Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 5
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Scuzeeee......am uitat....cit despre soacra ...te duce sotul ca de altfel nu ai cam da pe la ea |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
nike974 spune:
fetele mele,
am scos slana de la afumat.o nebunie!!!!!!!
bestiala!
am uitat sa spun ca am facut bine la examenul de azi.
ma duc sa prepar cina.
am fasole batuta, am pilaf sarbesc, dar nu stiu ce sa mai fac.
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 gata prajiturica.crema de ciocolata, alernand cu portocale si nuca maruntita, ciocolata pe deasupra.blat bine insiropat si inmiresmat. sa vad cu dispare.ii dau cam o ora de trait. are histamina si eu nu pot manca.pt mine fac o placintuta cu mere. |
Te invidiez..eu daca as fi ca tine nu m-as omori sa fac atitea ,si pt altii.....bine inafata de sot si daca as avea musafiri,acolo tr sa gatesti si gata....JOS PALARIA IN FATA TA
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui nike974 fetele mele, am scos slana de la afumat.o nebunie!!!!!!! bestiala! am uitat sa spun ca am facut bine la examenul de azi. ma duc sa prepar cina. am fasole batuta, am pilaf sarbesc, dar nu stiu ce sa mai fac. |
STOP....deja imi ploua in gura...eu sunt tot la servici asa ca nu prea am multe de mincat si mi-ai stirnit o foameeee
cora79 spune:
Nike,fata desteapta,tot inainte
Arianna,soacra asta a mea era numai lapte si miere cand am fost prietena cu sotul,dar dupa casatorie,parca a luat-o razna,nu stiu ce s-a intamplat,de fapt stiu,era obisnuita ca sotul sa ii predea salariul si nu s-a mai produs minunea,sotul si-a luat contabilin casa
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui nike974 am uitat sa spun ca am facut bine la examenul de azi. |
Nike nu mai avem cuvinte de felicitat pt tine...deja le-am epuizat.....se stie ca esti TAREEEEE....felicitari oricum
cora79 spune:
Si uite asa ,sotul a devenit oaia neagra,iar mie mi-a spus clar acum cativa ani ca l-a bagat pe cel cu coarne in casa,asa ca ce respect sau afectiune sa mai am pentru ei?
Tot ce au avut au bagat in fundul cumnatului meu(fratele sotului),noi am fost inexistenti,avem 6 ani de cand ne luptam cu infertilitatea si nu ne-a intrebat niciodata daca mai putem,daca avem sanse,bla ,bla,tot ceeea ce poate sa ne sfatuiasca este sa nu crestem c-----l altuia,adica nici gand adoptie
nike974 spune:
fetele mele,
daca am baiat,promit sa ii spun sa ma certe ori de cate ori o iau razna.
imi place la nebunie sa gatesc.si ca sa ma laud, am locul 2 pe tara,din 1500, iar presedintele juriului a fost radu Anton Roman.era acu cativa ani,dar nu mi-am iesit din mana.
eu am multe rautati, sunt dura, sunt workoholica, nu prea am empatie,de aceea incerc sa lupt impotriva acestor defecte.e adevarat ca atunci cand ai trecut de mai multe ori pe langa sau prin moarte, te cam schimbi.
ce am insa este bucuria daruirii.
imi amintesc ca aplecat sotul in delegatie si m-a lasat cu o oala de pamant, de aia ca pe vremuri, cu 100 de sarmale.eu am spus cuiva din gasca.a venit toata gasca.pana la miezul noptii nu mai era macar una.
si la mine la joj,daca nu aduc sarmale d eziua mea, se cheama ca nu mi-am facut-o.tot asa, in oala de pamant, fierte 3 zile la cuptor, in trei feluri de vin diferit, carnea tocata la satar.........
cora79 spune:
Gata cu vaicareala
Arianna,cand ai ovulatia?
Vio-ce se mai simte pe la tine prin burtica?
Jesia,fa-ne o surpriza placuta si scoate un test de sarcina cu II liniute
Nike,ai grija de bebe si bebe va avea grija ca tu sa te simti bine
nike974 spune:
cora, puiule, sotul meu a fost dat la camin.nu a fost luat nici de sarbatori acasa.surorile lui au facut cursuri d ebalet, meditatii etc........ele erau geniale.el prostul familiei de car ele era rusine,dar aicarui bani ii mancau.
sotul a terminat geologia, un master,vb 2 limbi straine.
cea mare a terminat medicina cu 6, iar cea mica tot asa,dar psihologia.
si ca sa va faceti o idee,au trait cu acelasi tip , cel la care statea aia mare,ca,vb soacra-mi: cu una din doua tot ramane.n0a ramas cu niciuna.