Locul fetelor Nou-Venite (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Fetelor,eu pot sa zic de soacra mea ca e super...ma iubeste ca pe copilul ei si mereu ma lauda ....cind e suparata vrea sa ma auda..zice ca eu o incurajez si o imbarbatez si ii trece .Cit despre bb i-am zis si eu sa se roage pt noi,ca ne dorim tare mult si in seara de revelion a mers la biserica si a dat pomelnic pt asta....deci nu pot decit sa-i multumesc de sustinere.Mai avem noi si cite o vorba contra dar fff rar....

Si eu la fel. Am o soacra!!! Nu numai ca m-a sustinut cind a aflat ce probleme avem dar ea mi-a facut toate injectiile si dupa ET a stat numai linga mine, mi-a facut mancare, mi-a spalat etc. Doresc tuturor o soacra ca a mea. Si e italianca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Fetele mele,viata bate filmul.
vreti socuri?asezati-va,rgu-va.
soacra mea l-a abandonat pe sotul meu la 3 zile dupa ce l-a nascut.l-a preluat mama ei,adica bunica sotului meu,care l-a dat la cealata bunica,care la randul ei i l-a pasat tatalui care s-a ocupat de el, gasindu-i si o mama vitrega,dar nedivortand.
cand sotul meu a facut 9 ani, soacra mea a ramas din nou insarcinata, dar cu altul decat tatal sotului meu si cu totul altul decat cel care a recunoscut copilul si pe care l-a despartit de nevasta si 2 copii.pt a se marita,caci burta creste, l-a luat pe sotul meu d ela tatal lui si l-a pus sa sara de gatul diversilor si sa spuna:te iubesc,tati, pana cand sotul meu nu prea mai stia cine e tati.
s-a produs divortul,socrul meu i-a dat o super casa in Bucuresti, a spus ca el a inselat-o, numai sa ii lase tot copilului.eroare. copilul impreuna cu noua sora au crescut cu bunica intr-o garsoniera, iar mama statea fain frumos intr-o casa de 100 de metri patrati. a aparut si al treilea copil, facut pachet tot in garsoniera, iar sotul facut pachet la camin,pana la majorat, ca nu era spatiu.

a venit acasa la 20 de ani.
dupa ce s-a insurat prima data, mama lui a avut grija sa isi bata nora si sa se duca pe la tot felul de vrajitore, pana si-a dat 6 pensii la una care nu stiu ce legaturi cu sange si argint viu a facut.bref, fata a murit in accident, infata blocului parintilor ei, inVinerea mare. sotul meu a stat 72 de ore in coma. cand s-a trezit mama scumpa i-a spus:sunt fericita, nemernica a murit,nu am dat degeaba 6 pensii,la tine nu am venit ca nu stiam daca sa cumpar sau nu cosciug.
asta a auzit cu urechile lui, sotul meu.

s-a recasatorit cu mine.
inutil sa spunca au inceput blestemele,anafora gasita sub forma crucii la intrare stropita cua rgint viu si cu nu stiu ce negreala.cumnatele, asemenea mamei lor.

sotul meu a reusit sa cumpere garsoniera bunici,dar pe numele bunicii,pentru ca era mai ieftin.murindu-i prima sotie, a plecat la munca in SUA.s-a intors,dar bunica a murit, mama lui a mostenit.tocmai ne-a evacuat cu evacuare silita, pt ca nu faci acte cu mama ca ii dai 30 d emii de euro.in afara d eprocesul de evacuare ne-a mai facut vreo 10 procese penale, d ela ca am alergat-o pe strada la ameninatare la telefon,desi nu are.evident ca le-a pierdut pe toate.

