Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 4
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 O fi azi zi de weekend dar nu mai intra nimeni sa ne salute???? |
Asa ziceam si eu. Cred ca sunt mahmure dupa petrecerea de ieri.
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Asa ziceam si eu. Cred ca sunt mahmure dupa petrecerea de ieri. |
Da si mahmura si tot as intra .....asa zic eu acum dar cine stie
cora79 spune:
Eu acum o ora am ajuns acasa,doar v-am zis ca ma duce sotul la socri astazi,am si eu o soacra,nu are suflet rau ,dar are gura proasta,vorbeste mult si prost
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Ce sa va zic,noaptea trecuta m-am trezit la ora 16 cu niste crampe de am jurat ca a sosit hoarda de tatari si pana la 8 dimineata am stat numai la baie si cu ochii in chiloti,dar nimic deocamdata,doar crampe,sper sa vina repede sa scap de dureri
nike974 spune:
gata prajiturica.crema de ciocolata, alernand cu portocale si nuca maruntita,
ciocolata pe deasupra.blat bine insiropat si inmiresmat.
sa vad cu dispare.ii dau cam o ora de trait.
are histamina si eu nu pot manca.pt mine fac o placintuta cu mere.
cora79 spune:
Nike,la balamuc cu soacrele si mamele care nu sunt mame,nu este normal,dar nu ai ce sa faci decat sa crezi in Dzeu si in relatia cu sotul tau,restul nu conteaza
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Eu acum o ora am ajuns acasa,doar v-am zis ca ma duce sotul la socri astazi,am si eu o soacra,nu are suflet rau ,dar are gura proasta,vorbeste mult si prost "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Scuzeeee......am uitat....cit despre soacra ...te duce sotul ca de altfel nu ai cam da pe la ea
cora79 spune:
citat din mesajul lui nike974 gata prajiturica.crema de ciocolata, alernand cu portocale si nuca maruntita, ciocolata pe deasupra.blat bine insiropat si inmiresmat. sa vad cu dispare.ii dau cam o ora de trait. are histamina si eu nu pot manca.pt mine fac o placintuta cu mere. |