Locul fetelor Nou-Venite (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

jesia, salata de patrunjel! e super leac impotriva racelii.

eu sunt putin suparata.mama mi-a spus sa avortez pt ca un copil e o povara si daca nu voi avea cu ce sa-l cresc.a fost printre putinii oameni, alaturi de soacra-mea, care nu s-au bucurat.

Nike ar tr nici sa nu bagi in seama comentariile negative,tot ce conteaza e ce vreti tu si sotul tau....voi o sa cresteti si o sa educati copilasul asta......nu mai pune la suflet,chiar daca nu e usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

vio,nu fac avort,

sunt prea fericita.cum sa fac asa ceva?
multam d eincurajari.

BRAVOOO asa te vrem ,curaj.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

nike nu te lasa ...curaj ...un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Bravo nike asa te vrem. Hotarata.Lasa ca au crescut ei alti copii in conditii mult mai grele. Va descurcati voi.

Mergi la inceput

Vio nu stiu de ce,dar eu am o presimtire ca e bb la tine....Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Nike, in primul rand trebuie sa te gandesti la tine si la sanatatea ta si a bebeloiului. Poate si ele sau gandit la asta doar ca au gasit alte scuze pentru ati recomanda avortul desi ar trebui sa stie cat de mult iti doresti bb si sa se bucure pentru tine, fara sa se gandeasca intai la sentimentele lor.
In ceea ce priveste intretinerea bb, nasul nasilor nostri spunea spune mereu "lasaaaa, copilul creste odata cu voi". Cei drept toti am amanat momentul fie de dragul carierei, fie pentru o casa, etc etc si nu ne-am gandit niciodata ca noi poate nu le-am avut pe toate (in mod sigur nu ce exista acum), iar parintii nostri poate se aflau intr-o situatie mai grea decat a noastra si totusi am ajuns pe picioarele noastre si zic eu nu suntem pleava societatii.
Fii curajoasa si sa iti de-a DD multa sanatate si putere pentru a duce sarcina pana la capat.
Si uite asa, incet incet se deschide o noua discutie despre soacre si mama care sunt impotriva noastra.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Fetelor,eu pot sa zic de soacra mea ca e super...ma iubeste ca pe copilul ei si mereu ma lauda ....cind e suparata vrea sa ma auda..zice ca eu o incurajez si o imbarbatez si ii trece .Cit despre bb i-am zis si eu sa se roage pt noi,ca ne dorim tare mult si in seara de revelion a mers la biserica si a dat pomelnic pt asta....deci nu pot decit sa-i multumesc de sustinere.Mai avem noi si cite o vorba contra dar fff rar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Doamne ce bine ar fi!!! Sa te auda Bunul Dumezeu!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Doamne ce bine ar fi!!! Sa te auda Bunul Dumezeu!!!

Eu cam am gura pocita ...numai la mine nu ma pot pronunta

Mergi la inceput