideram incheiat momentul alesului de pe tava, asa ca 4. Themis (justitia).

Deci o sa avem, cu ajutorul lui Dumnezeu, o doctorita (intelectuala) cocheta sau un cochet doctor in drept?
Maine va pove mai multe si pun si poze.

Miere, va doresc ca Aidan sa se faca bine cat de repede posibil! Aerosolii sunt fff buni!!!!

Lisa, succes in "cariera" de studenta! Care e faza cu suzeta? Eu ii dau Alexiei suzeta ca sa adoarma, ca altfel...De biberon nici vorba sa scapam. Eu ma bucur sa manance chiar si cu biberonul, la cat de disperata sunt.

Cami, mergi inainte. Antonia se va obisnui cu papa!

Pic de somn. Am fugit. Pup.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Flo ...io zic asa: cocheta e deja asa ca...bagati si doctorul in drept pe tava ca asa doctor simplu parca parca i-as recomanda in alta tara

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Bee, imi pare bine ca v-ati distrat la petrecere, Alexia a facut alegeri bune, as zice.
Cu suzeta nu-i nici o faza, se pare ca eu am starnit discutia, ca i-am scos Carlei suzeta, dar nu-i zau nici o graba si nici un stres, fiecare o face cand si cum poate.

Poze...

Mergi la inceput