sotul meu nu o recunoaste de mama si nu ne-am certat niciodata din cauza ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Fetele mele,viata bate filmul.
vreti socuri?asezati-va,rgu-va.
soacra mea l-a abandonat pe sotul meu la 3 zile dupa ce l-a nascut.l-a preluat mama ei,adica bunica sotului meu,care l-a dat la cealata bunica,care la randul ei i l-a pasat tatalui care s-a ocupat de el, gasindu-i si o mama vitrega,dar nedivortand.
cand sotul meu a facut 9 ani, soacra mea a ramas din nou insarcinata, dar cu altul decat tatal sotului meu si cu totul altul decat cel care a recunoscut copilul si pe care l-a despartit de nevasta si 2 copii.pt a se marita,caci burta creste, l-a luat pe sotul meu d ela tatal lui si l-a pus sa sara de gatul diversilor si sa spuna:te iubesc,tati, pana cand sotul meu nu prea mai stia cine e tati.
s-a produs divortul,socrul meu i-a dat o super casa in Bucuresti, a spus ca el a inselat-o, numai sa ii lase tot copilului.eroare. copilul impreuna cu noua sora au crescut cu bunica intr-o garsoniera, iar mama statea fain frumos intr-o casa de 100 de metri patrati. a aparut si al treilea copil, facut pachet tot in garsoniera, iar sotul facut pachet la camin,pana la majorat, ca nu era spatiu.

a venit acasa la 20 de ani.
dupa ce s-a insurat prima data, mama lui a avut grija sa isi bata nora si sa se duca pe la tot felul de vrajitore, pana si-a dat 6 pensii la una care nu stiu ce legaturi cu sange si argint viu a facut.bref, fata a murit in accident, infata blocului parintilor ei, inVinerea mare. sotul meu a stat 72 de ore in coma. cand s-a trezit mama scumpa i-a spus:sunt fericita, nemernica a murit,nu am dat degeaba 6 pensii,la tine nu am venit ca nu stiam daca sa cumpar sau nu cosciug.
asta a auzit cu urechile lui, sotul meu.

s-a recasatorit cu mine.
inutil sa spunca au inceput blestemele,anafora gasita sub forma crucii la intrare stropita cua rgint viu si cu nu stiu ce negreala.cumnatele, asemenea mamei lor.

sotul meu a reusit sa cumpere garsoniera bunici,dar pe numele bunicii,pentru ca era mai ieftin.murindu-i prima sotie, a plecat la munca in SUA.s-a intors,dar bunica a murit, mama lui a mostenit.tocmai ne-a evacuat cu evacuare silita, pt ca nu faci acte cu mama ca ii dai 30 d emii de euro.in afara d eprocesul de evacuare ne-a mai facut vreo 10 procese penale, d ela ca am alergat-o pe strada la ameninatare la telefon,desi nu are.evident ca le-a pierdut pe toate.

sotul meu nu o recunoaste de mama si nu ne-am certat niciodata din cauza ei.

Asta a fost un film pe care tocmai l-ai vazut sau ce? Nu pot sa cred ca asa ceva se intimpla in viata de zi cu zi

Mergi la inceput

am un biblioraft cu citatii.......il pun la dispozitie celor care se indoiesc................nu vio, e pe bune. desi nu as vrea.cam asta e viata mea.
intra la judecatoria sector 1, cauta si da click pe dosare si la parti introdu vaia si vezi procesul de evacuare,de ex.

Mergi la inceput

Citat:

am un biblioraft cu citatii.......il pun la dispozitie celor care se indoiesc................nu vio, e pe bune. desi nu as vrea.cam asta e viata mea.
intra la judecatoria sector 1, cauta si da click pe dosare si la parti introdu vaia si vezi procesul de evacuare,de ex.

Si soacra asta era cea care-ti spunea sa avortezi? Nu-i de mirare..Doamne ce oameni!

Mergi la inceput

nu,mama mea naturala imi cere asta.soacra mi-a urat doar sa ma duc pe lumea ailalta............

Mergi la inceput

Citat:

nu,mama mea naturala imi cere asta.soacra mi-a urat doar sa ma duc pe lumea ailalta............

Am inteles eu gresit. Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Nike ce sa zic draga mea....am ramas shocata la ce am citit..imi pare sincer rau ca tr sa treci prin toate astea,bine macar ca il ai pe sot alaturi si gindeste ca tine....tu doar atit tr sa faci..parerea mea...sa crezi in continuare in DD si sa te rogi mereu,astfel drumul vietii tale va fi mai luminat si linistit
Sa dea Domnul sa fii sanatoasa in limitele sanatatii tale si nu uita ca Dzeu are grija de toti,nu tr sa purtam noi pica nimanui

Mergi la inceput

nu port pica.multam d eincurajari.

ma duc sa termin prajitura cu crema si glazura de ciocolata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
ma duc sa termin prajitura cu crema si glazura de ciocolata.

vreau si eu....

Mergi la inceput